אני חדש/ה קבלו אותי!

אני ירביץ לכל מי שעשה כבר בגרות!

זה לא פייר.. אוף מזה גזרה? טוב אני שותקת... בנג´ו אתה מת?

מינצו

New member
זה לא הדבר הכי נורא בחיים....

החיים לא מפסיקים להקשות אחרי התיכון- חוץ מהצבא יש גם מבחני סמסטר נהדרים שאני שקועה בהם עד הצוואר כרגע... ושלא נדבר על עבודה..מס הכנסה...בטוח לאומי... שכר דירה...ארנונה...בטוח לאוטו...איפה הימים של הבגרות בלשון איפה?!

ANGEL N

New member
החיים הקשים עוד לפנייך...

כמו כולם את תתגעגעי לימי התיכון העליזים. ואם לא השקעת מספיק וקיבלת ציון נמוך באנגלית (אהם אהם) תצטערי על זה ותלמדי שוב לבגרות המסריה הזאת (אהם אהם). וזה יעכב לך את החיים בשנה שלמה כי לא התקבלת לאוניברסיטה (בגלל ציון מסריח באנגלית)

אבל אבל בגרות יאק...

לא אני לא רק אומרת שזה ככה לא רק כסף וארנונה ועבודה זה קשה (למרות שזה מאוד מאוד קשה) גם בגרויות, מבחנים, עבודות ובכלל הגיל המסריח הזה (ובמקרה שלי תוסיפו עוד כמה וכמה בעיות שאני מעדיפה להדחיק כרגע:)

מה את מתלוננת???

את לפחות נפתרת מזה השנה!!! שילכו להז*** כל האקסטרנים האלה! אני בי´! אני רוצה בגרות בלשון!!! מגיע לי!!!

Lady of Buffdom

New member
חכו עד שתגיעו לי"ב

אין לכם מושג כמה לחץ יש לנו עכשיו

../images/Emo3.gifועכשיו תורי להתלהב קצת:

תפנימו-- אקסטרני-- 8 מקצועות--- רק 8 מקצועות... 2 בגרויות בשנה הבאה 6 בי"ב!!! לכו!! תחרשו!!! אני אלך לעשות חיים!!!

כל אחד וחייו שלו...

לי יש 3 השנה 5 שנה הבאה 8 שנה הבאה הבאה +חיים נוראים ועבודות ומבחנים. קבלו ח"ח...

לiלה

New member
אני פתאום מרגישה כמו ילדה בת 3

אני בכיתה ח´! בשבילי אתם כולכם הולכים למות כל רגע! יש לי עוד איזה מליוני שנות לימוד ואני מרגישה ממש קטנה!

*נופלת מצחוק*

תמר!!!!!!!!!!! (לא את, היא)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... *דממה* *עוד דממה* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... *עדיין צוחקת, דמעות בעיניים...*

השנייה...../images/Emo13.gif

כי, אמ, יש לנו את הבדיחה הזאת... *שוקלת אם לספר* שאנחנו אומרות שבנג´ו עומד למות. כי הוא זקן וכאלה

B a n j o

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה אני עשיתי? למה אתן צוחקות עליי?
האם ביצה בתוך סמבוסק פיצה מנטרלת את הטעם של הפיצה?

למעלה