אני חוזרת מהופעה...

england

New member
גם אני מעריצה את טורי בערך 14 שנה

בת כמה את? אני בת 29, סתם סקרנות . אני אפילו לא זוכרת איך הגעתי לאהוב את השירים שלה או מאיפה הכרתי אותה

Talula11

New member
גם אני מעריצה את טורי איימוס כבר איזה 15 שנה

הייתי בהופעה בטור הנוכחי בפראג.. היה מעולה!!

היתולית

New member
אם שאלת הגיל הייתה מכוונת אלי../images/Emo163.gif

אז אני אוטוטו 30.... זקנה אמיתית.

england

New member
בדיוק כמוני. ואל תגידי את המילה זקנה...

אני מספיק מבועתת גם ככה...

boy for pele

New member
לצערי לא הייתי בהופעה ההיא

אבל אם אני זוכר נכון, היא הייתה ב-1993. לגבי הופעות אחרות, למרות התרגשות לקראת השיא של טורי, אני בהחלט נהנה מהופעות אחרות. סטוג'ז היה מדהים, ויוכיחו הסימנים הכחולים הרבים שנשארו על גופי :), כמה הופעות אחרות היו בהחלט כיפיות, ויש לי ציפיות מן הביצוע של החומה על ידי התזמורת הקאמרית. אבל טורי זה השיא. מבין האמנים החיים זו ההופעה שהכי הייתי רוצה לראות ולא ראיתי עדיין. ובגלל השיא הזה אני תקשה להתרכז בדברים אחרים בחיי כרגע. הכל מסתובב סביב ההופע של טורי. מבחנים באוניברסיטה? את מי זה מעניין. עבודה? רק כי חייבים. נקווה שהיא תעמוד בציפיות המוגזמות שלי.

היתולית

New member
תחילת 1992../images/Emo9.gif

לשמחתי הלימודים שלי הסתיימו ואין לי מועדי ב'!!!!! גם אצלי הכל מסתובב סביב ההופעה. ממש סופרת את הימים. אני כל כך מחכה להופעה שאני נורא מפחדת להתאכזב בסוף...

boy for pele

New member
את בטוחה?

אני הכרתי את טורי מן המצעד השנתי של רשת ג', שבו היא צעדה עם CRUCIFY. וכשהיא הגיעה לארץ, אני כבר ידעתי מי זאת (אמנם עוד לא הייתי מעריץ, למרות שאהבתי את שני השירים שהכרתי). אני די בטוח שהמצעד השנתי היה של 1992, כלומר שמעתי אותו בדצמבר 1992. ייתכן ואני מדמיין והשיר צעד ב-1991? או שייתכן שאת טועה לגבי תאריך ההופעה?

היתולית

New member
../images/Emo4.gif

האבא הגאון שלי שהיה בהופעה הזאת, לא מצליח כרגע להיזכר מתי היא הייתה... (ככה זה כשמזדקנים וכשרואים איזה 30 הופעות בשנה...). אני מנסה לאתר מתי, אודיע כשאמצא.

Father Lucifer

New member
טורי היתה כאן ב-28 ביוני 1992 ../images/Emo104.gif

כן כן, בדיוק לפני 15 שנה
הרגשתי צורך לעזור לכם בפתרון התעלומה... זה היה סיבוב הופעות מטורף עם המון קפיצות בין יבשת ליבשת. הוא התחיל באירופה בינואר 1992 והסתיים בסוף נובמבר של אותה שנה עם הופעות באוסטרליה וניו זילנד. היא אפילו קפצה לטאיוואן והופיעה פעמיים באיסלנד הקטנטנה. תוכלו לקרוא הכל על Little Earthquakes Tour באתר הנפלא שהיום משמש כארכיון טורי - The Dent: http://thedent.com/toursummary.html דרך אגב, היתולית, יש לך אבא ממש מאאאגניב עם טעם משובח במוזיקה.

boy for pele

New member
כל הכבוד על המידע.

אם אתה חזק בחיפושי אינטרנט יש מצב שתדע באיזה שנה crucify צעד במצעד השנתי של רשת ג'? אם זה לא היה לפני שטורי הייתה בארץ, אז הזכרון שלי לגמרי מתעתע בי.

Father Lucifer

New member
Crucify צעד במצעד השנתי של 1992

הוא הצליח לא רע בשנה הסוערת ההיא והשתבץ במקום ה-11. http://78.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=957&a=57044&c=6134&sc=0&ssc=0 Little Earthquakes יצא רק בינואר 1992 בבריטניה ובפברואר בארה"ב, כך שאין אפשרות שהשיר צעד כבר במצעד השנתי של סוף 1991. יכול להיות ששמעת את Crucify באחד המצעדים השבועיים שקדמו להופעה ביוני 1992, ומכאן הבלבול... בקיצור, אל תמהר עם התור לרופא...

boy for pele

New member
שוב תודה על המידע.

אני יודע שLE יצא ב-92, פשוט הרבה פעמים הסינגלים יוצאים עד כמה חודשים לפני יציאת האלבום. בכל מקרה, בדקתי וזה לא המקרה עם CRUCIFY. זה היה הסינגל החמישי מתוך האלבום.

למעלה