הלו אני אור, רוכב בחווה של ליאת דרסז' !!! לא מתחרה ולא נעליים ואין לי סוס.. השתלבות נעימה!!
S Saint Marko New member 11/5/05 #40 הלו אני אור, רוכב בחווה של ליאת דרסז' !!! לא מתחרה ולא נעליים ואין לי סוס.. השתלבות נעימה!!
F F a B r I z Z i O New member 11/5/05 #41 ../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifאורי מה המצב אחי??? זה דר מחוות רועי לשם ויש לי חצי פנסיון וחצי סוסה בלרינה הכוסית!!! גם אני רוכב אצל חיים לוי אימפריה אני מתחרה ב90 ובשנה הבאה בעזרת ה' נעלה למטר כמו גדולים! אני בולי
../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifאורי מה המצב אחי??? זה דר מחוות רועי לשם ויש לי חצי פנסיון וחצי סוסה בלרינה הכוסית!!! גם אני רוכב אצל חיים לוי אימפריה אני מתחרה ב90 ובשנה הבאה בעזרת ה' נעלה למטר כמו גדולים! אני בולי
M mindeffect New member 13/5/05 #44 ../images/Emo15.gifאוריקייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif מלךךךךךךךךךךךךך מה קורה?!?! חח...זאת שניס... מה קרה גם אתה הצטרפת?! טוב...פרטים אם אתה לא יודע: בת 16 וחצי...רוכבת שנתיים וחצי בחוות צח... אין לי פנסיון או סוס... ואני מתחרה 90 או 80... נמנמ...זהווו... דבש חתיייך..אני-בלעכס!!!!!
../images/Emo15.gifאוריקייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif מלךךךךךךךךךךךךך מה קורה?!?! חח...זאת שניס... מה קרה גם אתה הצטרפת?! טוב...פרטים אם אתה לא יודע: בת 16 וחצי...רוכבת שנתיים וחצי בחוות צח... אין לי פנסיון או סוס... ואני מתחרה 90 או 80... נמנמ...זהווו... דבש חתיייך..אני-בלעכס!!!!!
W wildrider New member 13/5/05 #45 שלום.. שלום אורי קוראים לי גל אני בן 17 וחצי רוכב קפיצות ומתחרה עם רוקי...