חחחחחחחחחח...ק"ש שולטים
א אל חי New member 20/11/03 #11 חחחחחחחחחח...ק"ש שולטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ס ס נ י י ק י New member 20/11/03 #1 אני חדש!!! אני חדש כאן!!!!!!!!!!! קוראים לי דוד מזרחי ואני מקריית שמונה.
מ מחורפנת שכמוני New member 21/11/03 #20 פרדס חנהההה../images/Emo70.gif אמ...מפרדס חנה יש אמ... את עצמי
א אל חי New member 21/11/03 #21 לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מק"ש יש אותי,תרצה,רחלי,ברק,דוד,יעל,עידן כהן,גליה,מתן בוזגלו,ליאור (אם אפשר להחשיב אותו...)...וזהו נראה לי... למה כמה יש בעפולה?
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מק"ש יש אותי,תרצה,רחלי,ברק,דוד,יעל,עידן כהן,גליה,מתן בוזגלו,ליאור (אם אפשר להחשיב אותו...)...וזהו נראה לי... למה כמה יש בעפולה?
ע עטרה ש New member 23/11/03 #26 אהה אז בק"ש נראה לי שיש יותר... אצלנו יש אותי, מוריה,אביתר, אלי7,מיכל, איילת(אחות של אלי7), אושרה, עדי בן עמי אמממ... זהו נראה לי... אבל זה בגלל שהיו כמה שיצאו(מיכל קוף. וניר...)
אהה אז בק"ש נראה לי שיש יותר... אצלנו יש אותי, מוריה,אביתר, אלי7,מיכל, איילת(אחות של אלי7), אושרה, עדי בן עמי אמממ... זהו נראה לי... אבל זה בגלל שהיו כמה שיצאו(מיכל קוף. וניר...)
ק קיפיק New member 20/11/03 #4 דוד!!!!! מה שלומך אחי? איזה כיף!../images/Emo8.gif עוד אחד למאפיה.... קרית שמונה שולטים!!!!!!!!
א אל חי New member 20/11/03 #10 דוד ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ס ס נ י י ק י New member 20/11/03 #13 חסוי אני אח של איתי!!!!! ויש לי שני שאלות:איך את מכירה אותו? ומאיפה את? מי את? תרשמי את המספר שלך, ואני כבר אתחבר אלייך
חסוי אני אח של איתי!!!!! ויש לי שני שאלות:איך את מכירה אותו? ומאיפה את? מי את? תרשמי את המספר שלך, ואני כבר אתחבר אלייך
א איילת כ New member 21/11/03 #18 ../images/Emo6.gif בלאגן זה לא מילה אחרי כמה זמן זה נהיה מצחיק... לא בדיחת השנה אבל מצחיק (לכל מי שתהה מה פתאום אני רושמת את זה......)
../images/Emo6.gif בלאגן זה לא מילה אחרי כמה זמן זה נהיה מצחיק... לא בדיחת השנה אבל מצחיק (לכל מי שתהה מה פתאום אני רושמת את זה......)