אני חדש/ה קבלו אותי!

די. להיות. תמר!

היא... היא... אוכלת צ´יפס עם גלידה! פנקייקס עם קטשופ! *מקיאה**מבליגה
*

ANGEL N

New member
צ´יפס עם גלידה??

ואני חשבתי שאני מוזר עם האוכל. רגע רגע עם איזה סוג של גלידה את אוכלת ציפס ואיך בדיוק?

לא אני../images/Emo12.gif

תמר. וזה הצ´יפס ממקדונלדס... עם הגלידה ממקדונלדס. זאת של השקל תשעים. לא החדשה הזאת. בזמני נתנו לנו גלידה בשקל תשעים, והיא הייתה לבנה ובלי אפקטים מיוחדים או אטארקציות, ולנו זה הספיק! הצעירים של היום... *בכיתה ח´*

לiלה

New member
וואו! איזה רעיון חכם!

אז לכל מי שלא בירכתי אותו\אותה עדיין בברכת ברוך הבא: "ברוך הבא!!!!"

smgfan

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים ../images/Emo65.gif

ואני מתה על חביתה עם קטשופ!!!! בתוך פרוסה כמובן!!! מה זה אומר עליי....

ANGEL N

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים...

דרך אגב זב רק אני או שפתאום נהייתה התקפה של חדשים עלינו!! מה קרה בשבוע האחרון שגרם לזה???? מה באפי מתה או משהוא ?? ותודה רבה לבנג´ו שעושה עבודה נהדרת ומחליף אותי כשאני לא פה !!! כן כן אחי מחליף אותי!!! ספויילר לעונה חמישית.... ואם לא תכתבו כתגובה אלי שההודעה שלי מכילה ספויילר לעונה חמישית אף אחד לא ידע שבאפי מתה בסוף החמישית.

בחייכם!!!!

פתחו שרשור חדש!! כבר נשברה לי הגלגלת של העכבר ממכם!!!!! *שונאת שרשורים ארוכים ומסובכים* *תגאלו אותי מייסורי.... בבקשה?*

B a n j o

New member
ברוכה הבאה !!!!! ../images/Emo65.gif

מקווה שתהני פה ! ותדאגי לא לרשום ספוילרים בלי סימון בעצמך, אם קראת ספוילר למשהו ואת רוצה לשתף !

Lady of Buffdom

New member
בנג´ו

החלטת למלא את התפקיד של ANGEL N כשהוא לא נמצא? או שאתה לא רק מושפע מתמר?

Lady of Buffdom

New member
חס וחלילה!

(בסגנון שקע ותקע) התכוונתי שהוא מושפע מאנשים בפורום (את, ANGEL N...) בלי קשר להשפעה טובה/רעה.

B a n j o

New member
דווקא נראה לי

ש- ANGEL N מושפע ממני אני אומר את זה מאז הקמת הפורום... (ומה הנכד שלי יקבל ליומולדת אם לא סוכריות ורטרס אוריגינל !)

למעלה