אני חדש ומבקש עזרה

kugar

New member
אני חדש ומבקש עזרה

אני מת על סוסים ואני רוצה ללמוד לרכב מישהו יכול להגיד לי איפה באזור הצפון ניתן ללמוד לרכב על סוסים

kugar

New member
מישהו מוכן לעמות לי על השאלה?

לא מעניין אותי דרסז' בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה להתחיל במקום הלא נכון

אם אתה לא מעוניין בדרסא'ז... אז

נשאר לך לבחור בין קפיצות לווסטרן.. אני רוכבת קפיצות כבר עוד מעט 6 שנים ואני מתה על זה!! כי זה כזה כייףףףף לקפוץ עם סוסים!!! ובגבהים הגבוהים זה הרגשה שכאילו אתה עף!!! ויש את הווסטרן שזה גם נחמד... ובפנים יש כמה ענפים, קודם ילמדו אותך את הבסיס ואז יתחילו את העבודה איתך.. ווסטרן זאת רכיבה חופשית, שהמושכות כמעט משוחררות לגמרי והמטרה לתת חופש לסוס... עכשיו זה תלוי בך מה אתה מעדיף?? ומה יותר מושך אותך?

kugar

New member
אני חושב שאני אקח ווסטרן

אבל אני מחפש חווה שבה גם שמים דגש על הטיפול והקשר אם הסוס

טוי בוי

New member
בדרך כלל הרכיבה כוללת גם שיעורי

תאוריה בין לבין שזה מלמד על הקשר עם הסוס והטיפול....

i love rama

New member
../images/Emo42.gif איפה בערך באיזור צפון........

איזור חיפה? או משהו.....? תגיד עיר...

טוי בוי

New member
תן על עצמך פרטים

היי אני אלה רוכבת שש שנים בג'וקי קלאב אני גרה בתל אביב אין לי סוס אני לא מתחרה..

i love rama

New member
../images/Emo42.gif שכחתי את זה- ברוך הבא!!!!

אני יערה. אני רוכבת 3 שנים ויש לי סוסה שקוראים לה רמה....... ת-ה-נ-ה-!

Shai Felton

New member
היי ברוך הבא!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אני שי, בת 15 ורוכבת במשמר העמק אינגליש ומתחרה בקפיצות. יש המון חוות בצפון אם תגיד לנו איפה אתה גר נוכל יותר לעזור לך...

שלום! ../images/Emo24.gif

אז ברוך הבא לפורום, וכיף לך שאתה גר בצפון.. אני גרה במרכז
... אז ככה, איפה בדיוק אתה גר בצפון? ואיזה סגנון אתה מעוניין לרכב? ווסטרן - רכיבת בוקרים, עם הקרן הזאת באוכף.. אני לא מתמצאת ואני לא יכולה להסביר כל כך.. אינגליש - דרס'ז (רכיבה אומנותית, תרגילים מסובכים שהסוס עושה וזה נראה קצת כמו ריקוד בלט) ו\או קפיצות מעל מכשולים. ווסטרן יש בוורד הגליל.. בחיפה יש גם וגם, אני אשאל את חברה שלי.

kugar

New member
אני גר ביובלים (ליד כרמיאל)

שמי הוא גל כץ אני גר ביובלים לא רכבתי אף פעם אין לי סוס ואין לי איפה להחזיק סוס!
שמעתי על יסעור זה מקום טוב? אין לי מושג איזה סוג רכיבה אני רוצה(בגלל שאין לי מוגש מה ההבדל בין סוג רכיבה אחד לאחר) אשמח ליותר פירוט על סוגי הרכיבה השונים ועל איפה ניתן ללמוד לרכב

אם בא לך...

ללמוד לרכב הכי נכון שיש אז כדאי שתלך ללמוד דרסז'... יש את חוות הפסגה בניהולה של דניאלה גרוס במושב עופר... דניאלה היא מאמנת דרסז' מעולה!

זה נראה לך הגיוני?../images/Emo80.gif

לשלם משהו כמו 200 ש"ח לשיעור אם היא רק רוצה לראות ולנסות את הסיגנון? מה הטרוף? לי זה לא נראה הגיוני!!!

אני רק ממליצה על מי שאני חושבת

שהיא הכי הכי טובה באזור... אם לא בא לו אז לא.... אבל מה את מתערבת בכלל????????? שהוא יעשה מה שהוא רוצה...!

למעלה