אם רתם ענתה אז גמני יכולה
שם: יפית גיל : 20 יומולדת: 30.6.87 גובה :1.63 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים:ירוק חום, כשאני בוכה ירוק בהיר חחח דברים אהובים: יש יותר מדי, מוזיקה, לרקוד, לשתות, להיות עם חברים.. להקה: היי פייב זמר/ת: אין לי שמץ, נגיד... אביב? שחקן/ית: בעע לוידעת אוכל: ש-ק-ו-ל-ד (אני בגמילה... זה קשה..) בגד: ג'ינסים למיניהם.. סתם חפץ בחדר: הפיות שלי

דיסק: כרגע אי בקטע של בית הבובות - שוב החיוך סרט: טיטאניק, היה ונשאר הסרט האהוב עליי בנאדם: רתם
חדר בבית: נו ברור שהחדר שלי! name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רתם השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מוזר אם אני יגיד שאני לא זוכרת איך קוראים לו? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: החבר? כלומר, בויפרנד? מתן.. שם של קרוב משפחה אהוב: אמא חחח השם של חבר-אינטרנט אחד: צחי השם של המורה השנוא/ה עליך: מאיפה אני זוכרת לעזאזל? השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: עליי, יש לי כאב ביצים חחחחחחחחח השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? הפרפר שחי לי על העורף נחשב? אין לו עדיין שם מוזמנים להציע... האם אי פעם: נהגת: כע התנשקת:כע טסת לחו"ל:לאאאאאאאאאאא ביזבזת את כל הכסף שלך:כע עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כע נשארת ער לילה שלם:כע עבדת במשהו והרווחת כסף:כע או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו שולט!!! שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? צלשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה וסלט בצד חחחח שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רןק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יפה, ג'פה, כפית, שרמוטית חחח יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצאת עם חברים, להתחורר.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? כה, החודש נסחפתי... למה? רתם!!!! היא אשמה בהכל! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? SMS חודש שעבר 700 SMS מפחדת לדעת כמה החודש... אתה ביישן או פתוח? בדרך כלל פתוחה אבל תלוי בסיטואציה.. מה הצבע האהוב עליך? שחור, כחול וצהוב מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לפעמים אני מותרת לעצמי יותר מדי, לא מאמינה בעצמי מספיק... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אין מספיק מקום בעמוד... אתה מאושר? כרגע? אממממ תגדירי מאושרת... היית פעם מאוהב? כה שיחקת פעם בסימס 2? לא... אולי בגלגול הקודם כשהייתי פקאצה בת 15... (בלי להעליב את בנות ה15...) מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם אחלה ? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכל כל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה: כי מה עשו לי החיות??? מאמין ב: אלוהים ? אולי רוחות ? כה חיים שלאחר המוות? בערך גלגול נשמות ? לוידעת פיות? כה מלאכים? כה ערפדים ? לא חושבת אהבה ממבט ראשון? בהחלט אהבה וירטואלית ? ב-ה-ח-ל-ט! אהבה בשלט רחוק ? כה, זה לא תמיד יעבוד אבל זה יכול לקרות... אוי היה לי נחמד....