אני חולה

mesoo

New member
יש חום?כאבים בגרון?שיעולים?

תעשה טובה לאנשים ותשב בבית חחח,סתם תרגיש טוב אחי

מֵירַב

New member
אל תתקרב אליי../images/Emo88.gif

סתם, נו.... תרגיש טוב
בנימה אופטימית זו, פנייה לאומה: אנשים יקרים, אם אתם חולים - הישארו בבית, פליייייייייייז. ממש לא בא לי להיות חולה - אין לי זמן לזה. חבל שלא אמרתי את זה למי שהשתעלה אתמול בלי הפסקה מאחוריי... בלעכס.

deathcaster

New member
אכן

ראשית, תודה איחולי ההחלמה שנית, אכן נשארתי בבית, החבר'ה במעבדה היו חולים והדביקו אותי... אם הם היו נשארים בבית, לא הייתי מתבכיין כאן

deathcaster

New member
../images/Emo4.gif

חום כבר אין, היומיים האחרונים היו ללא ספק התקופה הכי ארוכה בחיי שהיה לי חום (למעט איזו מחלת ילדות או משהו כזה) כנראה אני מזדקן היום אין חום, אבל שיעול, עיניים שורפות, כאבים בצלעות כל פעם שאני משתעל ו/או מתעטש.... הכל קיים ושריר אבל אני לא יכול להיות סתם ככה חולה ולא לעשות כלום, אז ניצלתי את ההזדמנות ושדרגתי לחלונות 7 את המחשב, ולשם שינוי מאז 2001 בא פרצה חלונות XP לעולם, יש לי רק שבחים להגיד על מערכת ההפעלה החדשה של התאגיד המונופוליסטי. הכל עובד חלק, נקי ומהר...

berta84

New member
היי זוהר, סליחה שאני ככה תופסת טרמפ על המחלה

שלך אבל אולי לך תהיה תשובה על זה -כששורף בעיניים ממה זה נגרם? מלבד שימוש רב במחשב או צפייה מרובה בטלוויזיה, מניסיון זה קורה אחרי שלא ישנים מספיק אך האם זה יכול לקרות בגלל עוד דברים שלא קשורים לעיניים עצמן?

deathcaster

New member
תגובה

ברטה יקירתי, אני לא אחדש לך כלום שאכתוב שהעיניים הם אחד האזורים הרגישים בגוף, ותחושת צריבה בעיניים יכולה לנבוע מעשרות סיבות, החל מחדירת חומר זר לעין, דרך עומס על הרשתית והעצב האופטי כתוצאה משהייה ממושכת מול טלוויזיה/ מחשב וכלה בבעיה הורמונאלית/ אנדוקרינית.

berta84

New member
דווקא חידשת לי, לא ידעתי שבעיות הורמונאליות

או אנדוקריניות גורמות לזה לי זה תמיד ניראה כמו נפילת סוכר(למרות שרוב הסיכויים שאני לא סוכרתית) וזה עושה רושם שמתקשר לשם

למעלה