בואי נראה..תמונה עדכנית יותר? מפליצה כמו טי רקס!
ק קים 26 New member 31/7/07 #39 מי נראית כמו בחור? הנסיכה שלי? והתמונה באמת ממוחזרת, ב"ה אצלם השבוע ואשים חדשות ואפילו אקדיש לך את השרשור-עשינו עסק? בנתיים הנה עוד ממוחזרת
מי נראית כמו בחור? הנסיכה שלי? והתמונה באמת ממוחזרת, ב"ה אצלם השבוע ואשים חדשות ואפילו אקדיש לך את השרשור-עשינו עסק? בנתיים הנה עוד ממוחזרת
B Bakura New member 31/7/07 #42 איזה מאמי ../images/Emo23.gif התמונה שלו ושל קים למטה הייתה ממש יפה, הם נראים כמו אמא ובן. ~
ק קים 26 New member 31/7/07 #32 אני מתה מהתמונה הזו../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif
N noasn New member 31/7/07 #29 איך את עומדת בפני ה ../images/Emo85.gifנית כשהיא מתחננת כל כל כך יפה למשהו טעים רק עוד משהו קטן טעים אחד
איך את עומדת בפני ה ../images/Emo85.gifנית כשהיא מתחננת כל כל כך יפה למשהו טעים רק עוד משהו קטן טעים אחד
ק קים 26 New member 31/7/07 #35 עומדת בזה בקושי ורק בגלל שהיא אלרגית מאוד וכל טעימה קטנה שלה של משהו מלבד האוכל הרפואי שלה גורם לה לפרוח ולהתגרד כמו מוכת צרעת. רק לחשוב עליה שוב אצל וטרינר בגלל הגירודים ואני מוחקת את הבעות פניה ממול פני.
עומדת בזה בקושי ורק בגלל שהיא אלרגית מאוד וכל טעימה קטנה שלה של משהו מלבד האוכל הרפואי שלה גורם לה לפרוח ולהתגרד כמו מוכת צרעת. רק לחשוב עליה שוב אצל וטרינר בגלל הגירודים ואני מוחקת את הבעות פניה ממול פני.
מ מאמוש New member 31/7/07 #11 ../images/Emo6.gif ואני מציעה למכירה את הפרווה שנושרת לטנגו, יכולים לעשות מזה מעיל מנוקד לחורף (למרות שעכשיו קיץ.. )..
../images/Emo6.gif ואני מציעה למכירה את הפרווה שנושרת לטנגו, יכולים לעשות מזה מעיל מנוקד לחורף (למרות שעכשיו קיץ.. )..
מ מאמוש New member 31/7/07 #22 גם לי יש את זה בין הרקעים המחלפים (יש לי כזאת תוכנה שמחליפה רקעים..) אבל אני הבנתי מה מטרת הדבר פה.. לפרסם את המסנג'ר שלך טוב, אבל יש אותו כבר בדף קשר.. באותה הזדמנות אני מזכירה לכולם שמי שרוצה את הדף קשר של הפורום מוזמן לפנות אלי במסר..
גם לי יש את זה בין הרקעים המחלפים (יש לי כזאת תוכנה שמחליפה רקעים..) אבל אני הבנתי מה מטרת הדבר פה.. לפרסם את המסנג'ר שלך טוב, אבל יש אותו כבר בדף קשר.. באותה הזדמנות אני מזכירה לכולם שמי שרוצה את הדף קשר של הפורום מוזמן לפנות אלי במסר..