אני חדש

MerlinTheWizard

New member
אני חדש../images/Emo9.gif

מזמן אני כבר מתעניין בכשפים אבל בעצם אני לא יודע כלום אז אם מישהו יכול לשלוח תגובה שבה יתן לי בקצרה את המושגים או שיפרסם מאמר שבו ירחיב על תורת המאגיה והכישוף. אני מכיר את הדברים האלה מספרי פנטזיות בלבד רק עכשיו נודע לי שזה אמיתי ומישהו עשה דברים כאלה באמת!!!!! אם מישהו יכול להיות לי "מדריך" אז אני אודה לו מאד (התחלתי רק לפני יומיים להתעסק בדברים הללו) אם מישהו יכול להמליץ לי על ספרים ואיפה אפשר להשיגם אם מישהו יכול להמליץ לי על חומרים הדרושים להטלת כשפים איך אני אמור להמציא כשפים בעצמי ובקיצור הכל. הלוואי ותמצאו את אורכם

holy_sheep

New member
ברוך הבא

אם אתה באמת רוצה להתחיל ללמוד, הנה אתר חביב בשבילך. הוא די מצועצע, אבל יש בו ספר חביב שניתן להוריד, לקרוא, ולהחכים. אני מניחה שרוב האנשים באתר קראו אותו מתישהו. אבל בוא לא נעביר עליו ביקורת עכשיו. כדאי לקרוא אותו. בקשר למדריך, אתה אפילו לא יודע למה אתה נכנס וכבר החלטת שאתה צריך עזרה? לפני שאתה מתחיל לשחות אתה צריך לדעת איך נראים מים, איפה אפשר למצוא אותם, ואיך מתקרבים אליהם. נכון? כבשה קדושה

...

יש כאן גם המון קישורים למתחילים, בהנחה שאין לך בעיות קשות עם אנגלית. גם מאמרים לא חסר כאן. אני מניחה שאם אתה מתחיל להתעסק במאגיה אתה די מבוסס באמונה הדתית שלך. אם כן ואם לא אתה מוזמן להשתתף בפורום האחות שאמניזם ופגאניזם. ירדן

blackhawk16

New member
למה את מתכוונת אמונה דתית?

כלומר, האם יש קשר בין דת למאגיה ואם כן מהו?

למעלה