אני חייב לומר משהו....

../images/Emo11.gif ../images/Emo163.gif (אתה../images/Emo70.gif)

זה ממש לא אותו דבר
אין לי כוח להסביר כי אתה בכל מקרה לא תבין

itay 16

New member
רוני שרה יפה! והיא מזכירה את בריטני

בריטני אין רק אחת כל אחת יכולה להיות! רק צריך את המזל ... לפני עשר שנים ידעת מי זאת בריטני ספירס?

itay 16

New member
אגב אם כבר גלשנו לנינט

אז גבסו הזה סתם טוויל מטומטם שלא יודע איך להופיע וחוץ למידי פעם לצעוק שירו איתי הוא שווה את ה*** שלי ושירי מדהימה... באיכות קול אמנם נינט עוקפת אבל במשיכת קהל ונוכחות בימתית לשירי יש יותר ביטחון וממש יציבות הקהל נסחף כשהיא שרה ... ממש מדהימה הילדה

itay 16

New member
היא תהיה מוכשרת...

חכו ותראו שהדיסק שלה יהיה דיסק פופ לוהט שיגרום לכם ליזכוא את ימי בייבי וואן מור טיים שמעו לי! היא תהיה בריטני הישראלית

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהולדדדדדדדד איט../images/Emo70.gif

אתם דיברתם על נינט... ועל זה שהיא מלאה מיייייייייק אפ אז סתם בא לי להתלהב עם תמונה שצילמתי...התמונה מלפני בערך..אממ..חודשיים...

Breathe On Me

New member
אוווו...

אסי.. נינט באמת חמודה... ושרה מהמם! אבל.. אתה זוכר כשהיא באה לאודישנים של כוכב נולד.. ראו שהיא קצת מחוצ'קנת! אבל עזוב.. מה שחשוב זה שהיא שרה יפה!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאמממ..

בקשר ל"בריטני ספירס הישאלית" נראה לי ששירו מימון כבר זכתה לתואר הזה.. ואם לרוני יהיו שירים טובים אני אהיה הראשון שאקנה את הדיסק.. אבל כרגע...היא

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני וטחון לא יכולים לבוא באותו

משפט... אם למשל בא לי לקנות דיסק..אני הולך לעבודה השינה שלי..עובד שם יום אחד וככה מסבסד לעצמי לקנות דיסק
הבנת יונקה?

yoooni

New member
מה מה מה ?!

יש כסף קל ואני לא שמעתי עליו נהנית ספר לחבריך (ספר לי)

itay 16

New member
נכון בגלל זה שירי קבלה ממני נשיקה

חחח אני חולה עליה! יותר מנינט וכולם!

itay 16

New member
סתם שתדעו

כל דיסק שאני אוהב אני קונה אם אני נהנה והסיבה כי אם אני באמת אוהב את הזמר או הזמרת אז למה שאני יגנוב ממנו? ---אין לי לב לזה ואני מרגיש חרא עם הצרוב ככה שזמרים שאני אוהב אני קונה רק מקורי!

למעלה