אני חיה בשקר?

אני חיה בשקר?

אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שעברתי בתקופה האחרונה ואשמח לשמוע תגובות. בחודשיים שלושה האחרונים אני נמצאת בקשר עם מישהו. זה לא התחיל כקשר בין בחור לבחורה אלא התחיל כקשר חברי עם תחומי עניין משותפים, כך לפחות מבחינתי. אני יודעת שמבחינתו היו לו אינטרסים אחרים אך זרמתי בקשר בכיף. מפה לשם הקשר התחיל לקבל צורה אחרת, התחילה משיכה עצומה משני הצדדים, אך רק בעזרת אלכוהול היינו מרשים לעצמנו לפרוץ גבולות מפעם לפעם (לא ממש הגענו לעיקר, פשוט לא הגענו לאהבה מתוך זה...), וזה גם לא קרה לעיתים קרובות. בכל הזמן שאני איתו ידעתי שהוא לא טיפוס שמתאים לי, אנו מאד שונים בתפיסה שלנו לגבי זוגיות ואהבה, וידעתי עמוק בלב שאני עלולה ליפול בקשר הזה ולהיפגע, הייתי ערה לזה כל הזמן ולא הקשבתי ללב. גם כשהוא אמר לי כל הזמן שהוא לא פתוח לזוגיות שבה אני מעוניינת המשכתי בקשר כי פשוט היה לי קשה להפסיק. שיקרתי לעצמי הרבה זמן, גם הוא הרגיש כך שהוא משקר את עצמו בקשר הזה, כי שנינו לא היינו מסוגלים להיפרד אך ידענו שזה הולך למקום מאד פגיע בייחוד מבחינתי. למה אין לי את הכוח הזה לקום ולהגיד די! זה לא טוב לי, אני חייבת לעבור למקום אחר, למרות הלב שיודע הכל ולא מסתיר ממני שום דבר, אני לא נותנת לו את מלא תשומת הלב ואני רואה את עצמי לפעמים מובלת על ידי עצמי להתרסקויות גם במערכות יחסים וגם בלימודים וגם בעבודה, למרות שתמיד עמוק בלב אני יודעת את מה שיקרה. הדבר הכי מפתיע שקרה לי בעקבות הקשר הזה שאני נמצאת במודעות עצמית גבוהה ואני צופה כל הזמן במתרחש ואני יודעת בדיוק לאן אני הולכת ומה קורה איתי, אך אני עדיין לא בשליטה על הדברים אני לא מספיק חזקה כדי להרים את הראש ולהגיד לעצמי את האמת. האם זהו חלק מתהליך ההגעה לשלמות הפנימית, כל ההתבוננויות הללו מהצד על עצמנו? אני בדרך נכונה? איך אני אוכל לחזק את השליטה העצמית שלי? שתהיה שבת של חיוכים...

sovlanit

New member
דגיגה,

עצם העובדה שאת מסוגלת להתבונן במתרחש מהצד ולהגיע לתובנות מצויינות -זה נפלא. לא הבנתי- מה מניע אותך להכשיל את עצמך בתחומים שונים כגון:לימודים,עבודה ומערכות יחסים. לכי בעקבות האינטואיציות שלך ותצליחי תמיד. נסי להכנס גם ל- WWW.AISH.CO.IL למציאת דרכים להתגברות על המכשולים וגם למציאת תשובות לשאלות אחרות... גם בפורום הזה ייייששששששששששש המון חומר נהדר. חיים מלאי שלמות ואהבה.

תודה חמודה על ההקשבה

למה את מתכוונת בשאלה מה מניע אותי להכשיל את עצמי? את מתכוונת לכך שאני לא מקשיבה ללב? הבעיה למשל במערכות יחסים, שיש לי נטייה להתאהב בטיפוסים הלא נכונים, כאלה שממש לא מתאימים לי. אולי אני חיה בעולם של חלומות ופנטזיות וכל כך קשה לי לצאת משם. ומפחיד ללכת בעקבות האינטואיציות שלפעמים מנוגדות למה שאומרת הבטן - הרגש... תודה על ההכוונה לאתר אני כבר מתחילה לחרוש עליו........

sovlanit

New member
לכך בדיוק התכוונתי,ואייל כבר

הקדים אותי. את בדרך הנכונה עבורך. עלי והצליחי.

