אני חדש פה

Yoav1800

New member
הוא לא אמר להם לקנות?

"תקנה את הדיסק!!! רבאאקקק" זה לא אמר? הממ... הוא גם ככה ימצא את המילים, אז למה שאלה לא יהיו אנחנו שנותנים לו?

mtny

New member
צודק! למה לא להיות נחמדים?

גם ככה זה יגיע אליו

° w a v e °

New member
אבל ממעריצי הדג נחש

שיש להם את כל הדיסקים [לרוב
] ושהם ל-א תומכים בהורדות וליריקסים למינהם, לא תצפה לקבל... נכון?

° w a v e °

New member
לא אמרתי שזה לא..

אמרתי שלא תקבל את זה מהם... וליריקס לפי מה שאני יודעת זה לא כ"כ חוקי להעלות בפורומים.. :/

זה עניין של חוסר כבוד...

לא מעניין אף אחד אם הוא יקנה או לא יקנה... תכלס זה שהוא בא ושאל זה כבר אומר שהוא לא יקנה כי כשאני רציתי ת'דיסקים או ת'מילים הלכתי וקניתי אם הוא יוריד את הכל אז למה לו גם לבזבז כסף ולקנות??

Yoav1800

New member
../images/Emo4.gif

מי אמר שהוא לא יקנה? הוא רק רוצה מילים, דאמט. גם אני מחפש הרבה פעמים שירים בשירונט, והאמנים דווקא רוצים שיחפשו שירים שלהם שם.

Yoav1800

New member
בטח, כל דיסק ישראלי

שאני אוהב אני קונה. (וכמעט תמיד, גם לועזי, אם אפשר להשיג בקלות, וגם קניתי מאמאזון שני דיסקים שלא מוכרים בארץ)

יופי.. מעולה :)

אז בטח תבין הכוונה שלי היתה שמתוך כבוד לפורום וללהקה הוא יכל ללכת לחפש בשירונט בלי לבוא ולשאול בפורום של הלהקה. :) אנחנו סתם עושים מזה עניין.... שולם?

Yoav1800

New member
סבבה, שלא תביני לא נכון, את צודקת

אבל מילים זה לא ביג דיל. אולי הוא חדש באינטרנט, אז הוא לא מכיר את שירונט, לא ביג דיל. שולם

jowi

New member
|הדגש| ווואווו...איזה מסכן האיש הזה

עד שהוא בא לפורום ויכולתם לקבל חבר חדש, הוא ראה 50 ומשהו תגובות להודעה שלו, חשב "וואי איזה נחמדים פה..." סתם התאכזב ונכנס לויכוח שלא קשור אליו... בעעע

למעלה