אני חדש כאן...

תודה לכולם...

חחח כשחשבתי על הכינוי דווקא התכוונתי לפילוסוף היווני... הסרט הוא מחזמר עם שירים של הביטלס! זה על אנגלי שמגיע לארה"ב בשנות ה60... סרט מאוד מאוד מגניב... אני מאוד אהבתי (אבל אני גם מאוד אוהב בכלליות את שנות ה60-70)

The Hawk

New member
../images/Emo24.gif מישהו גנב לי כאן את השם...

ולכן נקרא לך נועם2. בכל אופן, מעניין אותי בן כמה אתה (אם לא אכפת לך להגיד). ואתה תמיד מוזמן להתפרק פה ^^

AVriL AddiCt

New member
זה לא כל כך נורא...ודרך אגב אני רושמת כאן פעם

ראשונה... יש לי חבר והוא יודע שאני דו...עוד שהיינו ידידים סיפרתי לו..ורק הוא יודע..אבל אני ממליצה לך לשתף מישהו קרוב אליך..זה יעזור... למרות שאף פעם לא מימשתי משהו עם אישה... הייתה מישהי בשירות לאומי שלי שתמיד שהיא הייתה באה הייתי מסמיקה...וחשבתי עליה הרבה..אז אני לא כל כך יודעת מזה..חחחח אני בעצמי עדיין לא מבינה

sbsp66

New member
../images/Emo79.gif

When I find myself in times of trouble Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom, let it be. And in my hour of darkness She is standing right in front of me Speaking words of wisdom, let it be. Let it be, let it be. Whisper words of wisdom, let it be. And when the broken hearted people Living in the world agree, There will be an answer, let it be. For though they may be parted there is Still a chance that they will see There will be an answer, let it be. Let it be, let it be. Yeah There will be an answer, let it be. And when the night is cloudy, There is still a light that shines on me, Shine on until tomorrow, let it be. I wake up to the sound of music Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom, let it be. Let it be, let it be. There will be an answer, let it be. Let it be, let it be, Whisper words of wisdom, let it be

C h u c K

New member
חמוד../images/Emo24.gif

אמנם אני גיי ולא בי, אבל רציתי להגיד לך שלא תמהר להגדיר הגדרות! אף אחד לא מבקש ממך להגדיר את עצמך, ואל תבקש מעצמך. כמו כל דבר, צריך זמן. תמשיך עם החיים שלך ותבדוק האם זה חולף? מתגבר? וגם אז אתה לא חייב להגדיר. לגבי החברים, אני רוצה להגיד לך שרוב האנשים מסביבי היו משמיצים הומואים, אבל כמו שאומרים ברגע שזה מגיע למישהו קרוב אלייך אתה כבר מבין. הם חמודים, מקסימים, וקיבלו את זה כ"כ יפה. מי שיעזוב אותך בגלל כזו שטות, לא שווה להיות חבר מלכתחילה שלך אז אל תפחד אתה במצב של WIN WIN. בהצלחה בהצלחה בהצלחה

למעלה