Thunder God of
New member
אני חדש פה..
שלום מעולם לא כתבתי פה, אבל אני קורא די הרבה.
רציתי לשאול את דעתכם בקשר למשהו. אתמול יצאתי מהארון בפני ההורים שלי. הם קיבלו את זה די בסדר ככה, הוא לא זרקו אותי מהבית אבל הם גם לא היו מרוצים במיוחד. כצפוי, אני מניח. בכל מקרה, היום נהלנו שיחה ארוכה ומקיפה והם אמרו כל מיני דברים על זה שאני עוד צעיר (בן 18) ושלא כדאי לי להתקבע על זה ושיהיה לי קשה לצאת מזה. כשהם אמרו דברים כאלה ממש התחשק לי לקשור את העניין לסוגיה האמיתית - שהם חושבים שהומוסקסואליות זה לא בסדר או לא נכון ושזה בעצם הבעיה ולא כל מיני דברים שעלו בשיחה כמו זה שלדעתם מועדוני גייז מסוכנים (כי יש כל מיני סטרייטים אלימים). אבל לא הייתי בטוח שאני רוצה להעלות את הנקודה הזאת. אני מניח שאני יכול לגרום להם להודות בזה, אבל האם כדאי לי? בעקרון, שיחה זו הדרך לפתור בעיות אבל... אני לא יודע, אני מרגיש שאני לא ממש רוצה לדבר על האם זו הדרך הנכונה או הטובה או משהו כזה.. אז שאלתי היא האם להעלות לשיחה את מה שנראה לי כמו דעתם האמיתית על הומוסקסואליות והאם זה יוביל למשהו מועיל, לדעתכם כמובן. אוףףףף, הם רוצים שאני אחזור לגור בבית למשך כמה זמן (אני עתודאי וגר במעונות), וממש אבל ממש לא בא לי, אפילו אם לא הייתי יוצא בפניהם מהארון, עדיין לא הייתי רוצה.. זהו, סיימתי להתלונן.
תודה לכל מי שעונה!
שלום מעולם לא כתבתי פה, אבל אני קורא די הרבה.