_ברוך הבא ../images/Emo70.gif_נצל"ש: כנסו דחוף ../images/Emo70.gif_
וואי אתן לא מאמינות איזה כיף היה אתמול
בבוקר נסענו כל השכבה והמורות למתנ"ס בגן-יבנה כדי לעשות חזרות לטקס ולהצגה של המסיבת סיום... גמרנו עם החזרות,ונסענו הביתה, הלכתי למקלחת, ארגנתי את כל התלבושות, אכלתי, נחתי, התארגנתי והלכתי לעבר הבצפר שייקח אותנו שוב לאולם בשביל ההופעה
האמיתית
הגענו לאולם והתחלנו להתארגן... עבדנו כמה זמן על העמדות וכאלה, ואז התחילו להגיע ההורים והמורות... כולם התיישבו במקומות, ובערך ב-19:30 התחיל הטקס... שמענו ברכות מכל מיני אנשים מהמועצה
, מהמחנכות ומהמנהלת, קיבלנו ספרי מחזור + ספר תנ"ך עם ברכה בתוכו,ואז עשינו את הקטע של הדגלנות... (מקווה שאתם יודעים מה זה) ואז... ההצגה התחילה... Let the show to begin...
התחלנו בקטע ספורטיבי-שכבתי (יעני "הפסקה פעילה) שבו כל זוג-שלשייה ביצע משהו מיוחד... ואז, הייתה סצינה של אמהות וילדים, שכל אמא והבת שלה מתווכחות על נושא שונא שמעניין אותנו (זוג 1 - אמא שכועסת על הבן שלה שהוא מתנהג אליה מגעיל והדברים שלו מפוזרים בכל הבית, זוג 2 - אמא שכועסת על הבת שלה שיש לה רק טלנובלות בראש, זוג 3 - אמא שלא מרשה לבת שלה לעשות פירסינג, זוג 4 - אמא שכועסת על הבן שלה שהחדר שלו הוא "דיר חזירים", זוג אחרון - אמא שכועסת על הבן שלה שהוא לא לומד ויש לו רק כדורגל בראש)... ואז יורד צוג כזה שכתוב עליו "בראש שלנו" ויש תמונה של ראש עם מחשבות בתוכו (פלאפון, אהבה, מחשב, כדורגל)... ואז אני וחברה שלי נכנסות... סצינה של סנוביות... ואז עוד חברה נכנסת... ואז עוד חברה נכנסת... נגמרה הסצינה... ואז יש סצינה של יעני ילדי "S.M.S" שילדים אחרים "שולחים" אותם מתוך פלאפונים (ברקע יש טראנס של אייסיקיו)... ואז ה-S.M.Sים מחליטים לעשות מרד... ואז יש סצינת אהבה של חברה שלי וידיד שלי... שהוא יעני רואה אותה ומתגנדר לכבודה, ואז הוא שואל אותה דברים כמו "מה השעה
" ו"רוצה מסטיק
" ו"את אוהבת את ארכדי דוכין
" והיא עונה לו "הוא מהשכבה שלנו
" ואז הוא כזה "לא, הזמר" והיא "מה הוא שר
" והוא "מי אוהב אותך יותר ממני
" והיא "אתה רציני
" והוא "לא לא, אני סתם שר לך" והיא "אהה... ואני דווקא חשבתי"... בקיצור בסוף היא אומרת "נו מה עם הארכדי דוכין הזה, שומעים או לא
" ואז הוא עונה לה והם יורדים מהבמה... ואז יש ריקוד... ואז יש סצינת "מחווה להורים" שנותנים להם פרח ומשהו חמוד כזה... ואז יש את שיר הסיום... כולם עומדים בחצי גורן ושרים את "חלומות מתגשמים" (את הבית הראשון חברה נורא מוכשרת שלי שרה, ואת שאר השיר שרים ילדים מהשכבה) וכל קבוצה לפי הסדר קדה קידה וחוזרת למקום... בסוף כולם עומדים בשורות, יד על כתף, ושרים את הפזמון האחרון... אני וחברה שעמדה לידי התחלנו לבכות... כמעט הלכתי מהבמה... ואז חזרו כולנו בחזרה לחצי גורן, וילדה אחת אמרה תודות למורות וכו' (בזמן שאני וחברה שלי עמדנו ובכינו) ואז היו מחיאות כפיים ו"וואווווו" גדול כזה... עזבנו את הבמה, ורצנו להתלבש לקראת המסיבה... התארגנו, חיכינו להסעה שלנו, עליו על האוטובוס, ונסענו מגן-יבנה לראשל"צ למועדון "סקופ" למסיבה... הגענו למועדון, וישר התחלנו לרקוד... אני שרפתי איזה מיליארד קלוריות
יאללה, כמה רקדתי
ההפסקות היחידות שעשיתי היו ללכת לבר, לשתות, ולחזור לרקוד
אחר כך הקרינו לנו סרטון שבו צילמו אותנו עושים חזרה גנרלית (עם אפקטים כאלה ומוזיקה) ואז אכלנו, והמשכנו לרקוד
היו כאלה "ספסלים" צמודים לקיר עם משענות עבות כאלה שאפשר לעמוד עליהן, אז או שרקדתי על המשענות, או על השולחנות ממול, או על הבמה שליד הדי-ג'יי... פיזזנו ורקדנו והשתגענו, עד שהגיעה העת ללכת... ב-1:30 עלינו על האוטובוס ונסענו בחזרה לבני עייש... ב-2:10 בערך הגענו, הודנו לכולם, והתפזרנו... וכך נגמר היום העצוב, אך גם השמח ביותר בחיי
בקיצור, היה ע-נ-ק
אני בחיים לא אשכח את זה
כנסו לפה כדי לראות תמונות מהמסיבה שלנו
וואי, חרשתי
מקווה שהיה לכם כוח לקרוא...