איל באש

New member
את בדרך נכונה ונפלאה../images/Emo77.gif

ככה בדיוק את לומדת, על ידי הראיה, ועל ידי ההמצאות במצבים אבסורדים. איך לחזק את השליטה? פשוט לשחרר את הרצון לשלוט! תני לקרקע לרעוד, תני ללא ידוע להיות, שחררי, זרמי, עם מה שיש לך . התחברי עם הפחד, התחברי עם הכאב שלך, ותראי שהם מתנה שיכולה לאפשר לך לצמוח ולפרוח. אני ממליץ בחום על הספר : "כשהדברים מתפרקים" של פמה צ'ודרון, בהוצאת חכמת הלב. בהצלחה.

kung fu

New member
אכן ספר נפלא.

קראתי אותו כבר פעמיים, ומידי פעם אני מעלעלת בו שוב.

אושרת28

New member
בשעה כזאת של הלילה אני יכולה

להתפרק אל תוך המחשב!
מגילת העצמאות
תודה על ההקשבה שלכם של כולכם. אז ככה נולדתי עם רגלים עקומות ותמיד הרמתי את זה כדגל
הנה הרגלים ככה (למרות שהם בסדר גמור עכשיו)אז .... ותמיד היו לי תירוצים לכל דבר. כשניכנסתי למודעות , הבנתי שדי צריך לסלוח לרגלים הם לא אשמות. ועם כל השנים הללו התחלתי פחות לאהוב את עצמי להאשים את אימי,בבטח בלעת כדורים במהלך ההריון ,או בטח עישנת , או או או . אחר כך אמרתי מיסכנה אימי מה היא אשמה. ואז אם השנים התחלתי פשוט להדחיק את קומת הרגש שלי. פשוט במילים יותר עדינות להיות אטומה .ששום דבר לא יצליח להכנס. אז תוך כדי זה נהיה גם חוסר אהבת העצמי. כי הילדות שלי היתה מלווה בבית חולים ,וכו. כי עד גיל 6 הייתי בבדיקות כל הזמן. גבס החלפה וכו. נמחקו לי כמעט כל השנים של עד גיל 9 וחצי. בשנת 22/7/1992 היה לי מאין חווית סקס לא נעימה בכלל. שגם את זה מאוד קשה לי לשחרר אתם רואים: אני זוכרת את התאריך. (יום חמישי בלילה בשעה 9:00 בערב).האמת שאותו אני כבר פחות או יותר שיחררתי כי זה עבר. ועכשיו בא לי פתאום המוות הפתאומי של חסי. עוףףףףףףףףף למה החיים כל כך יכולים להיות אכזרים.למה אני יודעת הכל ,בחירה של נשמה , לשחרר לעטוף ולשלוח אהבה אליו. אני כמעט בטוחה שאני אסע לנחם ביום שלישי הוא יהיה שם. למה דברים מיתפרקים, (האמת שעוד לא קראתי את הספר , השם שלו העביר בי סיטואציה נוראית , הזכיר לי את התמונה של חסי בקבר). חסי אוריה, יהי זיכרך ברוך , מי יתן ותעשה את עבודת האור שלך מילמעלה אני ... יקח לי הרבה זמן להתגבר עליך. ומאמינה שלעוד הרבה כמוני. ונחזור להתחלה חסי זכרונו לברכה, עזר לי פשוט לצאת מעצמי כי הייתי במאין מסכה תמידית , של לא להיות אני. אז חסי תודה ,עם המון אהבה, מזל שיש פורום כזה מוצלח, שאפשר באמת לפרוק פה את הלב עם המון דמעות של אושר כי שם למעלה טוב לך אני מאמינה ויודעת את זה. אם אי פעם עיצבנתי אותך, בלימודים:
ועכשיו יש בי יותר אמונה, מאשר קודם בכל נושא הרוחני. אין לי מושג למה. חסי אוהבת אותך ו
לך ולכנה תיהיהי חזקה , כי הוא תמיד יהיה איתך , על אהבה כזאת ,אף אחד אבל אף אחד לא יקלקל. חסי משחררת אותך ,כאן ועכשיו, על גבי דף זה ובמחשבה,מנפנפת לך לשלום לעוד גלגולים ורבדים אחרים, טובים ומוארים. תודה על כל מה שעשית עד עכשיו ביקום ושלימדת אלפי תלמידים ללכת ואיך בדרך האור. תודה.
ותודה לכם על שאתם עדיין כאן איתנו. מוואהההההההה
שיחררתי אבן מהלב .

