אני חייבת עזרה!

אני חייבת עזרה!

יש לי אתר של דוליז ואני חייבת בובות לאתר
בבקשה
אם יש לכם אתר דוליז בבקשה תביאו לי טוב
מראש תולי (אני חדשה)

tamaguchi girl

New member
אם יש לך אתר דוליז...חשבת אולי

על לצייר את הדוליז בעצמך? הכל ברוח טובה

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif*מנפנפת בדגל הלז"ה*

אנחנו נגד העתקות. |הכול ב-
טובה|

:-\

אם זה כל כך קשה לצייר דוליז- לא חשבת כמה זמן לוקח לאותם אנשים שמציירים את הדוליז האלה שאת רוצה לפרסם באתרך? והכל ברוח טובה, בלי תקיפה, בבקשה תחשבי על זה.

8ar8ie

New member
כן...

אבל בשביל מה אתר דוליז אם את לא מראה דוליז שאת בעצמך הכנת? וזה משנה לי כי כשאת מראה דוליז לא שלך זו ההעתקה:|

tamaguchi girl

New member
מה הכוונה "זה לא יוצא טוב במחשב"?

איך את חושבת שמציירים דוליז? בדולמייקר? אני לא חושבת.. גם אם את משתמשת בדולמייקר, מישהו הכין את האביזרים והבגדים..צייר אותם במשך כמה שעות ואפילו ימים, השקיע בכל פיקסל ופיקסל. גם אנחנו ככה- מציירות את הדוליז על גוף ערום (בייס) בעזרת פלטות (כמה גוונים של צבע, מהכהה לבהיר) ומצלילות ומציירות בעזרת אור וצל. כל אחת מאיתנו משקיעה המון זמן, ואני לא חושבת שמישהי תיתן לך את הדוליז שלה בשביל שתעתיקי אותן..

tamaguchi girl

New member
וגם

את יכולה לנסות לפחות ללמוד לצייר דוליז. אז נכון שהתחלה הן לא יוצאות מושלמות, אבל כל אחד מתחיל מכלום..לאט לאט משתפרים ועולים ברמה. גם המוכשרות ביותר, מהפורום ומהאתרים לא נולדו עם זה, כולם התחילו עם דוליז "לא טובות" והשתפרו עם הזמן וההתמדה. תנסי ותשקיעי בזה, תראי שגם אחרי 5-10 דוליז את תשתפרי. אם את מאוד רוצה אתר דוליז, תלמדי לצייר אותנו- ופה בפורום כולנו נשמח לעזור לך ללמוד ולעזור לך להשתפר. תחשבי על זה

סליחה אבל אתה לא תגיד לי מה לעשות!

אני יעשה דוליז איך שבא לי וכמה שבא בא לי! אני לא רוצה לעשות דוליז! יש לך בעיה? ת'קפוץ לי! אני ביקשתי אתר דוליז, יש לך? יופי. אין לך? אל תגיב! אהה ואני גם לא רוצה דוליז של מישהי אני רוצה דוליז מוכן כמו באתרים אחרים.....

tamaguchi girl

New member
אני בת, קודם כל.

ואת יכולה להשתמש בשפה יפה, אני לא קיללתי ואני לא מצפה לתגובה מעליבה ממך. ואת ביקשת דוליז כמו באתרים אחרים נכון? הם מוכנות? ואיך את חושבת שהם שם? מהאוויר..לא ממש. מישהו צייר אותן והשקיע בהן. בדיוק כמו שאנחנו משקיעות ומציירות אותן. ואני רואה שאת רק רוצה להעתיק, אני לא חושבת שאני אמשיך להגיב לך, גם כי את מקללת סתם, וזה לא נעים. יום טוב.

לי לא בא לעשות דוליז!!!

ואני לא רק רוצה להעתיק! וחשבתי שיש לך בעיה אז אמרתי לך את זה!!! וזה לא קללה! ואם העלבתי אותך אז סליחה!

למעלה