אני חדש

im what im

New member
אני חדש

שלום קשה לי לדבר אז אני אמעיט במילים אני בן 14 אני כבר ידעתי שנה שאני הומו ואני צריך סוג של תמיכה נפשית בעיקר מכאלה בעלי ניסיון

resputin

New member
ברוך הבא :).

אין צורך להמעיט במילים, או שיהיה לך כל קושי. אתה יכול להתרווח, לקחת לך משהו לשתות (
,
,
..), לספר לנו על הדברים היותר והפחות בוערים שלך ולקוות שיהיו לנו את התשובות שיספקו אותך.

חדש דנדש ../images/Emo6.gif

בעלי ניסיון תמצא כאן, ואני מקווה שתמצא את התשובות לחלק (או אולי אפילו יותר?) מהשאלות החשובות לך
שב, תתרווח ותהנה!

dimdim

New member
תמיכה נפשית

שלום לך "חדש" :) כדם כל איחוליי על הגילוי ועל כך שאתה מודה בהיותך הומו- זה כבר צעד מבטיח... תמיכה נפשית? לא ברור כל כך. אתה אומר שאתה כבר שנה יודע. האם עוד מישהו יודע? אני מבין שלא... היים היתה לך התנסות מינית, והאים היא היתה חיובית? (כל זה מעוד חשוב ומשפיע על דבך ההתמודודת עם הנושא ותהליך ההשלמה איתו). פרט קצת יותר על מצבך.. אבל כדם כל: סבבה- אתה הומו. זה כמו העובדה שיש לך שער שחור (או בלונדיני) או שאתה נמוך או גבוהה או באמצע.. אין בזה שום דבר רע או שלילי- רק חיובי :) ואם למישהו יש בעיה עם זה- אז הבעייה היא רק שלו לא שלך- ואת זה חשוב בתזכור תמיד... כל השאר, הוא תהליך של קבלה עצמית , אהבה עצמית ויציאה מהארון- תהליך שרובינו עוברים בהצלחה, כמו כל תהליך התבגרותי אחר... :)))

resputin

New member
Hello yourself, stranger :)

אם זכרוני אינו מטעני, גם אתה חדש. לא? אולי תפרט קצת על עצמך? :)

dimdim

New member
חדש

אני אמנם חדש כאן, אבל אני ממש לא חדש בקטע... :))

שלום לום ../images/Emo13.gif

והאמת אני מפחד להציע את עצמי לתמיכה נפשית מכיוון שיש כבר כמה שטענו שגרמתי להם חוסר שפיות
, אבל בכ"ז אם בא לך לשוחח ולהיעזר תוכל לפנות אלי למסרים ולקבל כתובת איי סי קיו\מסנג'ר :)

im what im

New member
תראו.....

אני קולט שאני הומו(לא רשמית אבל מבחינתי כן) ותמיכה נפשית אני מתכוון למי שעבר שנים(5-6) בלי לצאת מהארון כי זה..... קשה אני לא יכול לספר לחבר שלי שאני הומו! אני בכיתה ח'! והתנסות מיניית? מה זה השאלות האלו?(למרות שהייתי מת להתנסות מינית אבל סקס בין ילדים בני 14 ועוד הומואים-לא נראה לי)

TwelveEyes

New member
מממ...

אתה לא צריך לספר לחברים שלך כבר עכשיו... למען האמת, בעיקר לא עכשיו, משום שאני לא חושבת שמיניות היא נושא שיש לילדים בני 14 כלים מתאימים להתמודד איתה - על אחת כמה וכמה מיניות שאינה נחשבת ל"נורמה". כנ"ל בקשר להתנסות מינית - אני מניחה שדימדים פיספס את גילך, או התכוון לכל סוג של מגע פיזי מיני - אתה לא צריך להילחץ או לחשוב שזה שעדיין לא עשית את זה עם גבר אומר שאתה לא "הומו רשמי". זה בולשיט. אם אתה נמשך לגברים - אתה נמשך לגברים, ואין שום צורך להוכיח לעצמך את מה שאתה כבר יודע ע"י מעשים נמהרים. ואגב, לא יזיק אם תעיף מבט כאן, בטיפים להומו המתחיל.

im what im

New member
הממממממ....

