אני חושבת ..

LudaGirl

New member
לא טוב שאת לא מאושרת..

תתחילי ללמוד איך. זה הזמן הכי נכון.

אם רתם ענתה אז גמני יכולה :)

שם: יפית גיל : 20 יומולדת: 30.6.87 גובה :1.63 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים:ירוק חום, כשאני בוכה ירוק בהיר חחח דברים אהובים: יש יותר מדי, מוזיקה, לרקוד, לשתות, להיות עם חברים.. להקה: היי פייב זמר/ת: אין לי שמץ, נגיד... אביב? שחקן/ית: בעע לוידעת אוכל: ש-ק-ו-ל-ד (אני בגמילה... זה קשה..) בגד: ג'ינסים למיניהם.. סתם חפץ בחדר: הפיות שלי :) דיסק: כרגע אי בקטע של בית הבובות - שוב החיוך סרט: טיטאניק, היה ונשאר הסרט האהוב עליי בנאדם: רתם
חדר בבית: נו ברור שהחדר שלי! name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רתם השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מוזר אם אני יגיד שאני לא זוכרת איך קוראים לו? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: החבר? כלומר, בויפרנד? מתן.. שם של קרוב משפחה אהוב: אמא חחח השם של חבר-אינטרנט אחד: צחי השם של המורה השנוא/ה עליך: מאיפה אני זוכרת לעזאזל? השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: עליי, יש לי כאב ביצים חחחחחחחחח השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? הפרפר שחי לי על העורף נחשב? אין לו עדיין שם מוזמנים להציע... האם אי פעם: נהגת: כע התנשקת:כע טסת לחו"ל:לאאאאאאאאאאא ביזבזת את כל הכסף שלך:כע עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כע נשארת ער לילה שלם:כע עבדת במשהו והרווחת כסף:כע או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו שולט!!! שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? צלשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה וסלט בצד חחחח שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רןק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יפה, ג'פה, כפית, שרמוטית חחח יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצאת עם חברים, להתחורר.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? כה, החודש נסחפתי... למה? רתם!!!! היא אשמה בהכל! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? SMS חודש שעבר 700 SMS מפחדת לדעת כמה החודש... אתה ביישן או פתוח? בדרך כלל פתוחה אבל תלוי בסיטואציה.. מה הצבע האהוב עליך? שחור, כחול וצהוב מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לפעמים אני מותרת לעצמי יותר מדי, לא מאמינה בעצמי מספיק... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אין מספיק מקום בעמוד... אתה מאושר? כרגע? אממממ תגדירי מאושרת... היית פעם מאוהב? כה שיחקת פעם בסימס 2? לא... אולי בגלגול הקודם כשהייתי פקאצה בת 15... (בלי להעליב את בנות ה15...) מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם אחלה ? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכל כל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה: כי מה עשו לי החיות??? מאמין ב: אלוהים ? אולי רוחות ? כה חיים שלאחר המוות? בערך גלגול נשמות ? לוידעת פיות? כה מלאכים? כה ערפדים ? לא חושבת אהבה ממבט ראשון? בהחלט אהבה וירטואלית ? ב-ה-ח-ל-ט! אהבה בשלט רחוק ? כה, זה לא תמיד יעבוד אבל זה יכול לקרות... אוי היה לי נחמד....

sutul

New member
אהה אני גם צריך לקרוא את שלכם?!!?!?!

חחח.. כבר קראתי

עונה=]

שם: מורן
גיל : 21.. יומולדת: 22.1 גובה : 1.65 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: לישון.. לאכול
להקה : אוונסנס.. וכו':] זמר/ת: אבריל?:-S שחקן/ית: אשטון קוצ'ר:) אוכל: הכל הכל הכל בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: נרות דיסק: כנסיית השכל סרט: לא זוכרת בנאדם: חברה הכי טובה. חדר בבית: שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: קרין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מעיין שם של קרוב משפחה אהוב: רונית
השם של חבר-אינטרנט אחד: מעיין השם של המורה השנוא/ה עליך: אורלי דלל! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: משתדלת שלא יהיה חח השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? היה דג הוא מת ז"ל האם אי פעם: נהגת: כן התנשקת:כן טסת לחו"ל:לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: איכס כן. נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום הזה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עםםם!!!!! בטח עם חחחח בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? לא משנה חח ישראל או מקום אחר: לא הייתי באף מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מושי יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להכין עוגות
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא בערך למה? יש 350..חח לא גבוה כ"כ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? תלוי כמה כוח יש.. לפעמים עדיף SMS אתה ביישן או פתוח? פתוחה
מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? רגישה מדיי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ציצי חח אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן שיחקת פעם בסימס 2? סימס 1 וגם אותו מחקתי מה אתה חושב על העם הבריטי? מרגשים לי ת...... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית עקומה:) אוכל כל/צמחוני/טבעוני: הכל הכל למה: ככה מאמין ב: אלוהים ? כן רוחות ?לפעמים חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות ?לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים ?לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית ?כן.. אהבה בשלט רחוק ?לא הולך זהו?

soul on fire

New member
long long time ago...

