אני חושבת ..

אני חושבת ..

שהגיע הזמן להתפקדות אפריל-מאי !!!! אז הנה שאלון .. של ההתפקדות עם עברתם את ה100 דברים שעשיתם אז בטוח תעברו את זה חח שאלות כלליות: שם: גיל : יומולדת: גובה : צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה : זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית : name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? האם אי פעם: נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכל כל/צמחוני/טבעוני: למה: מאמין ב: אלוהים ? רוחות ? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות ? פיות? מלאכים? ערפדים ? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית ? אהבה בשלט רחוק ?

מתפקדת ../images/Emo121.gif

שאלות כלליות: שם: מארי גיל : 16 וקצת יומולדת: 4.2 גובה : 1.63 צבע שיער: אדמוני צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: להקה : אממ .. green day זמר/ת: בלינדה !!! שחקן/ית: אממ .. לא קופץ לי כרגע שם של שחקנית .. אוכל: אממ .. לא יודעת .. בגד: ספורטיבי !!! סתם חפץ בחדר: המחשב שלי והמיטה שלי דיסק: בלינדה Utopia סרט: אממ ... איזו מן שכנה (the girl next door) בנאדם: אממ .. החברים שלי
חדר בבית : החדר שלי !!!! name it : השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אמממ .. אופל היא סובלת אותי כבר 16 שנה חח (קוראים את זה ככה : OPAL ) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין לי כזה .... השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אופלי !!!! שם של קרוב משפחה אהוב: אממ .. אין לי קרוב משפחה אהוב ... השם של חבר-אינטרנט אחד: אממ .. אפשר שניים ? תודה .. שיר ודנה .. השם של המורה השנוא/ה עליך: אממ ... ניצה המטומטמת .. עלק מורה לביולוגיה אולי לביולוגיה של התאים שאין לה .. בת יענה עם תסרוקת של ילד פולני אבוד !! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אממ .. אין לי .. השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? הייתה לי כלבה שקראו לה פונטש אבל היא נפטרה
האם אי פעם: נהגת: לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עד האגורה האחרונה .. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: איכס לא .. נשארת ער לילה שלם: ברור מלא פעמים ... עבדת במשהו והרווחת כסף: אממ .. חח לא .. או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וחורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב !!! ספה או כורסה? ספה אפשר לישכב עלייה חח .... ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הקיבוץ !!! חח כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב אפשר להסתובב שמשעמם חח כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות .. שלא ניפול בטעות
בשר או חלב? בשר אני לא אוהבת מוצרי חלב חוץ מהחלב המקורי ... פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שנוצל תירס !!! אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? אממ .. שניהם !! אבל בעיקר רוק פוסטרים או קירות חלקים? ציורים של חברים וחברות שלי שציירו לי .... חח דיסקמן או MP3 ? אממ .. MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? אממ .. במחשב .. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? חתולה ... חח .... יש לך חבר/ה? אממ .. כרגע לא ממש רשמי .... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אממ .. לשיר .. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי הפסקתי לדבר .. זה כזה מיותר חח היום יש מסנג'ר ואיסי ... מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? SMSים אתה לא אומר יותר ממה שאתה צריך !! אתה ביישן או פתוח? ביישן בדרך כלל במצב של קבוצות .. אני פתוחה בשיחות נפש .. מה הצבע האהוב עליך? אדום , שחור , ירוק וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אממ .. אני לא חושבת שאני מספיק חמודה חח מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ ..הייתי רוצה להיות יותר רזה .. אבל בתכלס אני אוהבת את עצמי אתה מאושר? כןן היית פעם מאוהב? אמממ .. כע שיחקת פעם בסימס 2? כע .. אני מכורה חח מה אתה חושב על העם הבריטי? אממ .. יש להם מבטא סקסי כזה .. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית ! אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל למה: ככה ! מאמין ב: אלוהים ? כן רוחות ? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות ? כן פיות? כן מלאכים? כן ערפדים ? כן אני הוכחה חח אהבה ממבט ראשון? אממ .. כן וגם בשני חח אהבה וירטואלית ? אממ.. פחות או יותר אהבה בשלט רחוק ? מה ?? ממתי אהבה הפכה להיות טמבלויזיה (טמבל + טלוויזיה) ?????

