אני חושבת ..

אבל תחשוב ..

מצד אחד להסתכל בויקיפדיה .. מצד שני לשאול ואתה תענה לי .. אני לא בטוחה שאני יעמוד בזה שאתה לא תענה לי !!!!!!

STU XD

New member
look whos back...../images/Emo9.gif

אחרי תקופה די ארוכה בלי מחשב חח.. שאלות כלליות: שם:סטו
גיל :באוגוסט 18 בעזרת הג'אם יומולדת: 18.8 גובה :מטר וקרמבו צבע שיער: ראסטות שחורות ומקפצות צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: אוכל בעיקר להקה :סתם עולה לי כרגע.. התקוה 6 מאן זמר/ת: מוש בן ארי ברקע חח שחקן/ית: ג'ק בלאק המלך! אוכל: הכל ^^ בגד: עדיף בלי סתם חפץ בחדר:כוס קפה דיסק: דאב סייד אוף דה מון סרט: ספרות זולה בנאדם: יש הרבה :] חדר בבית :שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:מאיה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:היטלר? חחחח השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רשל שם של קרוב משפחה אהוב: אימא השם של חבר-אינטרנט אחד: לאדעת יש מלא השם של המורה השנוא/ה עליך: איריס השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש( ?אין
האם אי פעם: נהגת: כן התנשקת:כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:חח כן אבל זה לא קרה מזמן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? גם וגם חחחח כופרת אני פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל בארור אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: מקום אחר בד"כ רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים וכל מה שאפשר.. דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סטו יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מלא יש לך חשבון פלאפון גבוה? כןחח למה? למה נראלכם? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים ?שיחות אתה ביישן או פתוח? פתוחה
מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?כלום תודה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום תודה אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? כן שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי?אחלה תה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: הכל אחי למה: כי זה טעים מאמין ב:עצמי אלוהים ?לא רוחות ?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות ?לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים ?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית ?לא אהבה בשלט רחוק ?לא

למעלה