אני חדש

guty1

New member
אני חדש

אז ככה אני יודע שזה ישמע מוזר אבל ההתנסות המינית הראשונה שלי הייתה בגיל 10 (נכון זה מוזר של החיים אני מתפלא מעצמי) בכל מקרה זה היה ילד נורא נחמד ותמיד אהבתי אותו אני יודע שאני הומו ותמיד ידעתי אני רק מפחד מהתגובות של האנשים האחרים ואני יודע שזה נורמאלי אף אחד לא יודע חוץ ממנו הילד שאני שכבתי בעבר וחבר שלו שתפס אתנו לא שזה אכפאת לי כי מי יאמין לו וחוץ מזה אני כבר לא ראיתי אותו שנים בכל מקרה אני בן 14 ולא ראיתי את אבא שלי אף פעם חוץ מפע אחת שזה הי ליפני 2 בחופש אני טס איליו ואהי הולך להכיר אותו ואת המשפחה שלי אני קצת נשי ואני מפחד מה הם יגידו עליי חוץ מזה מאז שעברתי דירה אני לא חוץ מזה אני רוצה לחזור לקשר עם הילד הזה מאז שעברתי דירה לא דיברתי איתו יותר והוא נורא גברי וערסי כזה ואני רוצה לחזור ליהיות לדבר על זה איתו אי בקושי רואה אותו תעזרו לי להחליט זה יושב לי המון זמן ואין לי עם לדבר על הנושאי האלה ע אף אחד

resputin

New member
הו O_O

ברוך הבא- דבר ראשון. ההודעה שלך הייתה *מאוד* לא ברורה, גלשת מנושא לנושא ולא ממש הבנתי מה הבעיות השונות (אך הבנתי שיש כמה) לעומקן. אתה חושב שתוכל לכתוב הודעה מפורטת יותר, מנומקת יותר וטיפה יותר מובנת על מנת שאוכל לעזור לך? תודה.

אני אתרגם לך

את הבעיות: 1. הוא הומו והוא חושש מתגובות של אנשים אחרים בכיתה, חברים. 2. הוא כמעט ולא רואה את אבא שלו (אבל זה אני מניחה שהוא לא מצפה שנפתור) 3. הוא חושש מהתגובות של המשפחה. הוא חושב שהם יחשבו שהוא הומו בגלל שהוא נראה נשי. 4. הוא עבר דירה, אז הקשר בינו ובין אותו ילד התנתק.

אבא שלי גר בבולגריה

אז מה תסע ותפגוש אותו ותהיה מי שאתה בלי התחכמיות בלי מסכות וזה שהתנשאת בסקס בגיל 10 זה לא הכי טבעי בעולם אבל זה קורה ואם אתה כזה מעוניין בן חדש את הקשר ובקש שישמור על אנונימיות עד כמה שיוכל. ומעבר דירה זה שינוי גדול גם כייף גדול נצל את זה ותערוך מיני מסיבה ואתה לא חייב שכול העולם ידע שאתה הומו אבל לפי דעתי ודעתי בלבד אתה צריך לספר למישהו קרוב שתוכל לדבר איתו לבטוח בו על הנושא שיהיה ידיד או חבר טוב מאוד העדפה מישהו עים ראש על הכתפפים מקווה שעזרתי אריאל סי מרי לנצח .

למעלה