נופרי151

New member
מתפקדת אחרייך=]

שהגיע הזמן להתפקדות אפריל-מאי !!!! אז הנה שאלון .. של ההתפקדות עם עברתם את ה100 דברים שעשיתם אז בטוח תעברו את זה חח שאלות כלליות: שם:נופר גיל :15 וחצי יומולדת:נדלג גובה :170+ צבע שיער: חופ כהה צבע עיניים: חום כהה דברים אהובים: כל דבר שהוא לא לימודים.. להקה :לא עולה זמר/ת: וויטני יוסטון,בריאן אדמס.. שחקן/ית: לאדעת אוכל: איטלקי,ועל האששש בגד: ספורט- אלגנט נראלי סתם חפץ בחדר: המיטה שלי דיסק: צרובים עם שירים שונים סרט: "סיפור אהבה בלתי נשכח" בנאדם: אני אוהבת את כולם!כמעט.. חדר בבית :מקלחתתתתת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמהה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: למה להזכיר אותו בכלל? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שאלה טובה.. שם של קרוב משפחה אהוב: בלי הפליות השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: הרשימה מתמלאת מיום ליום.. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מי שבכיתה א'..יש להם כ"כ הרבה שנים ללמוד! השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ?לא לא,אחרי הדגים אפילו כלב צעצוע לא יכנס לפה\=רק אם הוא רוצה להתאבד.. האם אי פעם: נהגת: כןן,אמרו שאני מסוכנת\= התנשקת: איך אפשר בלי? טסת לחו"ל: ברורר ביזבזת את כל הכסף שלך: בכל רגע אפשרי,כרגע אני מנסה לחסוך.. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כל יום. נשארת ער לילה שלם: אוהבת ת'לילות האלה:] עבדת במשהו והרווחת כסף: אכן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אנערף קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה?טלווזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כפר סבא כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב..אוחח לזניה..רביולי..
פסטה או סלט? פסטה וסלט שניצל טופו או שניצל רגיל? סטייק אמריקה או אנגליה? אנגליה,באמריקה כולם נראים כמו פילים\= ישראל או מקום אחר: מקום אחרר רוק או פופ? וואטבר פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 - אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? עד לפני שבועיים מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לא ללמוד יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש למה? למה לובשת הזברה פיג'מה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ?אסמסים..יותר קל לדבר פתוח. אתה ביישן או פתוח? ביישנית בהתחלה שמכירים יותר אז לא ממש. מה הצבע האהוב עליך? אפרסק,כחול,אדום.. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להתחשב פחות במה שאחרים אומרים. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? באלי עיניים ירוקות.. אתה מאושר? מכל רגע היית פעם מאוהב? כן.. שיחקת פעם בסימס 2? כן,מעצבן טיפה מה אתה חושב על העם הבריטי? המבטא..גרר ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: הכל! למה: איך אפשר בלי סטייק@? מאמין ב: אלוהים ?כן רוחות ?כן חיים שלאחר המוות? גן עדן גלגול נשמות ?שאני ימות נדבר.. פיות? לא מלאכים? כן ערפדים ?מכירה כמה כאלה.. אהבה ממבט ראשון? כן! אהבה וירטואלית ?לא פוסלת אהבה בשלט רחוק ?מזה שלט רחוק?אולי גם אהבה בדואר יש???

הזכרת לי זברה ..

"לזברה שלי 4 פסים , 4 פסים לזברה שלי לולא היו לה 4 פסים לא הייתה זו הזברה שלי" חוליה 4 שבוע פורים .. בג'ונגל מחזמר הזברה שרה את כל הראפרים צריך לחנוק , סתום יא קקה !!!!! חח הייתי חייבת !!!

