"אני חדש..."

midnight dragon

New member
היי אני חדשה ../images/Emo9.gif

היי
אני חדשה פה קראתי כבר את אחים לנשק, רשומות ואגדות הראשון אין להם את הספר השני של אגדות בספריה...
טוב אבל לא נורא.. חחח אז תגידו מה סדר הקריאה של הספרים? סתתתתתתתתתתתתתתתם בצחוק אני יודעת שתתעצבנו אם אני אשאל
חחח טוב אז זהו תודה שהקדשתם לי מזמנכם
חח ביי

EyaL 18

New member
היי חברה.

היי חברה אני די חדש אפשר לומר... אני קראתי את הרשומות, אגדות, סדרת רייסטלין,ועכשו אני קורא את לב אפל. אחלה פורום! כבוד! משהו שקרא את כל שישיית המפגשים יכול לומר לי איזה ספר הוא הטוב ביותר?

midnight dragon

New member
ברוך הבא!

אממ קראתי רק שני ספרים משישית המפגשים אז אני לא ממש יודעת...

אני לא בטוח אם דיברת אליי.....

אבל אתה ממש מצחיק עם כל הקטע הזה של "באבלובה".... בכל מקרה,אתה זוכר את "דוד ידית דלת"? מכבשן הנשמה? אם כן,אשמח לדסכס איתך בנושא.... דוד ידית דלת

../images/Emo67.gifלא בדיוק הבנתי אותך.....

אני שלחתי לך הודעה ובה הצהרתי מפורשות:"אם אתה זוכר את דוד ידית דלת מכבשן הנשמה,אשמח לדסכס איתך בעניין" ואתה בתגובה שלחתי לי: "מה! הוא עדין לא סיים את הרשומות?" אקיצר,בכלל לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד לי בכל זה.... דוד ידית דלת

שלחת לוולברין...

"אם אתה זוכר את דוד ידית דלת מכשן הנשמה"... אז אני אמרתי שהוא עוד לא סיים את רשומות...

להגיד את האמת

לא קראתי את כבשן הנשמה אבל אשמח להכיר אותך...... שלום אני לוגאן אשר מכונה וולברין(סוג של זאב שדומה לדוב - ואני רציני)...

python 4

New member
אתה וולברין האמיתי?

X-מן הוא הסרט הכי טוב שראיתי אי פעם בחיי. לא ככה?

ראסמי

סרט ממש ממש ממש טוב לדעתי ובגלל זה אקס מן אחד ושתיים הם הסרטים האהובים עליי יותר שתיים הוא יותר יפה.

python 4

New member
X-מן 2 הסרט הטוב של כל הזמנים!

אולי תוכל להגיד לי משהו - ...היא באמת מתה בסוף?

למעלה