אני חייבת למחות

השטח בוער והימין משקר

האם אין זאת אמירה מספיק ברורה? יכול להיות שלא, שכן יתכן שאפילו אמירה שכזו תבוא מצד ימין, מצדו של פייגלין למשל ואני בהחלט אסכים איתו אם אשמע זאת מפיו. אבל את האמירה הזאת אני אמרתי ויש לי זכות יוצרים עליה ואני בטוחה שגם אתה לא תחלוק עליה. ובקשר לאש הרי אנחנו נמצאים כאן כל חיינו בתוך הלהבה, נשרפים ונכווים ועדיין נשארים בחיים. כי מהי לדעתך המשמעות של הימצאות במזרח התיכון הבוער כאשר אתה מוקף במאות מיליוני ערבים ורוב העולם לא תומך בך ובפעולותיך? הרי אם תושמד, אף אחד לא יבכה עליך כמו שאמר רוברט שארמה בספרו. למרות זאת אני חייבת לסייג את דברי ולאמר שבכל זאת יש כאן תקווה. ובשביל זה אנחנו פה, בשביל התקווה ולולא תקווה זו, קלושה ככל שתהיה היינו מוצאים את עצמינו רועים כבשים בניו זינלנד או עושים סקי במרומי האלפים.

lmatan1

New member
אנחנו בוערים וכולם כן כולם משקרים,

תראי איך את כותבת, השטח בוער והימין משקר, זאת אמירה ברורה, אמירה שלפייגלין אני בהחלט אסכים איתו,,, ומיד מוסיפה,,,שיכול להיות שלא תסכימי גם כן ,,, ומוסיפה,,שיש לך זכות יוצרים על האמירה הזאת, ואת בטוחה שאני לא יחלוק עליך,,,,,,,,, תקראי פעם ועוד פעם ועוד פעם ותגידי מה בלי שמות תואר מה אמרת לי שאני צריך להבין, וממשיכה לדקלם,,,,,,המזרח התיכון בוער,אנחנו נכווים,,, ולא נשרפים,,,,,,אני שמעתי רק פעם אחת בהסטוריה האנושית סיפור דומה,,,כשמשה רבינו עמד מול אלוהים בסיפור הסנה הבוער, ונכוןאף אחד בעולם המקסים הזה לא יבכה עלינו כי רק אנחנו מי זה, יכולים להפוך את הרע לטוב אם נהייח אנשים ויתר טובים ואם לא,,, פשוט חבל על הזמן,תודה שבזכותך כתבתי מה שכתבתי.

שלדר

New member
אתה כבר הבנת אותה?

אני לא!
היא בעד או נגד פייגלין?
למה לא תכתבו עד 6 שורות עם רווחים ותעשו הגהה לפני שלוחצים שלח?

lmatan1

New member
שלדר אני כותב מהבטן לא מהמותן

אני מבין עברית ,נכנסתי לפורומים בלי לדעת כלום אני לא מנקד, ולא מדקדק אבל משתדל להיות ברור אני מעז לומר לך שאני נטול אגו לחלוטין אנשים מסתירים כל הצמן את עצמם מדברים בלי לחשוב או סתם מתלוצצים, אני משתדל לא להתלוצץ במיוחד לא על חשבון אחרים אני לא מפחד לחשוף את עצמי ומנסה להבין בין השורות מה אנשים רוצים,,,אם נהייה יותר פתוחים אם עצמנו ונבין את עצמנו באמת נוכל גם להבין אחרים אם הם מתכוונים ברצינות למה שהם כותבים אני אפילו מצליח די יפה לזהות את הליצנים שמדברים סתם בלי מחשבה , והכי חשוב אנחנו לא לבד כאן, מי שמחובר לעצמו יכול להבין גם אחר, יחד אני ואתה נשנה את העולם,,,,,,,,,,,

ביטול האגו עדיין איננו

תעודת ביטוח להבנה טובה יותר או לחוכמה יתרה. אתה די ברור בדבריך ואני שמחה שכך, אבל במדינה שלנו צריך להחליט החלטות וגם ליישם אותן. בינתיים זה לא כל כך הולך כי מקבלי ההחלטות, או שאין להם ביצים או שלא יכולים ליישם אותן. תראה את שרון למשל. אני לא יכולה להגדיר לאיזה חלק של המשוואה הוא שייך לחסרי הביצים או חסרי החוליות. ובקשר לפייגלין הרי ברור לכל מה הוא רוצה ואפילו יהיה אחריו כוח של רוב העם תוכניתו לא תצלח משום שצריך להתחשב גם בדעת העולם: ארה"ב, אירופה המאוחדת רוסיה וארצות מזרח אסיה. כל אחד בא מנקודת השקפה אחרת ומתוך אינטרסים שלא בהכרח תואמים את אלו שלך ולעיתים יותר קרובות אף נוגדים אותם כי לך אין נפט וכוחך הפוליטי די מוגבל למרות הלובי היהודי.