Ben Dor

New member
אני ../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: שם: בן דור גיל : 18 יומולדת: 22.3.90 גובה : 170+- צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום דברים אהובים: מוזיקה ים חברים הופעות להקה : יש כל מיני תלוי במצב רוח זמר/ת: גם תלוי במצב רוח שחקן/ית: יש המון חח אוכל: פיצה בגד: גופיה סתם חפץ בחדר: סל בגדים דיסק: של פרברים רפיוג'יז סרט: לב אמיץ בנאדם: יש המון... חדר בבית : הייתי אומרת ששלי אבל הוא לא כל כך שלי אז זה דיי בעייתי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יעל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: הואואו...שרית השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ענבל שם של קרוב משפחה אהוב: עדיה השם של חבר-אינטרנט אחד: בילי השם של המורה השנוא/ה עליך: שרית השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שונאת לרחם על אנשים השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? אינדי האם אי פעם: נהגת: כה התנשקת: כה טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כה נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף: כה או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? ממש תלוי ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? קופה =] המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מושב ליד רחובות?!... כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ברור שיראל רוק או פופ? תלוי בזמרים פוסטרים או קירות חלקים? כרגע..חלקים דיסקמן או ? MP3 IRIVER לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? בן דור יש לך חבר/ה? הלוואי מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? חברים ים קצת מחשב טלוויזיה ספרים יש לך חשבון פלאפון גבוה? כה למה? כי אני תפוקה! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? SMS אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להפסיק להיות אופטימית יותר מידי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אני לא יענה על זה אתה מאושר? כרגע לא כל כך אבל תמיד יהיה יותר טוב! היית פעם מאוהב? פעמיים שיחקת פעם בסימס 2? שונאת תמשחק הזה! מה אתה חושב על העם הבריטי? קוקסיפוטים! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל למה: כי זה טעים!?.... מאמין ב: אלוהים ?לא רוחות ?לא חיים שלאחר המוות? אולי גלגול נשמות ?אולי פיות? לא מלאכים? כה ערפדים ?לא אהבה ממבט ראשון? לא זה רק עניין של משיכה! אהבה וירטואלית ?לא אהבה בשלט רחוק ? לא

justmeandu4ever

New member
מתפקדת

שאלות כלליות: שם:אור גיל :עוד חודשיים 18 יומולדת: 3.7.90 גובה :1.58 צבע שיער:משתנה.. צבע עיניים: חום דבש וכשאני בוכה אז ירוק דברים אהובים: המצלמה המושלמת שלי, להקה :היהודים זמר/ת: אביב גפן שחקן/ית: אין אוכל: פסטה
בגד: ג'ינס של ציפי סתם חפץ בחדר: פיות והמון מהן דיסק: ממממ אביב גפן-ממנטו מורי סרט: תזיזו תרגליים-happy feet בנאדם: שני חדר בבית :החדר מוזיקה של דוד שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש הרבה אבל הכי טוב נפטר
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא מהשונאים השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זכור לי שם של קרוב משפחה אהוב: עידית
השם של חבר-אינטרנט אחד: אני מניחה שהחבר אינטרנט הראשון שלי זה רונן השם של המורה השנוא/ה עליך: רלי אולי בגלל העובדה שהיא מלמדת טמטומתיקה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מממ אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ?פינצ'י
האם אי פעם: נהגת: לא התנשקת:כן
טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: זה הכישרון המיוחד שלי עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: יותר מדי פעמים נשארת ער לילה שלם: כן.. עבדת במשהו והרווחת כסף: מקדונלדס איכסהההה או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וחורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה לטבוע בה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה יאמי שניצל טופו או שניצל רגיל? טבעול רולז אמריקה או אנגליה? לא ניסיתי אבל אני מניחה שאנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל למרות הכל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?מה לגבי קירות מצוירים? דיסקמן או ? MP3 דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?פומיקית
יש לך חבר/ה?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לצלם יש לך חשבון פלאפון גבוה? נורא.. למה? כי אני מדברתת המוווון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ?סמסים ביישן או פתוח? לפי קריזות מה הצבע האהוב עליך? שחור וסגול.. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? דיכאונית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שמנההההההההההההההה אתה מאושר? כל כך... היית פעם מאוהב? אני עכשיו מאוהבת שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי?לא חושבת ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה: כי אני אוהבת לאכול מאמין ב: אלוהים ?לא רוחות ?לא חיים שלאחר המוות?לא ממש גלגול נשמות ?לא פיות? לפעמים מלאכים? לא ערפדים ?לא אהבה ממבט ראשון?בהחלט אהבה וירטואלית ?לא הכי אהבה בשלט רחוק ?תלוי עד כמה רחוק יווואו אני מוסיפה תמונה... עשיתי אנטי טראגוס אתמול

