|מחר| הוא נבהל או שהוא סתם הפסיק לענות?
D DaRdAsIt12 New member 19/7/05 #39 ../images/Emo84.gif../images/Emo64.gifאו שהוא נבהל וברח, או שהוא פשוט הלך (אתמול) לישון ועדיין לא קם.
../images/Emo84.gif../images/Emo64.gifאו שהוא נבהל וברח, או שהוא פשוט הלך (אתמול) לישון ועדיין לא קם.
S Stinki Winki New member 19/7/05 #42 ב... ב..... בןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאע ~נעה באקסטזה~ ועוד אחד מוכשר! תקרא את החוקים! תישאר פה!!
ב... ב..... בןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאע ~נעה באקסטזה~ ועוד אחד מוכשר! תקרא את החוקים! תישאר פה!!
ש שושה היפיופה New member 19/7/05 #43 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהוו!!../images/Emo99.gif יש לך שם יפה ואתה פאקינג מוכשר אני אוהבת אותך תשאר [אני לא ממש בהכרה בשלב הזה של החיים]
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהוו!!../images/Emo99.gif יש לך שם יפה ואתה פאקינג מוכשר אני אוהבת אותך תשאר [אני לא ממש בהכרה בשלב הזה של החיים]
L little beetle1 New member 19/7/05 #45 לדעתי הוא ברח../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif
O o0Invisible0o New member 19/7/05 #46 אתן יודעות מה.. אחרי כל התגובות האלה אני באמת לא מבינה למה בנים בורחים מאיתנו! *מגלגלת עיניים* אותי היו ממש מפחידות תגובות כאלה בפורום חדש..XDDDD
אתן יודעות מה.. אחרי כל התגובות האלה אני באמת לא מבינה למה בנים בורחים מאיתנו! *מגלגלת עיניים* אותי היו ממש מפחידות תגובות כאלה בפורום חדש..XDDDD