ניני5

New member
אושרת28, חסי שולח לך אנרגיה של

אהבה, מהיכן שהוא נמצא. אם תוכלי קצת להסיט הצידה את הצער, תוכלי לחוש את קרני האהבה שלו. תתחברי אליו באהבה, ותחושי הרבה יותר טוב. הוא חושב עליך ומנסה לעזור לך להתגבר על האבל. חסי הוא נשמה טובה. כשאת נמצאת במצב של אהבה, את לא מרגישה שום פגם בגופך. הכל מושלם. שם את צריכה להיות כל חייך, להיות אדם אוהב ונאהב. אנשים מתאימים ואוהבים יגיעו אליך כשאת תחיי באהבה.

ניני5

New member
דגיגה בכוס יין, כשאנחנו צעירים

אנחנו עושים הרבה שגיאות. כי קשה לנו לדעת מי אנחנו. לפעמים החיים עם ההורים והסביבה לא התאימו לאישיות שלנו ובכדי להשרד היינו חייבים לחיות בשקר, עד שלא ידענו בכלל מי אנחנו. כולנו כך ואין מה להאשים את ההורים או את הסביבה. לוקח הרבה שנים למצוא את האני האמיתי. ויש כאלה שכל חייהם יחיו בשקר. את נמצאת במקום טוב. את יודעת שאת חיה בשקר. זה הכי חשוב. המטרה שלך היא לא לחיות בשקר. כי נמאס לך לא לחיות לפי התנאים שלך. אבל, בכדי שתוכלי לחיות לפי המידות שלך, את צריכה לדעת מי את. איך אנחנו לומדים מי אנחנו? ע"י ניסוי וטעייה. הקשר שלך עם הגבר הנוכחי הוא לא טוב עבורך. את פוחדת לעזוב, כי את פוחדת להשאר לבד. אולי את פוחדת שאף אחד לא ירצה אותך יותר. אולי את גם פוחדת לחיות בלי קשר. אלה התנהגויות שבאות מהבית, או מהחברה בה גדלת. להיות עם כאלה שלא מתאימים לך. אבל היום את גדולה. אם תעזבי את הגבר הזה, ותלמדי לחיות לבד, להיות כנה עם עצמך. לכתוב הרבה, מי את, מה את רוצה, מה החלומות שלך. כל אלה הם את. תלמדי לחיות לפי מי שאת, תזרקי לפח הזבל את כל ההתנהגויות שהולבשו עליך או שאת הלבשת על עצמך, מכל סיבה שהיא. התהליך יכול לקחת 20 שנה. אבל אפשר לזרז אותו ע"י טיפול פסיכולוגי רגיל. גם רוחניות יכולה לעזור. אבל לדעתי טיפול פסיכולוגי עושה עבודה יותר טובה. אפשר לעשות את שניהם. כשתהיי את עצמך, האנשים המתאימים יבואו אליך. את תלמדי לחיות עם האמת לא תפחדי לגלות לכולם מי את. כי מי שאת הוא דבר נפלא. ונפלא יהיה לגלות אותו במלוא תפארתו. ולבסוף עיצה לא רוחנית. אם את פוגשת גבר חדש, תאמיני לתחושות שהוא מעורר בך בבטן. אם את מרגישה פרפרים, זאת משיכה מינית, לא בהכרח אהבה. אם את מרגישה לא נוח שם, הוא לא מתאים לך, תעזבי מייד. רק אם את מרגישה נועם ונוחיות בבטן, זה הגבר שלך. טוב שסיפרת לנו, רק טוב שיהיה לך

גם אני חויתי את זה

תקשיבי חמודה הפתרון היחיד אחרי שניסיתי את כולם זה פשוט לזרום עם המר והקשה למרות שזה נשמע מטורף, אבל באמת זה הפתרון המציאותי היחיד שהנחית אותי לקרקע,זה לקח זמן הרבה זמן אבל בסוף תביני שזה פשוט לא זה ושהבנאדם לא שווה אותך ואת לבד תקומי ותעזבי אני אומרת תסחבי כמה שתסחבי יהיו לך ימים של שמחה וימים של עצב אז קחי בחשבון שנורא לא תמיד יהיה לך. ובהקשר לעתיד על תחשבי על זה, אני אומרת לך אל תילחמי בזה זה פשוט ייגמר לבד, שיהיה לך המון בהצלחה יקירתי!

אנה21

New member
אני לא מבינה...

אני לא כל כך מבינה...את אוהבת את הבחור?כי מאיך שזה נשמע זה נראה שאת לא אוהבת אותו וסתם רוצה להישא איתו כי אין לך מישהו אחר

למעלה