אני חייב להגיד לכם...
--ואתם ממש לא צריכים להגיב (למרות שזה יגרום לי להיראות טיפש, אבל לא נורא)-- שאני מוסיקאי שהתחיל להתעמק ממש במוסיקה לפני 3 שנים (מנגן הרבה לפני, אבל שלב ההתעמקות ממש הגיע לפני 3 שנים). ההתעמקות הזאת הביאה אותי להכיר כל נגן בכל חור בעולם (לא להגזים, כן? אבל אני מכיר הרבה אנשים חשובים שאף אחד לא שמע עליהם) בכל סגנון מוסיקה שהוא (שכן אין לי העדפות). איכשהוא, תמיד היה לי חור עעננקק בהשכלה ברוק, והיום גיליתי כמה ענק הוא. לא מקובל עליי שאתם תכירו שמות שאני לא מכיר.
ישבתי פה עם דף ורשמתי כל שם של להקה ואמן שלא זיהיתי את השם שלו, ואני הולך לקרוא על כל אחד מהם עכשיו עד צאת הנשמה, ופשוט לדעת מי הם, וכמובן להתחיל להכיר את המוסיקה שלהם. לא להכיר מוסיקה של להקה כמו YES זה פשע, ולא להיות מסוגל ממש לנקוב בדברים של LED ZEPPELIN זאת בכלל מכה. אין לי מושג נכון לרגע זה מי זה איאן גילאן, ומי זה רוג'ר דאלטרי. ההיכרות שלי עם הרוק הזה היא עד כדי כך שטחית לצערי, והיום אני הולך לטפל בזה, ובזכותכם, ואני מודה לכם. אני רק רוצה לדעת... האם אתם מכירים לעומק גם סגנונות מוסיקה אחרים בצורה כזאת, או שאתם מסתפקים ברוק? כי אם גם בשאר סגנונות המוסיקה יש לכם רמת בקיאות שכזו, אז אני פורש.
אני מאוד מודה לכם, באמת. שמח מאוד להגיע לפורום הזה.
--ואתם ממש לא צריכים להגיב (למרות שזה יגרום לי להיראות טיפש, אבל לא נורא)-- שאני מוסיקאי שהתחיל להתעמק ממש במוסיקה לפני 3 שנים (מנגן הרבה לפני, אבל שלב ההתעמקות ממש הגיע לפני 3 שנים). ההתעמקות הזאת הביאה אותי להכיר כל נגן בכל חור בעולם (לא להגזים, כן? אבל אני מכיר הרבה אנשים חשובים שאף אחד לא שמע עליהם) בכל סגנון מוסיקה שהוא (שכן אין לי העדפות). איכשהוא, תמיד היה לי חור עעננקק בהשכלה ברוק, והיום גיליתי כמה ענק הוא. לא מקובל עליי שאתם תכירו שמות שאני לא מכיר.