אני דווקא הייתי רוצה כבר לבוא במגע מיני וידידותי אם מישהו אחר ואני יודע ששזני הדברים הנ"ל לא קשורים למהותי כהומו אמיתי ואני פשוט ילד חרמן ואין מה לעשות!

resputin

New member
והשאלה היא

האם יש פרטנטר? ואם לא, עד כמה תרחיק לכת בשביל להשיג אחד ,קבוע או מזדמן? (*תשובות כמו "חיפה והקריות" לא יתקבלו.) ובקשר לחרמן, כמו שאומרים-
אם אין מין, תמיד יש את יד ימין.
כולנו היינו שם.

dimdim

New member
!!

מה הקשר? יש כאילה שבגיל 14 יותר יודעים מה הם רוצים מאשר בני 25!!! (אני הייתי כזה, ואני לא מצטער על שום רגע!! :)

resputin

New member
נכון,

אבל זה לא אומר שהם מסוגלים לעשות את כל העולה על רוחם, או שלא יעשו דברים שהם יצטערו עליהם בחלוף השנים. כמה שאני מאמין שיש אנשים שמתבגרים מוקדם, ואני בעצמי אחד, אני לא חושב שהגיון של בן 14 (אפילו ממש בוגר) בהכרח יעמוד בסטנדרטים של אותו האדם שלוש שנים מאוחר יותר. או חמש, או שבע, וכך הלאה. בן 14 זה בן 14, כן מעמדו החוקי
. <ויכול להיות שכרגע קישקשתי הודעה שלמה על כלום. אפשרי.>

dimdim

New member
!!!

נכון, אבל אם ילד בן 14 מרגיש מוכן, ומתנסה בחוויות עם חברים שלו (או אנשים הקרובים לגילו ולא יכולים לנצל אותו מבחינה סמכותית) אתה לא יכול לבוא ולהגיד לו "אל תעשה כלום כי אתה בן 14"- זה אפילו לא נשמע משכנע!!... (מין בין ילדים למבוגרים, במיוחד ילדים לא מנוסים- זה כבר משהו ממש אחר, ואני בין הראשונים שיתנגדו לזה!.. )

TwelveEyes

New member
לא מסכימה...

אני לא חושבת שבגיל 14 אדם יכול להיות בשל מספיק מבחינה מינית בשביל סקס. רוב האנשים ששוכבים בגיל הזה בעיקר עושים את זה כדי להשוויץ בפני החברים שלהם. לעיתים רחוקות, לדעתי, עומד מאחורי זה רגש אמיתי. אני לא חושבת שמישהו בן 14 יכול להבין באמת שהפעם הראשונה היא מיוחדת ולעולם לא תחזור על עצמה, לכן היא צריכה להיות חוויה חיובית - לא איזה זיון בין שני ילדים קטנים שבקושי יודעים לשים קונדום (הנה, עוד סיבה טובה לדחות את האירוע)

im what im

New member
אני רק אומר שכיף לדמיין

או לפנטז ובאמת עוד 3 4 5 שנים אני אשנה את דעתי ואני לא מדבר על סקס בין ילד לא מנוסה למבוגר אני רק אמרתי שהייתי רוצה

../images/Emo121.gif המממפפפפ ../images/Emo121.gif

א) ברוך הבאאא.. הוו הימים הטובים של כיתה ח'.. :0) תהנה כי שנה הבאה מתחיל הלחץ (לאיזה תיכון ללכת, איזה בגרות לגשת וכו' וכו') ב) תעשה מתי שאתה מרגיש שאתה רוצה אל תתן לאנשים ללחוץ עליך לעשות דברים שאתה לא רוצה, והכי חשוב - אל תדחוף את עצמך לעשות דברים שאתה לא בטוח שאתה מוכן עליהם.. ג) לאב יו אול

למעלה