אני חושש מאוד

ביילי_007

New member
בת-עמי, לדעתי לא גזענית אלא מיואשת

לדעתי, בת-עמי היא אישה נבונה וחכמה. נכון, שיחסית די קיצונית משאר האנשים פה בפורום, אבל אנשים יקרים, אל תשכחו שהעובדה שהיא מתכתבת מידי יום בפורום דו-קיום מראה שכן, שכן איכפת לה, העובדה שהיא מפגינה וחוסמת צירים וכבישים, מראה לדעתי שכן איכפת לה מהמצב שקורה במדינה שלנו. העובדה שהיא מתווכת, שומעת דעות - מראה לי, שהיא אכן מנסה להיות מעורבת בחיי המדינה. לדעתי, צריכים להבין את בת-עמי, היא גרה ביש``ע - ששם מתבצע מידי יום ויומו פיגועי ירי, רציחות ומטעני צד, היא הייתה נוכחת בהרבה מקרים בה יכלה לאבד את חייה, אני מבין את מצוקתה - נכון שאני אישית לא מסכים עם התיישבות ביש``ע, אבל כל ממשלות ישראל מלוי אשכול בחרו ליישב שם אנשים, ולכן לדעתי כל עוד המדינה לא מפנה ישובים - נראה לי לגטימי לשבת שם. אני אישית לא הייתי הולך לגור שם, אבל אני לא הייתי מונע - עד שאין החלטת ממשלה בנושא. בעניין, הכתרתה של בת-עמי לראש ממשלה, זוכרים מה אמרו על בגין שנבחר - אמרו שבגין יעשה מלחמה, ועובדה - לא רק שבגין לא עשה מלחמה, הוא גם חתם על הסכם שלום ופינה את סיני. זוכרים מה אמרו על אריאל שרון - שהיה מלחמה אם הוא יבחר, אבל הוא נבחר ותראו איזה איפוק - הפסקת אש חד צדדית, את האמת הייתם מאמינים שזה אריק שרון. לכן אם בת-עמי תהיה ראש ממשלה - היא תראה את הבעיה ואת התסובכת והיא תדע מה לעשות - בחוכמה. שלכם בנאמנות. ביילי

בת-עמי

New member
ביילי היקר לא לדבר בשמי

אני לא מיואשת לעולם לא בת-עמי וייאוש זה שני דברים שלעולם אבל לעולם לא ילכו ביחד אינני קיצונית אני פשוט ראילית לצערי הרב איבדתי שמונה אנשים יקרים ואמרתי הגומל יותר מדי פעמים אז בגלל זה אני כנראה רואה את המציאות טוב יותר לא מאחלת לאף אחד מכם שיקרה לו מקרים דומים אבל כנראה שרק כשבן-אדם מרגיש את נחת זרועו של עראפת הוא מבין מי הבן-אדם באמת בתקווה ששתפקחו מהר בת-עמי

ביילי_007

New member
רק רציתי להאמין..נראה לי שאת באמת..

רק רציתי להאמין...אבל נראה שגם זה לא...אולי באמת את מקרה אבוד.

eliasys

New member
לם לנו היו אבידות

ואדם הוא אדם, לא משנה מה כתוב בתועודת הזהות שלו סיפרתי לך במייל על שני הדודים שלי שנרצחו בדם קר ע``ח חיילי צבא השחרור ונבזז מהם כספם. אז לכל אחד מאיתנו יש סיפור אישי כואב. והחשוב מכל הוא להסתכל בעיניים של האחר ולראות גם את הכאב שלו ולא רק את הכאב של עצמנו, כי בסך הכל אנחנו בני אדם.

ביילי_007

New member
אליאס, אין כמוך! אדם או אדם :cool:

אדם הוא אדם - נברא בצלם אלוהים. כולם שווים בעיני האלוהים!

קלייר

New member
כולנו /איבדנו/ולכולנו הכאב האישי

כולנו איבדנו חבר או קרוב,ולכולנו הכאב האישי שלו, ולא משנה מהיכן הדם זורם,יהודי,נוצרי, מוסלמי,דרוזי הכאב דומה אצל כולם, ויש ללמוד להאזין לכאב של השכן, ואהוב את השונה ממך-כי אהבה היא הגשר לשלום העולם

ארגזון

New member
לכולנו הכאב האישי...

לקלייר.. כמה יפה..כמה מרגש...כמה עניני...כמה נכון וכמה שאף אחד לא שם לב שאת אשר את אומרת, האנושות מנסה לעשות מאז המלחמה הראשונה בעולם, לפני כך וכך אלפי שנים... מי שלא מאמין לי שיעיין בספרי ההסטוריה...

all

New member
אלייסיס היקר

אל תשכך ידידי שזה אותו הצחבור הנבחר שאותו יאסר ערפת מרשה להרוג גם בזמן הפסקת אש. אותו ואת חיילי צה``ל. אם הדברים ששמעתי ברדיו נכונים, אז ערפת רואה בהפסקת אש, איסור לפוצץ ילדים בני 15 במועדונים אך כל השאר מותר. בנוסף לכך, ערפת דורש את זכות השיבה לפליטי 48 הערבים ויחד עם זה רוצח ומגרש את פליטי 48 היהודים.

למעלה