שם: מיכל גיל :17 ומשהו יומולדת: 6/9/90 גובה :154 צבע שיער: כרגע? מתחלף בין ג'ינג'י לחום אדום כזה {תלוי במצב השמש} צבע עיניים: חום דבש?!? דברים אהובים: דברים?! להקה : hevia זמר: ארז =] שחקן/ית: אין לי שמץ! אוכל: ספגטי!!! בגד: חצאיות ומכנסי דייגים סתם חפץ בחדר: קופסא של מקס ברנר =] דיסק: שך גאנז אנד רוזז סרט: אין לי שמץ בנאדם: שאלה רטורית? חדר בבית : שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שני השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא קיים השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חבר חבר או חבר טוב/ילדתות? חבר חבר - אורי, חברת ילדות-שני שם של קרוב משפחה אהוב: יפית השם של חבר-אינטרנט אחד: תלוי מה זה חבר אינטרנט? השם של המורה השנוא/ה עליך: לא שנואה, לא אהודה במיוחד - עמליה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: סבא שלי =[ השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ?רקסי, מעניין מאיזה סוג הוא האם אי פעם: נהגת:
התנשקת:
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
{שיחקתי עם ארז כדורסל!} נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? קשה להחליט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?לא המקום שאני גרה בו כרגע {אני לא רוצה להיות ב"מקום אחר" =O } כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? לא ולא? ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? הנ"ל יש לך חבר/ה? אכן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לברוח מאדם! {היה לי את היום לסיים עם העבודת פסח אבל החלטתי ללכת לטקס של יום השואה במקום} יש לך חשבון פלאפון גבוה? הכל יחסי למה? כובע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ?SMS אתה ביישן או פתוח? פתוח? מה הצבע האהוב עליך? בורדו מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להעיז קצת פחות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שרירי בטן אתה מאושר? עד הגג היית פעם מאוהב? עדין מאוהבת שיחקת פעם בסימס 2?
מה אתה חושב על העם הבריטי? do you want cup of tee? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שניהם אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כמעט כל מלבד ביצה וגבינה למה: כי זה לא טעים! מאמין ב: עצמי? אלוהים ?
רוחות ?אין צורך להאמין בהן הן פשוט שם חיים שלאחר המוות? אין לדעת מה יש אחרי המוות גלגול נשמות ?עדין מתלבטת פיות? מלאכים? ערפדים ? אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית ?
אהבה בשלט רחוק ? מה זה שלט רחוק? חופר!!!

שחשוחון

New member
אני, למרות שלא קוראים

שם: ש. גיל : 21 יומולדת: בקיץ גובה : 175 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חומות דברים אהובים: ים, חופים להקה : זמר/ת: מריה קארי שחקן/ית: אוכל: תפו"א מהמדורה בגד: סתם חפץ בחדר: שטיח פרסי דיסק: סרט: נערה בהפרעה בנאדם: חדר בבית : name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נטלי שם של קרוב משפחה אהוב: אין כ"כ כאלה השם של חבר-אינטרנט אחד: רון השם של המורה השנוא/ה עליך: אני לא לומד השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ברכה השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? פ. האם אי פעם: נהגת: כן התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כמובן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג''ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץץץץץץץץץץץץץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כ ורסא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ת"א כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשרררררררררר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? כלום אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: יששראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ללכת לים יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן למה? מזיין תמוח הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? גם וגם אתה ביישן או פתוח? ביישן ופתוח מה הצבע האהוב עליך? כחול עמוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא דפוק ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכל כל/צמחוני/טבעוני: הכל למה: מאמין ב: אלוהים ? כן רוחות ? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות ? פיות? מלאכים? ערפדים ? אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית ? ככה אהבה בשלט רחוק ?

