אני חדש שלום לכולם אני אמיר מחולון ואני חדש פה
ש שרימפי New member 11/2/04 #2 ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo70.gif מה שלומך תוריד את הנעליים, תרגיש בבית. נשמח לשמוע עליך ולהכיר אותך יותר טוב ברוך הבא לפורום הכי גאה ברשת
../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo70.gif מה שלומך תוריד את הנעליים, תרגיש בבית. נשמח לשמוע עליך ולהכיר אותך יותר טוב ברוך הבא לפורום הכי גאה ברשת
1 16 פלוס New member 12/2/04 #3 אמיייייייייייייייייייייר ../images/Emo6.gif כמו שכבר כתבתי לך "בבנים בלבד"- ברוכהבא ילד אני מקווה שתהנה בשני הפורומים!!! עדיין מפתיע אותי שהקשבת לי.... אני צוחק ילד-חולה נפטר עלייך!
אמיייייייייייייייייייייר ../images/Emo6.gif כמו שכבר כתבתי לך "בבנים בלבד"- ברוכהבא ילד אני מקווה שתהנה בשני הפורומים!!! עדיין מפתיע אותי שהקשבת לי.... אני צוחק ילד-חולה נפטר עלייך!
ג גברת שוקו1 New member 12/2/04 #5 נצל"ש-מאיפה בא הביטוי "לצאת מהארון" תתפלאו (או לא) לדעת שהוא בא ממישהו ביהדות (ברח לי השם שלו) שהתחזה למת כדי שהתלמידים שלו יוציאו אותו בארון מתים לירושלים. ובסוף הוא יצא מהארון והפתיע את אנטיוכוס (אם אני לא טועה) ו...זהו. מקווה שחידשתי למישהו
נצל"ש-מאיפה בא הביטוי "לצאת מהארון" תתפלאו (או לא) לדעת שהוא בא ממישהו ביהדות (ברח לי השם שלו) שהתחזה למת כדי שהתלמידים שלו יוציאו אותו בארון מתים לירושלים. ובסוף הוא יצא מהארון והפתיע את אנטיוכוס (אם אני לא טועה) ו...זהו. מקווה שחידשתי למישהו
ב בנה New member 13/2/04 #7 פדלוף!!! ../images/Emo6.gif אמיר יא מאמי!!! זאת דנה... אם אתה זוכר! ברוך הבא אוהבת אותכ מאוט!!!!
א אמיר מחולון New member 13/2/04 #9 תודה אנשים תודה רבע על כבלת הפנים הנעימה אני באמת שמח שבאתי לפה ומקווה להמשיך להנות פה בייי ושוב תודה
תודה אנשים תודה רבע על כבלת הפנים הנעימה אני באמת שמח שבאתי לפה ומקווה להמשיך להנות פה בייי ושוב תודה