justmeandu4ever

New member
האמתי

שאני מאוהבת בו קשות וחושבת שהוא מושלם,ושהוא יהיה עוד יותר מושלם כשיחלים..אבל זו רק דעתי:p

justmeandu4ever

New member
/tapuzforum/images/emo23.gif

חח בובית:]רק את קוראת לי ככה באופן קבוע וטוב שכך,ככה יש לנו משו מיוחד:p

edenmusic

New member
לענות?

יאלההההה שם: עדן גיל: 18 = ] יומולדת: 24.4.90 יום חמישי שהיה גובה: 1.68 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום- כמה משעמם. דברים אהובים [אני חייבת לציים שזה דברים של הרגע-יש עוד כ"כ הרבה] להקה: maroon 5 הג'ירפות מוניקה סקס-וזה מה שעולה לי עכשיו. זמר: אביתר בנאי. זמרת: גבריאל שחקן: דרור קרן [חח] שחקנית: מרלין מונרו. אוכל: הכל בגד: ה-כ-ל סתם חפץ בחדר: לוח שעם עם מלא תמונות ושטויות דיסק: la oreja de van goh (זה נראה לי עם מלא שגיאות כתיב) סרט: דבר אליה בנאדם: אורי חדר בבית: מטבח name it- שם של החברה הכי טובה: מאיה שם של הבנאדם שאתה הכי שונא: עמית אבל זה לא נכון... שם של קרוב משפחה אהוב: גלוריה שם של חבר אינטרנט אחד: ירמי חחחחחחחחחח שם של מורה שנואה: מירב שם של בנאדם שאתה הכי מרחם עליו: עדן האם אי פעם- נהגת-כןןןן התנשקת- חח כן טסת לחו"ל- המון בזבזת את כל הכסף שלך-כמעט עשית פעילות ספורט כלשהיא עד שטבעת בזיעה: טבעה של כל רקדנית! נשארת ער לילה שלם: לא, אולי, לא זוכרת עבדת במשהו והרווחת כסף- כן או\או יס אייסיקיו אביב חורף שחור טלויזיה כורסה ארנק מקום אחר כסא רגיל כסא עם ידיות חלב פסטה שניצל רגיל אנגליה ישראל פופ פוסטרים ווקמן במערכת סתם שאלות- יש לך כיוני מיוחד: עדנאן שם שקוראים לך במציאות: עד'ן יש לך חבר\ה?: לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?: לרקוד יש לך חשבון פלאפון גבוה?: כן למה?: כי אני אוהבת לחפור מעדיפה שיחות! ביישנית מה הצבע האהוב עלי?: סגול חציל לשנות בעצמי באופי?: ביטחוןעצמי לשנות בעצמי במראה: בטן אני לא מאושרת הייתי מאוהבת-פעמיים לא יחקתי בסימס 2 אני לא מכירה את העם הבריטי ימנית אוכלת הכל כי טעים לי ככה מאמינה בהכל...