סוהי

New member
מרצה בכירה לדיכאון ויאוש..../images/Emo12.gif

איזה טעם את מוצאת בציאור שלילי כל כך שח המצב,בציון מצבם העגום וחסר כושר הביצוע של ההנהגה או מניעת כל אפשרות לפיתרון חיובי מצד ישראל ע"י ארה"ב והאיחוד האירופאי. אז מה את בעצם מציעה לנו? - לשקוע ביאוש ובחוסר תקווה ולסיים כך את עצם קיומנו?....או להיכנע ולפוץ לכל עבר שיביא אותנו לתוצאה דומה כנ"ל...?

שלדר

New member
היא בעניין מזג האויר,,../images/Emo3.gif

גם על מזג האויר מדברים בלי לעשות כלום בנידון.

lmatan1

New member
מתחיל להיות מענין את בכיוון הנכון,

ביטול האגו שאני מדבר עליו הוא לא הישג בפני עצמו, הוא רק הצהרה שאני נחות ממך, מאחר ולי יש ביצים, ןלך אין אני מקוה,אז מן הראוי שתדברי בשם מה שיש לך, עד היום מכרו לנו שאחרי כל גבר מצליח מסתתרת אשה,טעות חמורה, צריך לומר שאחרי כל אשה שהצליחה לבנות את עצמה נכון, מסתתר גבר,אנילא רוצה לבלבל לך את הביצים,אבל אני נותן לך מקדמה שאת יכולה להצליח איכן שהרבה גברים לא הצליחו, אז תגידי מה את חושבת שצריך לעשות לשינוי המצב במקום לפגוע בבעלי ביצים. ועוד דבר לטובתך,,,,,, בסיפור התנכי של אדם וחווה תחשבי טוב טוב,,,,,, מה רצתה האשה תשובה לאכול הכל,,,,, מה רצה הגבר תשובה להשתמש בתולעת מה שיש לו אם הביצים מידי פעם בפעם כל הצרות התחילו כאשר האשה עזבה את הגבר, ויצאה לחפש מה עוד אפשר לאכול והגבר נשאר לבד וברוב יגונו התחיל להשפריץ את זרעו בין עצי הגן הקסום, ומכאן נובעות כל הצרות שלנו, תהיי אשה באמת ואז אני יהיה גבר באמת מצפה לתשובתך בהכנעה,

בסיפור גן העדן

כל מה שהאשה רצתה לעשות זה לפתות את הגבר, הרי לשם כך ברא אותה אלוהים. והגבר? אלוהים ציפה ממנו שיהיה גבר וישלוט בביציו. אבל אדם היה סתם פוץ ממש כמו הגברים של היום וכמובן בלי הכללה כי יכול להיות שאתה הוא היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל ואתה שולט בביציך. ומאז ועד היום אתם מרחרחים באפכם ומשרבבים לשון ובסופו של דבר עושים מלחמות כדי לרצות אותנו הנשים. תראה איך עראפת מזרים לסוהא המכוערת מליונים לפריז והוא אפילו לא נוגע בה, תראה את ביבי שברגע שהוא עוזב את היד לשרה הוא מאבד שליטה ומתחיל להוריד מיסים ועוד הרבה דוגמאות.

סוהי

New member
כזה מקבץ חירטוטים כבר מזמן לא

התקבץ בפורום מכובד כזה.הבעיות שלך חורגות מעבר לקוים ירוקים למיניהם,והן חוצות קוים אדומים שנקבעו כנורמה. וידוע גם לך למה נחשב מי שחורג מהנורמה..............

lmatan1

New member
יהודים נשים כושים מפגרים מוקצים,|לב

סוהי ולהקתו לשלטון מה זה נורמלים הנורמות נוזלות לך מהאף, לפי איזה נורמות אתה פועל,

lmatan1

New member
איזה כפוית טובה את../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif|פרח

נתתי לך הכל השפלתי את עצמי סגדתי לך אפילו את הביצים שלי ,,נתתי לך בסך הכל ביקשתי רק פעם ביום אז בואי נתפשר,,,,, את יודעת מה פעמים בשבוע טוב לך מה את רוצה 3 פעמים ביום, אין לי כוח כמוך את יכולה לקבל איזה 100 150 כמוני ביום ולא יזיז לך כלום מה בסך הכל ביקשתי,,,,,, תאכלי את מי שאת רוצה לכי לחפס את עצמך, לכי למצא את עצמך, תגידי רק מה את ר,,,ו,,,,צ,,,,ה, מה את רוצה שאני ישפריץ במקלחת בגללך די בחיך די כבר תתבגרי .

למעלה