אני חייבת

אני חייבת

גורים מקסימים של כלבת ריצ' בק.הגורים מעורבים. נולדו ב7.7.07 הגורים למסירה תמורת שק אוכל זה מה שמוצאים כשמחפשים תא הטסה ביד 2.

באת לעצבן?

טוב שהם לא להחלפה בתמורה לסכו"ם חד פעמי או קוטג'+לחם.

באתי להוציא עצבים

תרביע את הכלבה פעמיים בשנה, שישה גורים בכל פעם- ולעולם לא תצטרך לשלם על מזון! אולי כשהם ירביעו אותה עם רידג'בק "גזעי" הם יבקשו כסף גם על חיסונים.. אם היה להם כלב עם פרווה ארוכה הם היו מוכרים אותה בתמורה לאמפולות נגד פרעושים, ואם אנחנו בקטע בואו נמכור רגליים של ארנבות למזל, תמורת אספסת. אפשר להמשיך ולמכור קשקשים של דג תמורת הבשר שלו, כדי שיהיה מה לאכול בשבת, ואם יש מישהו שמוכן לשלם למענם שכר דירה (הם ימכרו לו קרציות) אז מה טוב. חשבון טלפון אפשר לשלם תמורת אבק מהטלויזיה (זיל הזול!) והילדים הולכים לאוניברסיטה, אז הם מוכרים מחברות משומשות תמורת מימון שכ"ל. נ.ב אני מוכרת את הריר של גילי, תמורת כרטיס זוכה בלוטו. עסקה של פעם בחיים! אגב אחרי הזכיה אני מוכרת את גילי כי יהיה לי בית גדול נורא ולא יהיה מקום לכלבים. מוכנה להחליף את הכלבות תמורת שלג.

קים 26

New member
את הריר של גילי אני קונה בכיף../images/Emo70.gif

שנפתח מכירה פומבית?

קים 26

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אמכור לכם את הריר שנוטף לקים כשהיא מסתכלת עלי אוכלת (וגורמת לי לרחם עליה כל פעם מחדש). יש גם ריר לאחר שתיית המים -לבחירתכם!

שני דברים:

א. זה רעיון, את יכולה לאסוף ריר ולתייג לפי המוצר שבגללו היא מריירת: ריר שוקולד ריר ניוקי שמנת ריר פיצה ריר אפרסקים ריר אבוקדו ממש פוטנציאל! ב. לא שווה, ריר אחרי שתיה זה ריר מדולל ואת מרמה את הלקוחות! אותך לבעלים של הרידג'בקית!

קים 26

New member
מלשנית אחת-מנסה לפגוע במתחרים אה? אני אשסה

בך את קים.... גררררררררררררררררררר ראי הוזהרת-לא אתן לך את המאסטר לנעילת הלסתות!

קים 26

New member
פארשית אחת, בלי לשים לי בחזרה תמונה של הכוסית

שלך? הרי את יודעת שאני מכורה לתמונות של גילי המשוגעת.

גילי מוסרת לך

נשיקה רטובה מלאה ריר, ואם את רוצה לקבל את הנשיקה במציאות, אני רוצה שק של נוטרוצ'ויס.

זה נראה כמו דינוזאור

זה מלחית כמו דינוזאור זה מדדה כמו דינוזאור זה מפליץ כמו טי-רקס...... זאת גילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפשר גם בנטו. גם ככה זה עולה אותו דבר. אפשר גם רק 250 שקל ונסגור דיל. קולטים? אם מי שלוקח גור יקנה להם שק של דוגלי, ואחד אחר יקנה להם שק של יוקנובה, זה נקרא הונאה? מחיר לפי בחירת הקונה.

קים 26

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק! תמעכי ותכווצצ'י אותה בשמי.... בקשר להפלצות-אין על קים! בזמן האחרון היא מפליצה כמו פילה וזה מסריח כמו ביוב.

אחחח... איפה הימים הטובים

כשאני עוד הייתי מתעוררת באמצע הלילה ומשוטטת בדירה לחפש את הקקי בעקבות הריח... ובכל פעם מחדש מתבדה ואומרת "נו, שווין, עוד נוד"... היום כמעט התרגלתי, אבל גילי חושבת שזה לא בסדר ותמיד מכוונת את התותח לכיוון שלי.. כשהיא ישנה ו"מריעה" היא מתעוררת בבהלה, כשהיא לא מרוכזת ו"מריעה" היא חייבת לבדוק מאיפה לעזאזל יוצא הרעש המוזר.. הראש שלה זז לכיוון החלק האחורי והרועש, ואז בא גל הריח והראש הגדול והעגלי נוחת על הרצפה- שאיפת גז מסוכן... ואם אני אתחיל לדבר על זה שהרעש משתנה בהתאם לתנוחת גופה באותו רגע, מישהו מכם ישלח לי שני אחים חתיכים שיאשפזו אותי מיד... (אל דאגה, הכנתי בית לכל כלב למקרה שאמות מצחוק).

קים 26

New member
אכן רוצה במציאות!!!! אבל זה נתון למיקוח

נשיקה רטובה ממנה בשבילי תמורת נשיקה רטובה ממנה....
בשבילך.... סגרנו את ההתמקחויות להערב?

אני בטוחה שלוקו הפך לעוד יותר חמור,

יש לך תמונות עדכניות במקרה? מפליץ כמו טי רקס, חי חי.. היא באמת מפליצה?

למעלה