"אני חדש..."

אז ככה ../images/Emo58.gif לאקס-מן 2...

1. הרשו לי להסכים איתכם
... זה סרט גדול... 2. לא. היא לא מתה בסוף... אם קראת/ראית את הסדרה, אתה יכול לזכור שהיא נהיית פיניקס מתישהו... אז עכשיו היא נהייתה פיניקס... אתה לא זוכר שבסוף רואים כזאת הילה בצבע אש סביבה... וגם לגמרי בסוף-ממש לפני הכתוביות-רואים דמות של ציפור בצבע אש בתוך המים... גם הקריינית אומרת שכל כמה זמן, נהיית אישות יותר חזקה באבולוציה... כאילו המוטציות הם התקדמות אחת באבולוציה, ופיניקס היא הבאה...

python 4

New member
תודה! ../images/Emo58.gif

אף פעם לא ראיתי את הסדרה המקורית ולכן לא ידעתי אם היא באמת מתה או לא. העדות היחידה שהיתה לי לכך שהיא לא מתה היתה שבסוף הסרט, כשוולברין מדבר עליה עם פיקארד, אה.. פרופ' X, האחרון מחייך באופן מסתורי כאילו הוא יודע שהיא עדיין חיה. סרט גדול? שרה"ט היה סרט גדול. X-מן זה סרט א ד י ר.

להגיד לך את האמת../images/Emo58.gif

ג'ין לא יכולה למות. פיניקס זה הנפש של עוף החול אשר ידוע לכולנו שהוא לא יכול למות. הפיניקס בחר לשכון בגופה של ג'ין מה שאומר שהיא יכולה למות רק מזיקנה כי מכל השאר הפיניקס יציל אותה. ככה זה לפחות על פי הקומיקסים המקוריים.

../images/Emo58.gif (מקווה שכתבתי נכון..)

זה נכון... אפילו נכון מאוד! אבל כרגע אנחנו צריכים לנסות להבין את הקטע מהמידע שניתן לנו בסרט... אז, לפי מה שידוע לנו בסרט, הפיניקס שוכן בגופה של ג'יין... מה שאומר, שג'יין היא התקדמות באבולוציה... מה שאומר שהיא כרגע האדם הכי חזק בעולם... (אולי חוץ מהפרופסור כמובן, בגלל שאיכשהו זה צריך להיגמר טוב, למרות שבקשר לזה, אני בכלל לא בטוח..)

midnight dragon

New member
יש לי שאלה בקשר לx-men

יהיה עוד סרט
ראיתי את שני הסרטים הראשונים ונהיניתי מאוד
כמה סרטים יש בסך הכל
תודה מראש

אי אפשר לדעת

אין קביעה מסויימת לכמה סרטים יהיו לפי דבר הבמאים יהיו כמה שיותר ,משמע,ככל שיהיה לבם יותר כסף יהיו יותר סרטים..... הם גם אמרו שהם ישתדלו לעשות סרטים שיתמקדו בוולבירן סיפור חייו על האדמנטיום,לפני,אחרי הכל קיצר

Miss Pigmelion

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif

מקווה שתהני. בגלל שאת יודעת תצטרכי לחכות עד שתראי את הקנדר עם החוטיני שלנו

למעלה