הרמיוניDanger
New member
אני חיה
אין לי מחשב לאחרונה אז אני לא כ"כ יכולה לתקשר אתכם. קיצר לקראת סופ"ש הבא מי שבא למפגש שיתקשר אליי (אחרת לא תדעו איך להגיע, דאמבאסס) ואני אדע אם להכין בכלל תוכנית למפגש - או שמא לבטל את הגעתי ולהתכונן לערב מהנה נוסף בבית עם ספר כימיה.
ואם אתם באים תביאו אתכם חברים כי נמאס לי כבר מהפרצוף שלכם ואנחנו צריכים בשר טרי. הבלוג שלי כמובן לא יתעדכן בקרוב, אבל אתם יודעים שבמילא לא הייתי כותבת שוםדבר מעניין או מסעיר אז אתם יכולים להשאר cool. אה כן, אין לי איך לשמוע מוזיקה כי יש לי רק במחשב איפה לשים דיסקים, אז אני כל היום שומעת בלופים איזה קלטת עם רוק'נ'רול אולדיז מגניבים כאלה שסבתא שלי הביאה לי לפני כמה שנים. ככה שאני הולכת נורא להתחרפן בקרוב. וגם משעמם לי אז אני כל היום חורשת או קוראת ספרים וזה נורא שואתי, אני מרגישה בתקופת האבן! HELP i need somebody..:Z נו אני רוצה מסיבה ><
אין לי מחשב לאחרונה אז אני לא כ"כ יכולה לתקשר אתכם. קיצר לקראת סופ"ש הבא מי שבא למפגש שיתקשר אליי (אחרת לא תדעו איך להגיע, דאמבאסס) ואני אדע אם להכין בכלל תוכנית למפגש - או שמא לבטל את הגעתי ולהתכונן לערב מהנה נוסף בבית עם ספר כימיה.