אני חייבתתתת
!!!!

אני חייבתתתת ../images/Emo53.gif !!!!

היי מה קורה?! קוראים לי קורל ... ולפני איזה כמה זמן ילד אחד הציע לי חברות .. סבבה הסכמתי.. ולא סתם הסכמתי .. כי הרגשתי שאני אוהבת אותו באמת באוו הרגע.. אבל הבעיה היא שאני כבר לא אוהבת אותו !! וכל הזמן הוא רוצה להיפגש איתי שוב ושוב למרות שנפגשנו כבר כמה פעמים וכבר נמאססס לי ממנו למרות שלפעמים כיף לי לדבר איתו ואנחנו צוחקים המון ואפילו המצאנו כינויים אחד לשני ...כאילו מתוך אהבה.. אבל אני כבר לא אוהבת אותו.. והוא סיפר לי גם שאני החברה הראשונה בכלל החיים שלו .. שהוא הכייייייייייי אוהב אותי בגלל שאני חברה ראשונה והוא מטורף עליי.. אבל אני כבר לא אוהבת אותו..!! ואני יודעת שהוא מממממממממממממש אבל ממש יפגע אם אני יפרד ממנו ... הוא לא ירצה לדבר איתי !! הוא יהייה ממש עצוב ואני לא רוצה .. ואני יודעת גם שאם אני יפרד ממנו אז כל הבנות ירצו להיות חברות שלו ואני כבר לא יודעת אם הוא יסכים או לא .. כי הוא אמר שהוא אוהב אותי מאוד .. ואתם בטח שואלים את עצמכם , מה זה אמור לעניין אותי לעזאזל , אם אני כבר לא אוהבת אותו , שתהיה לו חברה אחרת !??!?!?!? אז זהו .. ש...אני גם לא יודעת.. אני יכולה אולי להגיד לו שנשאר ידידים טובים מאוד... בקיצוררררררר...... תזרימו לי עצות דחוףףףף בבקשההה..!!! קורל..

sh53

New member
את נהנית מהחיזורים והיחס

אבל לא ממש מאוהבת בו, ואם תהיה מישהי אחרת בתמונה, אז מובן שהיא תקבל יותר ממך תשומת לב וכנראה חיזורים כבר לא יהיו לך מצידו, אבל אין זה אומר שהדלת לא תהיה פתוחה למישהו אחר לחזר אחרייך, לא כך? אז מה קורה עכשיו? מבחינתך - את לא הכי מתה עליו, את "תקועה" במקום עם מישהו שלא בא לך עליו ובמקום להמשיך הלאה ואולי גם להכיר מישהו אחר שתאהבי אותו, שניכם "תקועים" במקום. מבחינתו - הוא חי באשליה שהאהבה שלו כלפייך הדדית והוא ממשיך להרעיף עלייך אהבה ואת מרגישה חנוקה, האהבה שלו מופנית למקום שהוא לא יקבל אותו יחס חזרה כי האהבה כאן חד צדדית עם כל הכאב שבזה. מה לעשות? לדבר איתו ב-4 עיניים, להסביר לו שמה שהיה פעם כבר לא מה שבהווה, שפעם מאוד אהבת אותו ואת מסבירה לו את זה כדי שגם יהיה לו יותר טוב (אפילו שהוא לא רואה את הטוב שבפרידה עכשיו, הסבירי לו שתהיה אחרת שתאהב אותו ככה ותחזיר לו גם אהבה).

נינושש

New member
לדעתי..

פשוט תיפרדי ממנו... אם זה ימשך שניכם תיפגעו .. את תיפגעי כי לא יהיה לך טוב איתו. והוא יפגע כי סתם משכת את זה.. ונתת לרגשות שלו לגדול.. חבל.. תגמרי את זה עשיו לפני שיהיה מאוחר!1

למעלה