אני חייבת למחות

אני חייבת למחות

על ההפוגה הזמנית שהשתלטה עלינו בשעה זו. ישנם אנשים הרוצים ללכת כעת לבית המדרש ואין ביכולתם לעשות כן שכן אנשים אחרים, חזקים מהם ובעלי השפעה ושליטה במקורות המימין הרזרביים של מדינת ישראל מונעים מהם זאת והכל בשל חילוקי דיעות לא משמעותיים עם הנהלת המשרדים הממשלתיים הפחות חשובים. זה היה יכול להיות מצחיק אבל זה לא כך פשוט משום שלא הרבה אנשים מבינים במה הדברים אמורים למעט מספר קטן של בעלי משרות בכירות בשירות הציבורי שמפחדים להעלות זאת על הכתב שמא יצא קיצפו של אדונם ממשרד האוצר ותיפגע פרנסתם.

lmatan1

New member
על מה את מדברת,מרצה זוטר,

אנשים לא יכולים ללכת לבית מדרש את יכולה לפרט קצת,

האם אין זה ברור?

בכל אדם ישנה תכונה שמאפשרת לו לשגות באשליות אך רק לזמן קצר. מגיע הרגע ששבו הוא מתפכח ולא נותן סיכויים לכל אלה המנסים להתעמר בו. כך זה עם המתנחלים שבגוש קטיף שנדרשים כעת לשלם עבור מה שעשו אבותיהם וכך זה עם התנהלויות והתנהגויות שגויות של אנשים שבסך הכל רצו לעשות רק טוב. אני לא רוצה להרחיב בעניין כי כל בר דעת מבין שבשעה זו שבה החליט ראש הממשלה ללכת בכיוון מסויים אף אחד לא יוכל לעצור אותו ובמיוחד כאשר מדובר בראש ממשלתינו היקר שאנחנו כבר מכירים אותו מאירועים קודמים, אבל תמיד נשאר הגרעין הקשה שממשיך לחיות באשליה שאולי הרע לא יגיע, ויש גם ענין של אופי שונה. ישנם כאלה שאופטימים מטבעם ואינם יכולים כעת לשנות את אורח חייהם.

lmatan1

New member
מה בדיוק את מוכרת לנו זהב,

המדינה הזו מושתתת על עקרונות וכללים שהושפעו מהזהות היהודית שלנו מי כאן שוגה בדמיונות,את שרוצה להחליף את העקרונות בכסף מה את מצפה שיהודים טובים שחיים כאן יותרו על כל העקרונות שלהם למען בצע כסף מה את מותרת על אחיך היהודיים בעלי העקרונות שהביאו אותם לאן שהביאו יותרו בשל בצע כסף מה את רוצה להקריב את אחיך היהודים לטובת אחיך הערבים מהעוד את רוצה מרצה בכירה אולי שניתן להם לאחינו היהודים זריקה ונעשה להם המתת חסד. תגידי מה את רוצה נקודה.

מה פתאום

חס וחלילה וחס. אני לא מעיזה לחשוב שיהודים שהם כידוע רחמנים בני רחמנים יוותרו על עקרונותיהם בשל בצע כסף ויותר מכך מי אני בכלל שאומר למישהו לוותר על חלקת אדמתו הקדושה ועל עקרונותיו. כל אחד רשאי ואף זכאי לעשות ברכושו כרצונו אבל צריך לתת למישהו שעקרונותיו שונים את האפשרות לקבל את מה שמגיע לו ואם לא מגיע לו דבר ילך הוא ויעבור למקום אחר ללא כל תמורה. ישנם אנשים אחרים שאינם חושבים כך והם מנסים להמציא כל מיני עקרונות הזויים שאינם כתובים בשום מקום ואפילו לא בתורתינו הקדושה אלא נֶהֶגו על ידי רבנים למיניהם כדי להוליך שולל את קהל מאמיניהם למען רווחתם האישית.

lmatan1

New member
פתאום ורעמסס../images/Emo88.gif

במקום לכתוב על עצמך, מרצה בכירה וזהו תןסיפי פרטים מזהים, ואז נתיחס אליך חס וחלילה וחלילה וחס, אני לא מעיז לחשוב מה יקרה אחרת, זה לא איום זהנורא ולסיום ,,,לא בכי,,,,ו,,,,לא נהי, להתראות,

המאבק על הנפש הלאומית לא תם בכך

ישנם עוד גורמים רבים המפזרים אשליות ורוצים שאתה תקנה את חלקות וצחות לשונם. אני לא מעיזה לחשוב מה היה קורה לו כל העם היה נוהה ונוהר אחריהם. הרי זה היה מביא לסופה של המדינה כפי שאנו מכירים אותה. גם עכשיו מצבה של המדינה הוא לא מי יודע מה אבל עדיין בשליטה. זה אפילו מתאים לפרשת השבוע. אם נחשוב על המרגלים שחזרו וסיפרו ליהושע על מה שראו, תראה מי קיבל חוקן ומי הפך למצביא מהולל. ומה זה אומר לנו? הרבה. תסתכל על הממשלה ותראה מיהם מצביאך ומי עומד בראש אז תבין שהכל חארטה.

למה לעזעזאל

כל דבר צריך להתחיל ולהסתיים בקללות ובנאצות? חייבים לנבל את הפה ישר על ההתחלה? אפשר להשתמש בשפה יפה ולא בוטה גם כאשר רוצים להביע שאט נפש ובמיוחד כאשר אתה לא בדיוק מבין את מה שאני כותבת. תפשפש אולי קודם אצלך בנפש פנימה ותנסה למצוא את הדפקט, ואם לא תמצא תחפש במקורות ויש לנו כאלה רבים ואח"כ תשאל בעצת רבנים ורק אם אלו לא ימצאו וישיבו פניך ריקם תחזור ואסביר לך דברים ברורים. טוב?

lmatan1

New member
לכי לעזזאל היא לא מילה גסה../images/Emo39.gif

איפה שמעת קללות מה את שוטעת קולות, ולמה את מביעה שאת נפש, כאשר את בעצמך לא מובנת, תפשפשי בנפש פנימה, ושם תמצאי את הדפקט, במקורות יש רק מים, ורבנים רק מהמילה אני מתחלחל, אז תסבירי כבר דברים ברורים.

mmeny

New member
כמו בעל ואשה

האשה מדברת ומדברת והבעל לא מבין שום דבר,ככה לי אין מושג מה רוצה המרצה הבכירה. פרס נובל יש לך?

מורנא007

New member
אין כל סיבה שהמרצה תספר בפורום

על עצמה. אחת הזכויות של משתתפי פורום אינטרנטי, היא להשאר אנונימים. באם יש בעיה, למ)של עבירה על חוקי המדינה) רק למנהלי פורום או לאחראים על האתר, יש זכות לדלות פרטים אישיים מזהים על אותו משתתף.

שלדר

New member
טוב לא כולם מבינים את השפה הזאת!

תואילי בבקשה לדבר בשפת העם שנבין הלנו את אם לצרינו!~

lmatan1

New member
תמחי כבר../images/Emo14.gif את הדמעות../images/Emo142.gif

תראי כמה דיו בזבזנו, הרקנו דם ועדיין לא שמענו ממך משהו מהותי,המצב החברתי הארץ קשה גם ככה, אז פשוט תגידי מה שיש על ליבך
מי שמתעסק אם אש יכול לקבל כוויה,

למעלה