אני חיה

אני חיה

אין לי מחשב לאחרונה אז אני לא כ"כ יכולה לתקשר אתכם. קיצר לקראת סופ"ש הבא מי שבא למפגש שיתקשר אליי (אחרת לא תדעו איך להגיע, דאמבאסס) ואני אדע אם להכין בכלל תוכנית למפגש - או שמא לבטל את הגעתי ולהתכונן לערב מהנה נוסף בבית עם ספר כימיה.
ואם אתם באים תביאו אתכם חברים כי נמאס לי כבר מהפרצוף שלכם ואנחנו צריכים בשר טרי. הבלוג שלי כמובן לא יתעדכן בקרוב, אבל אתם יודעים שבמילא לא הייתי כותבת שוםדבר מעניין או מסעיר אז אתם יכולים להשאר cool. אה כן, אין לי איך לשמוע מוזיקה כי יש לי רק במחשב איפה לשים דיסקים, אז אני כל היום שומעת בלופים איזה קלטת עם רוק'נ'רול אולדיז מגניבים כאלה שסבתא שלי הביאה לי לפני כמה שנים. ככה שאני הולכת נורא להתחרפן בקרוב. וגם משעמם לי אז אני כל היום חורשת או קוראת ספרים וזה נורא שואתי, אני מרגישה בתקופת האבן! HELP i need somebody..:Z נו אני רוצה מסיבה ><

גהה.

אני לא מאמינה שעשיתם דיון על נאצים מההודעת מפגש היפה והמושקעת שלי. חלאות אדם שכמוכם! בכל אופן, חזר לי המחשב אז הנני. לילה טוב

As I Am

New member
ביצפר, מישהו? o.o ../images/Emo103.gif

בואנה, איזה פורום מבריזן. >.<

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי!

אני מבקשת ! נכנסתי לאחד מתוך 2 השיעורים שהיו לי היום. באמשלי.

PopPy

New member
אני השיאנית של הבי"ס שלי

(80 חיסורים שנרשמו :X), ואפילו אני הייתי היום בבצפר. (קמתי בבוקר והיה לי משעמם, ואני אוהבת חורף.)

As I Am

New member
170+. ../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

[אנלא זוכרת את המספר המדוייק, נו].

PopPy

New member
../images/Emo6.gif

זה תחרות? כי כל החיסורים באנגלית ובמתמט' (באנגלית הייתי באיזה שלושה שיעורים כל השנה, במתמט' 5) לא נרשמו, וגם נדמה לי שכלכלה וויתרה על הרישום

HuGo Hell

New member
כמה ימים יש בחצי שנה? ../images/Emo1.gif

תחשבו את זה פחות 12 יום. הסכום שתקבלו זה רק הימים שהחסרתי השנה. אם מחברים את כל הימים שהייתי בגן\בי"ס מאז תחילת הגן עד התיכון זה מקסימום 6 שנים ביחד.

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

הורסים לך את כל השירשורים, אה

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifהייתי אצל קרובים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלי וישנתי ואחרי זה שיחקתי וורלד אוף וורקרפט
אבל יש לי אישור על היום בגלל שהייתה אזכרה לסבתא שלי...

PopPy

New member
*לא הורסת את השרשור*

סיגלללל
אני אוהבת את הציור שלי!
שמתי אותו ביומן בהיכל התהילה ^^

Vilia©

New member
נו שוין....בהמות!

אני לפחות לא צריכה להבריז מחר כי במילא מתבטלות לי שעתיים אנגלית... החיים יפים...ולא רק אצל עינת ארליך
סיגלי!!!!!!!!!! גם אני רוצה לבוא אבל חוששני שאין באפשרותי להגיע
אני אוהבת אתכם בכל מקרה...

למעלה