אני חוזרת מהופעה...

היתולית

New member
אני חוזרת מהופעה...

של אביב גפן בפארק הירקון (אל תעקמו את האף - כל אמן שכותב, מלחין ומנגן את השירים של עצמו הוא בבחינת גאון). עם תחילת ההופעה הרגשתי שהראש שלי לא שם - הראש שלי בהופעה של טורי... בבת אחת נפלה עלי כל ההתרגשות והלחץ
. למי שלא מכיר אותי (בניק הקודם - beeyourself), אני מעריצה של טורי כבר 15 שנה!!! אבא שלי היה אחד מברי המזל שהיו בהופעה היחידה שלה בארץ ב - 1992 וחזר ממנה עם הדיסק הראשון ומאז - אני מכורה. הייתי אז בת 15 והיא עברה איתי מחצית מחיי. אז אין לי מושג איך לעבור את ההתרגשות הזאת בלי להתעלף. אם למישהו יש עיצות אני אשמח

shiray

New member
חח אין לי מושג איך לעזור לך...

בעיקר בגלל שמהרגע שקניתי את הכרטיס, הלכתי ל3 הופעות ורק חשבתי על טורי... גררתי את אמא לקרן אן (סתם, לא גררתי אותה, היא זו שממש ממש אוהבת אותה, אבל אני שכנעתי אותה ללכת להופעה), ואז היא הייתה ממש סמוך לקניית כרטיסים לטורי, ודי חצי מההופעה אני לא כזה זוכרת חח.

אני חושבת שזה מה שמיוחד בכל זה.

בהתחלה כשהודיעו שהיא באה, לא באמת קלטתי את זה. גם לא כשהיה לי כבר כרטיס. אבל עכשיו פתאום אני מסתכלת על הרשימה של הטור ורואה שעוד 2 הופעות נשארו והיא כאן, או כשאני חושבת על זה שהיום ה-15 ועוז 6 ימים היא כאילו, באה לארץ (
), זה עושה להפסיק לנשום לאיזו שניה. וההתרגשות הזו, ואיך שאנחנו סופרים את הדקות לפעם בחיים הזו, אני חושבת שזה נורא מיוחד. שזה מה שהיא עושה לנו באמת. לא הייתי רוצה להפסיק את זה וללכת להופעה ביותר מדי סבבה
.

black crow

New member
שונאת להישמע כמו תקליט שבור...

אני מזכירה שוב, בפעם האלף את ההופעה היחידה של טורי שראיתי במלבורן שבאוסטרליה, הכרטיסים היו בידיי כחודש לפני ההופעה וחשבתי לעצמי "כמה מוזר שאיני מרגישה כלום, כל התרגשות, במחיצת הנכס המדהים הזה". לא הספקתי לסיים את קו המחשבה הקודם והתחלתי להרגיש רע. כשבועיים לפני ההופעה חבריי מספרים לי שהיה קשה לדבר איתי כי הייתי עסוקה במחשבות כל היום, ואם לומר את האמת עסקתי בפירוט הציפיות שלי מההופעה. יום לפני ההופעה אחזו אותי כאבי גב נוראיים וביליתי את הלילה בישיבה במיטה מחוסרת יכולת תזוזה, כאבים עזים בבטן, חשבנו כבר להזמין רופא אבל חבר שלי מכיר אותי מצוין. ביום ההופעה הוא לקח אותי לשם, חוויתי הזדככות וכשיצאתי ממנה הייתי כחדשה, לא כאבים ולא נעליים. גם אותי טורי מלווה כבר 15 שניה לצד שותפות לא פחות טובות. אני יכולה להזדהות בהחלט אם הדברים שנאמרו בהודעות הקודמות. אבל זו חלק מהחוויה ושווה הכל!!!! חופית

rfranko

New member
אההה, גמני איתה מאותה הופעה ב92

אני ממש מבינה איך את מרגישה ההתרגשות הזאת נהדרת, תאמצי אותה

היתולית

New member
איז כייף שאני לא לבד בכל זה../images/Emo9.gif

שכולם מתרגשים כמוני
יאללה שיגיע כבר! אני לא יכולה לחכות יותר!!!

rfranko

New member
אני באמת לא יודעת מה אני אעשה ראשון הבא

אני כל כך בהיי עוד מאז ההופעות האירופה וחוששתני שלאחר ההופעה הזאת אני אשבר לרסיסים אני בעד להקים קבוצת תמיכה וסליחה שאני מקדימה את המאוחר ומעבירה את ההופעה כל כך מהר זה כאילו שעכשיו זה זמן מושלם ואני לא רוצה שהוא יעבור

../images/Emo7.gif אוי היתולית שלי... ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

הלוואי שיקרה לי נס ושאני אבוא...

רק את יכולה ליצור את הנס הזה...

אין כאן על מה לבכות, את לא מבינה? זה בידיים שלך. שום נס לא קורה. ההבדל בין צידה האחד לצידה השני של הגדר היא הבחירה. לחיות את החיים כמו שהם. להפסיק לפחד. כי באמת ששום דבר לא שווה את הפחד הזה שאת מפסידה את החיים בגללו.

*ההבדל הוא, דאמט.

ואם הייתי שונאת את עצמי כמו ששנאתי פעם, אז על כל הטעויות כתיב שאני עושה לאחרונה בנט כאן הייתי כבר מזמן מפסיקה לכתוב. אבל איכשהו בסוף אני תמיד חוזרת [נכון נועה?
] קחי לתשובת
ך, אה..?

רעוּת

New member
אני לא כ"כ מתרגשת ../images/Emo4.gif

אולי כי אני מתחבטת בשאלות קיומיות כמו איך לשכנע את אבא ואמא לתת לי את האוטו, איך לא למות באוטוסטרדה (נועה, שקט!!!!!!!!!), איך לגרום לחברה שלי לא לשנוא אותי על זה שאני מבריזה מהיומולדת שלה או לחילופין להיות נוכחת בחלק מהיומולדת שלה, ואז זאת בכלל בעייה כי עדיין לא מצאתי דרך לשכפל את עצמי (כן כן אני יודעת שיהיה ביקוש הסטרי לעותקים) זה כזה כאב ראש. כבר היה עדיף שתפרוץ מלחמה או משהו, אני במילא לא בצפון ולא בצבא, מה אכפת לי

רעוּת

New member
אנ'לא על תרופות הרגעה

למרות שיש האומרים שפספסו אותי ולא אבחנו אותי כשהייתי ילדה והיו צריכים לתת לי ריטאלין וזה.

noosh

New member
היום קלטתי שזה השבוע

והייתי בשוק לחלוטין. פאק, זה השבוע!!!!! אני די בטוחה שאינ אתרגש, ואתם תצטרכו לסבול אותי מתרגשת. אבל לא נורא, אני בטוחה שכולם יתרגשו. בכל זאת, זה די מרגש שהיא באה לארץ, והיא קרבית ומצחיקה. רק צריך למצוא את הדרך לגרום לה לזרוק עלינו נעליים בלי שהיא תגרש אותנו מהמופע....

למעלה