אני חדש פה

לא נכון..רק זונות לוקחות כסף על ש-

שירות. ואנחנו לא זונות ולא שרמוטות!!!!! (למה מדברים כאן בשם בנות?.. עצוב.)

Shani276

New member
כנראה שגם בשנות ה-2000

עדיין אין שוויון בין המינים.העיקר אומרים שבכל עבודה שגבר עובד גם אישה יכולה לעבוד,אבל אם לוקחים את המקצוע הנ"ל[מקצוע..מי ישמע],אז כנראה שלא בכל עבודה שאישה עובדת גם גבר יכול לעבוד.יכול?בטח שכן.זה מתקיים?בטח שלא. טמטום.

° w a v e °

New member
בואי*

ראית מה כל השוויון זכויות הזה עשה לי

לא נכון בטח שיש עבודה כזאת!

יש סרסור.. אבל אין שרמוט.. יש שרמוט אבל רק לטובה => זיין

Shani276

New member
אני מדברת על כך

שאצל נשים הג'וב הרבה הרבה יותר "מתקדם" וגם הרבה נשים עובדות בו.נדיר מאוד העובדה שגבר עובד בעבודה כזו.אם תגידי למישהו ברחוב שיש גברים שעובדים בעבודה הזו,הם יתפלאו ויצחקו,ואילו אם תגידי להם על נשים הם יקבלו את זה כמובן מאליו.כי הרי ברור שנשים יכולות למכור את הגוף שלהן..זה טבעי.אבל עזבי,שכל אחד יעשה מה בראש שלו ושלום על ישראל.

חחחח אסכרה דיון מפגר ../images/Emo6.gif

איך הגענו לדיבור על זונות ושרמוטות
חחחח ותתפלאו יש גברים שעובדים בתור זונות גברים .....אבל אצל נשים זה יותר נפוץ כי יש הרבה זונות בעולם מלעשות
ושרמוטה זה זונה

טיפקסית

New member
שכחתם את המשפט מהשיר מספרים

שמדבר על נושא הגברים והנשים קבלו "כשאישה תלך לעבודה היא תביא כל שעה שבע שקל ועשרים אגורות בממוצע פחות ממה שגבר באותה עבודה היה מביא"

Shani276

New member
אשכרה

ועדיין לא דיברתי על כך שזה ידוע שרמת האינטיליגנציה של הנשים גבוהה בהרבה משל הגברים

מז'תומרת זה ברור מאילו..../images/Emo68.gifיותר

חכמות מגברים בהרבה עם יותר קורדינציה עדינות וזה חחחחחח לאיזה רמה של מילים אני מגיעה כאן.

° w a v e °

New member
../images/Emo26.gif

נשים יכולות לעשות כמה דברים בעת ובעונה אחת, ולעשות אותם טוב מבלי להתבלבל או משו, בעוד שגברים לא יכולים.
הוכח
ממי אני יודעת? מהמורה שלי למתמטיקקה
הוא לא אוהב ללמד מתמטיקה... תני לו לדבר על האונות במוח - והוא שמייח. עשית לו את היום. :)

טיפקסית

New member
כל הכבוד בננות אני מחזקת אתכן

כמו שגל אמרה כאן לפניי [ותודה גלוש] הוכח מדעית כי נשים מסוגלות לתפקד בסיטואציה שונה ולעסוק במספר עיסוקים בעת ובעונה אחת. אך היו בנות שנלחמו כדי להגיע למה שרצו קחו לדוגמא את מאבקה של אליס מילר, שרצתה להגיע לקורס טייס בשנת 1994 ולא איפשרו לה והיא קמה והובילה מאבק שלם ומאוד מתוקשר וכמובן שבסופו של דבר גם התקבלה לקורס. ולאחריה הגיעו עוד כמה בנות אחת מהן היא רוני מקיבוץ לוחמי הגטאות [שאני מכירה אותה רק מרחוק אבל היא מהמועצה האזורית שלנו] נכדתו של יצחק [אנטק] צוקרמן שסיימה בהצלחה קורס טייס במגמת טייסות קרב. הצבא לדוגמא הוא אחת המסגרות בהן נשים מקבלות יותר ויותר הזדמנות כמובן שהדרך עוד ארוכה אך כבר היום יש יחידות מעורבות לבנים ולבנות [לדוגמא יחידת הקרקל] ותפקידים קרביים שעד כה היו סגורים לבנים בלבד נפתחים גם בפני בנות. הדרך לשוויון עוד ארוכה ואולי בעוד כמה שנים יהיה לנו הכוח לשנות את זה

חחחחחחח כנראה שבגלל כל הדברים האלה

יצאה הסטיגמה הזאת שגברים הם הזיינים ונשים הן הנותנות השרמוטות אלה שצ'כות ליהיות במטבח מתי שהגברים יוצאים לעבוד.. אבל מ'לעשות כולם יודעים ת'אמת והנה אפילו הפורום יודע עכשיו אז די ליהית חארות! ותקשיבו לMC שירי

Yoav1800

New member
לא מבין אותך

אתה יצאת רע דווקא. שמע, לא כל מי שבא לפה אוהב מאוד את הדג נחש, לפעמים אוהבים רק שיר אחד, שניים. וגם השירים שאנשים מבקשים להם מילים הם סינגלים מוכרים, "שירת הסטיקר", "חליפות", "הכאפה המצלצלת". הם לא יקנו את הדיסק רק בשביל שיר או שניים. אתה צריך להכיר בזה שיש אנשים שמורידים שירים. אז אתה יכול לתת להם את המילים, להיות נחמד, לא להבריח אותם ואולי בסוף הם גם יתמכרו לדג, אולי אפילו כמוך, ויקנו את הדיסק! אתה לא חושב שהם באמת ילכו עכשיו לקנות את הדיסק כי אתה אמרת להם. אז הם ישאלו בפורום אחר, יחפשו בגוגל, יגיעו בסוף לשירונט וזהו. אתה לא צריך לחנך אותם עכשיו, אתה יכול רק לכתוב שכל הדיסק מומלץ או משהו, ושישקלו לקנות אותו.

° w a v e °

New member
הוא לא אומר להם לקנות...

הוא לא יכול להכריח מישהו לקנות... אבל באותו משקל של "לתת את המילים ולהיות נחמד" אפשר גם ל-א לתת את המילים ולצאת אחלה. כי הרי, אם הוא נותן לו ת'מילים, הוא יקפוץ על המציאה ויוריד עוד ועוד שירים ועוד מילים, ובעצם... מה עשינו בזה? :/ סתם קלקלת להם... :/ חוצמזה ששווה לקנות את הדיסק
:)

למעלה