sutul

New member
באיחור תמידי

שם: אוהד גיל : 24 יומולדת: 5.5.83 גובה : 1.76 צבע שיער: חום -שטני צבע עיניים: חום דברים אהובים: נס קפה, סקס, סרטים ולישון להקה : רד הוט צ'ילי פפר זמר/ת: מיסי אליוט שחקן/ית: אנג'לינה ג'ולי, קולין פארל, ג'וני דפ ומארק דקסקוס אוכל: טעים
בגד: נוחים .. קלים אבל ביניינו כיף יותר בעירום סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: E.L.E סרט: סוויינט טוד צריך לצאת בקרוב .. מי בא איתי?.. אולי נעשה מיזה מיני מפגש? בנאדם: אני?!.. או אחד שעולה לי לראש? חדר בבית : שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רתם השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נדב או מור או יונתן.. הבחירה קשה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יפית שם של קרוב משפחה אהוב: ליאת השם של חבר-אינטרנט אחד: פאיז השם של המורה השנוא/ה עליך: רוחל'ה אגמון השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אוהד..סתם.. לא יודע השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? לוסי ובוגי האם אי פעם:כן נהגת: כן התנשקת: כן טסת לחו"ל: הולנד, ארה"ב... מישהו רוצא לארגן טיול לחו"ל? ביזבזת את כל הכסף שלך: כן.. תגורו בשכירות בת"א על משכורת מינימום.. ניראה אתכם עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: צה"ל נשארת ער לילה שלם: צה"ל עבדת במשהו והרווחת כסף: אתם צוחקים עלי נכון???? או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר.. מי לעזאזל עוד משתמש באיי סיק יו?? קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף סתיו!! שחור או לבן? כחול מטאלי מחשב או טלויזיה? ממממ... קשה אהה..!?... מחשב ספה או כורסה? כורסה.. אבל עדיף בכלל מיטה ארנק או קופה? קופת גמל! המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר!!! פסטה או סלט? זאת שאלה באמת?? שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? לא הייתי באנגליה אז אני לא יכול לומר בדיוק ישראל או מקום אחר: מקום אחר ודחוף רוק או פופ? Rַ&B פוסטרים או קירות חלקים? חלקים אבל ציבעוניים דיסקמן או ? MP3 : MP4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא.. יש לך חבר/ה? הלוואי... מתגעגע לתחושה של להיות שותף במערכת חמה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לדמיין יש לך חשבון פלאפון גבוה? לצערי כן..
למה? כי אין לי מושג איך מורידים אותו מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? גם וגם... תלוי בסיטואציה אתה ביישן או פתוח? לרוב ביישן אבל אם נפתחים איתי.. זהירות
מה הצבע האהוב עליך? כחול, אדום, ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אווו הוו...!!! להיות גבר גבר.. לא בחור רגיש.. אולי טיפה ערסי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? בערך 30 קילו, 5 ס"מ ותוי פנים אתה מאושר? לא.. אני שמח מידי פעם אבל לא מאושר היית פעם מאוהב? כל כך הרבה פעמים שיחקת פעם בסימס 2? לא חושב.. אולי באיזה דמו מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש לו פנים רבות ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אבל מת ללמד את עצמי להשתמש גם בשמאלית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אני אומניבור למה: כי האוכל שלי יוכל דשא... והוא יוגש לצד דשא מאמין ב: אלוהים ?
פחחח אל תצחיקו אותי רוחות ?
חיים שלאחר המוות?
אבל מידי פעם
גלגול נשמות ? יש לי תאוריה שלמה לגבי זה!! פיות? מלאכים? ערפדים ? כן ולא.. קשה לי להסביר אהבה ממבט ראשון? בהחלט כן אהבה וירטואלית ? כן אהבה בשלט רחוק ? כן אבל לא יחזיק מעמד

sutul

New member
../images/Emo207.gif ענק מצחיק!!

http://www.youtube.com/watch?v=t0kz8MCxq6A&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=QJ8b-uvJCtw&feature=related

44444

שאלות כלליות: שם: נופר גיל : 18 יומולדת: 22/6 גובה :172 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: כנל דברים אהובים: להקה : רדיוהד זמר/ת: רונה קינן שחקן/ית: אורלי זילברשץ בנאי הזאת אוכל: המבורגר.. בגד: הכל סתם חפץ בחדר: מה? דיסק: אביתר בנאי סרט: שמש נצחית בראש צלול (לא טעיתי, אני מקווה) בנאדם: אה חדר בבית : שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מיטל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: .. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שירי שם של קרוב משפחה אהוב: אבי השם של חבר-אינטרנט אחד: הילה? השם של המורה השנוא/ה עליך: איריס השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: הרבה השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? אין האם אי פעם: נהגת: כבר חצי שנה בלי מלווה!
התנשקת: כמובן טסת לחו"ל: הרבה ביזבזת את כל הכסף שלך: כן.. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נראה לי נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כמובן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? חלק לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נופרי :) יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון... יש לך חשבון פלאפון גבוה? מאוד למה? כי אני זונה, מה למה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? שיחות.. אתה ביישן או פתוח? פתוחה בדר"כ מה הצבע האהוב עליך? שחור ולבן מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שיער יותר ארוך אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? אחלה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: הכל למה: ככה מאמין ב: אלוהים ? לא

sutul

New member
שלום נופר

מה שלומך?.... את חדשה בפורום שלנו או שאני ממש סנילי??

sutul

New member
אני מצויין

קצת מוזר לי משהו לגבי מה שכתבת על עצמך... את ראסטפרית אבל אוכלת בשר?.. איך זה מסתדר??

sutul

New member
אנשים.. תלמדו לפתוח ויקיפדיה

ראסטפרים הם אנשי דת חדשה יחסית שהתפתחה במאה ה20 שהמקור שלה בג'מייקה

למעלה