אני חיב תשובה -דחוף!!!!!!!!!!!!!!

flounder b

New member
שפן הוא בעל חי פרוותי ומתוק

אם נתת לילדים בעל חיים אשריך, ילד שגדל בחברת בעלי חיים זה מבורך ויתרום הרבה לילד בלי חיים תורמים להתפתחות הילד, מפתחים אצלו מודעות כיצד לנהוג עם החלש ממנו, מפתחים את חוש האחריות ולעיתים רבות הוא מתגלה כמושא למחקר (באופן לא מודע לרוב) שעוזר לילד להבין ולגלות דברים על הטבע. מותר ואף רצוי להחזיק שפן.. וכלב וחתול ואפילו דינוזאור אם תרצה (ותמצא). לפני שאתם קופצים.. לא באתי לעשות צרות אבל גם אני יהודיה ואפילו סוג א' (לא החלטה שלכם, צר לי) ולכן.. גם אני מוצאת לנכון לדבר בשמה כפי שאני רואה אותה.. ומאחר שזה מה שאתם עושים, אני חושבת שזה לגיטימי. זו גם הדת שלי, עם כל הכבוד. או שתשנו את שם הפורום או שתקבלו אותי בברכה :) שבוע טוב. י

את מתפרצת לדלת פתוחה לרווחה

דבר שהוא תמיד רעיון טוב מכיון שהתפרצות לדלת סגורה כואבת הרבה יותר.
ברוכה הבאה. ======= אני חולק עלייך בשני דברים. 1. שפן הוא חיית בר, כאן מדובר כנראה בארנבון. 2. הארנבון הוא חיית מחמד מאוד לא נחמדה, מעולם לא ראיתי ארנבון שרוצה שילטפו אותו, באופן אישי אני חושב שעדיף כלב, חתול או תוכי שבאמת יוצרים קשר אמיתי עם הילדים.

flounder b

New member
תודה ../images/Emo140.gif

מתפרצת? בהזדמנות תזכיר לי להתקטנן איתך על הבחירה בביטוי הזה ומה זה אומר שבחרת בו בהקשר לפורום הזה :) דווקא היה לי ארנבון כשהייתי קטנה.. אני לא זוכר שהוא היה סנוב באופן מיוחד גם אני לא הייתי ממליצה לאדם לגדל דווקא ארנבון אבל הוא כבר נתן לילדים והוא דואג נורא! אז שלא ידאג, באופן כללי זה טוב שיש בעלי חיים בבית (לא התייחסתי באופן ספציפי לארנבון כשציינתי את היתרונות). והוא אמר שפן קודם!

למעלה