אני חדש.

אני חזרתי לכתוב לא רואים? :X

בערך.

meidl

New member
ברוך הבא

ואם זאת דולי ראשונה שלך אני סנדי בר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifWTF???

ברור שזאת יכולה להיות דולי ראשונה שלו.. קרו דברים מעולם..וזה ממש לא יפה לקבל ככה מישהו חדש לפורום.

Painted Fairy

New member
אתה שואל אם ללכת?!../images/Emo2.gif../images/Emo126.gif

כולנו כאן כלבות מיוחמות שרק מחכות שאיזה גברבר יבוא לארח לנו חברה!
סתם נו, לא התכוונתי להבהיל אותך. ברוך הבא!
אני גילי, בת 14, בד"כ לא מדברת שטויות כאלה.

XD ../images/Emo21.gif

כלבות מיוחמות
.. אהבתי! (וזה זכיר לי- יש לי טריליון חתולים מיוחמים בשכונה שלא מפסיקים לילל בלילה ><)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif גאאאאאאאאאאאאאאאד

P: בקצב הזה הוא יברח מכאן מהר יותר ממש שחשבתי XD כלבות מיוחמות!?!? על המיוחמות עוד אפשר להתווכח!1
[או שלא
]

2ofir

New member
ברוך הבא!

יש עוד בן! לא אל תלך...יועיל לנו כזה בן אחד לפורום! טוב..נתנו לך כבר את החוקים אני יזביר לך בקצרה..את הדברים החשובים- לא פותחים הודעות חדשות סתם, יש פינות מסודרות למשל- שדחם-שרשור דוליז חדש מסודר, בסמל תמנון(פשוט הסמיילים לא ניפתחים לי) שעווה-שרשור עזרה ובקשות הדדי, מסומן בצד. אוף-שם מדברים על מה שרוצים. לוח-שואלים שאלות.. עדש-עידכון שבועי שניפתח על ידי אחת מחברות(חברי) הפורום.. זהו .. הישתלוות מהירה ונעימה! אה ושחכתי..אני אופיר בת 12 מחיפה:)

נושיfay

New member
מיאו..../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

בןןןןןןןן וואי אני מזה שמחה שבא בן..אלא אם כן יש עוד בנים בפורום ולא שמתי לב..0.0 ואהההה עכשיו יהיו לא רק בנות מוכשרות אלא גם בן מוכשר חיחיחיחיחי קיצר ברוכון הבאון או משו..ואל תשים לב לכל היציאות...הן עוד ביום טוב היום...חהחהחה... טוב סתם....השתלבות נאימה חחחח (קראתי את ההודעה כמה פעמים כי לקח לי זמן לקלוט שאתה בן..^^;;;XDDDDD)

ברוך הבא ../images/Emo3.gif

גם אני מהמין הנדיר בפורום.
בן!
גם אני בן.
בהצלחה, התמכרות נעימה..

Miscellaneous

New member
חהחה גמני בן../images/Emo3.gif

אוי, הצטרפתי גם היום:-O חחחוי. (אל תשאל.) גוד לאק..

CoW MiLk

New member
בן../images/Emo2.gif.

אל תלך.
. כולם בורחים לנו!
. הממ. כן. ברוך הבא
.

nitzanru

New member
../images/Emo6.gif

ד.א ברוך הבא! באמת, מאיפה אתה? אני ניצנ, בת 12 מערד.
לא להתרגש מכל הבנות שהתקיפו אותך, אנחנו פשוט לא רגילות לבנים. חוץ מאחד שלא כותב (ואני כל הזמן שוכחת את השם שלו, הוא עשה קאמבק, לא?) ואנחנו לא כלבות מיוחמות! לפחות אני לא. אני סתמ חתולה מיוחמת.
וואלקום

little beetle1

New member
*מתלהבת*|מחר|

רוצה לבוא אולי למפגשינו הקט? הוא...מחרררררררררררררררר

my presious

New member
../images/Emo42.gifברוך הבא !

וואו, בן בפורום, מגניב:] הדולי הראשונה שלך ממש טובה יחסית, שלי הייתה זוועה
אני רואה שכבר הסבירו לך הכל:] תשרשר את הדולע לשדח"ם ואני בטוחה שכל בנות הפורום יגיבו לך בשמחהD: אני אוריין:]

למעלה