LudaGirl

New member
אני אני :) פה תמיד

שם: לודה גיל : 19 יומולדת: תחילת יולי גובה : 165 צבע שיער: צבוע לשחור צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: להקה : אופת' שחקן/ית: טום הנקס, קייט בקינסייל, רבים וטובים אוכל: פטריות בגד: איזה ג'ינס שיושב טוב סתם חפץ בחדר: מיטה? דיסק: שום דבר מיוחד סרט: חחחח מי אני שאבחר סרט אהוב? בנאדם: האקס חדר בבית: שלי כמובן name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ניצן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ערסים, לא מכירה את השמות שלהם. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בארץ? חן שם של קרוב משפחה אהוב: יעל השם של חבר-אינטרנט אחד: ז'אנה השם של המורה השנוא/ה עליך: מזל (המחנכת לשעבר) השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מיכאל השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ? יש! דג שקוראים לו עודד האם אי פעם: נהגת: לא התנשקת: יאפ טסת לחו"ל: טסתי לפה ביזבזת את כל הכסף שלך: חחח אני חיילת עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כמובן, כמעט כל יום נשארת ער לילה שלם: כמובן עבדת במשהו והרווחת כסף:כמובן או/או. יס או הוט? יס! מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? שיסתובב מה אכפת לי כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: תלוי מתי ולמה רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים, אבל עם טעם דיסקמן או ? MP3 חחח לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נופ יש לך חבר/ה? נופ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? חברים, מחשב, טלויזיה, ומכון כושר יש לך חשבון פלאפון גבוה? גבוה בשבילי למה? כי יש לי חיים :/ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? שיחות אתה ביישן או פתוח? לא ביישנית בטוח מה הצבע האהוב עליך? טורקיז כזה מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות רגועה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להיות רזה אתה מאושר? מקווה היית פעם מאוהב? בהחלט שיחקת פעם בסימס 2? כן! זה גאוני מה אתה חושב על העם הבריטי? שיחיו בכיף ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית בלבד אוכל כל/צמחוני/טבעוני: מה שבא למה: כי בשר זה טעים מאמין ב: כלום ונראה לי שצריך להוסיף תמונה כי כולם הוסיפו

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifרתמשתדלת להשיב על הכל

שאלות כלליות: שם: רתם(מותק?) גיל : 20.3 יומולדת: 6.1.88 גובה : 163 צבע שיער: משתנה.. כרגע סגול חציל צבע עיניים: חום דברים אהובים: החברים שלי להקה: 30seconds to mars זמר/ת: אביב גפן שחקן/ית: ניקול קידמן אוכל: שאני מכינה בגד: מכנסי פדלפון סתם חפץ בחדר: אוסף שרשראות peace דיסק: לילות לבנים-אביב גפן סרט: השדים של אמלי בנאדם: יפית חדר בבית: החדר האינטימי שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יפית
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: שי טל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ג'ניה שם של קרוב משפחה אהוב: יואב ורואי בני דודים שלי (שנתיים ו3 וחצי) השם של חבר-אינטרנט אחד: ראיד השם של המורה השנוא/ה עליך: בבסיס השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שנשן השם של חיית המחמד שלך (אם יש) ? פלונטר האם אי פעם: נהגת: כה התנשקת: כה טסת לחו"ל: כה ביזבזת את כל הכסף שלך: כה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כה נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף: כה או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או MP3 ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? תלוי באיפה נמצאת עדיף מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פינגיבור יש לך חבר/ה? הרבה חברים חחח מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לחייך(שקרנית!!!!) יש לך חשבון פלאפון גבוה? בזמן האחרון כה למה? כי הטלפון בבית השתגע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ? לא סובלת לדבר בטלפון! אתה ביישן או פתוח? בהתחלה ביישן אחרי זה.. לאט לאט מה הצבע האהוב עליך? שחור סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות אכפתית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את המשקל אתה מאושר? חחחחחחחחח לא! היית פעם מאוהב? כה שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מי מכיר בכלל ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל יותר מדי כל חח למה: כי ככה חונכתי מאמין ב: אלוהים ? לא רוחות ? כה חיים שלאחר המוות? כה גלגול נשמות ? כה פיות? לא מלאכים? כה ערפדים? לא.. זה סתם חולניות למרות שזה סקסי אהבה ממבט ראשון? הדלקות ומתפתח אהבה וירטואלית ? כה אהבה בשלט רחוק ? לא

למעלה