בלאגן אני אסביר לך יותר מאוחר.....
ש שטלופטצחי New member 20/11/03 #14 ברוכהבא!!!!!! תהנה פה ממש.... ואם לא תהנה אנחנו נעזור לך להנות... ולפני שמישו יגיד את זה (או שכבר אמרו ולא ראיתי...)- הזהר הפורום ממכר..... (דרך אגב כמה מק.ש. כבר יש כאן?!) ד"ש חמה לכל האחים והאחיות שיש לי כאן....
ברוכהבא!!!!!! תהנה פה ממש.... ואם לא תהנה אנחנו נעזור לך להנות... ולפני שמישו יגיד את זה (או שכבר אמרו ולא ראיתי...)- הזהר הפורום ממכר..... (דרך אגב כמה מק.ש. כבר יש כאן?!) ד"ש חמה לכל האחים והאחיות שיש לי כאן....
א אני עצמי והפיצול New member 21/11/03 #15 ../images/Emo24.gifברוך הבא!! בס"ד תהיה בטוח שיהיה לך פה כיף!
ע עטרה ש New member 21/11/03 #17 דוד!!! ברוך הבא לפורום! אני מקווה שתהנה פה!!! אנשים- תתיחסו אליו יפה הוא בן דוד שלי!!!!
ס ס נ י י ק י New member 21/11/03 #22 עטרה!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה? איך החודש ארגון? אם יש לך ICQ תוסיפי אותי לרשימה: 298398941! (ואל תשרפי עלים בבית קברות!!!!!!!!!!!!!!!) כל טוב!
עטרה!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה? איך החודש ארגון? אם יש לך ICQ תוסיפי אותי לרשימה: 298398941! (ואל תשרפי עלים בבית קברות!!!!!!!!!!!!!!!) כל טוב!
ע עטרה ש New member 23/11/03 #25 חחחחחח... שאני לא ישרוף עלים? אתה צריך להפסיק לעשות סמיילים מעלים... ולא לדרוך על עפר של מתים!!