אני חדש בפורום הזה =] חח יש לי שאלה אליכם.. אם מורידים ממייקל לואיס את הקוביות.. הוא שווה משהו?
י יאקי קקי New member 28/6/06 #1 אני חדש בפורום הזה =] חח יש לי שאלה אליכם.. אם מורידים ממייקל לואיס את הקוביות.. הוא שווה משהו?
S SRonush New member 29/6/06 #5 ../images/Emo45.gif אבל בואי נגיד שיש בו מידה מסויימת של גבריות וסקסיות. אבל הוא באמת לא משהו.
C charistina aguilera New member 29/6/06 #6 את האמת לא..חח אבל עם הקוביות זה מאוד מאוד מאודדד מוסיף לפחות לי
ש שטלטולית New member 29/6/06 #7 לפי דעתי... מייקל לואיס נראה מצויין נכון שהקוביות מוסיפות המון, הם עושות אותו מאוד סקסי וגברי. בלי הקוביות הוא ילד יפיוף וחמוד רק הוא צריך לא לחייך יותר מידי!!!
לפי דעתי... מייקל לואיס נראה מצויין נכון שהקוביות מוסיפות המון, הם עושות אותו מאוד סקסי וגברי. בלי הקוביות הוא ילד יפיוף וחמוד רק הוא צריך לא לחייך יותר מידי!!!
כ כוסיתאשמגילשש New member 29/6/06 #9 לפי דעתי... מייקל לואיס נראה מצויין נכון שהקוביות מוסיפות המון, הם עושות אותו מאוד סקסי וגברי. בלי הקוביות הוא ילד יפיוף וחמוד רק הוא צריך לא לחייך יותר מידי!!!
לפי דעתי... מייקל לואיס נראה מצויין נכון שהקוביות מוסיפות המון, הם עושות אותו מאוד סקסי וגברי. בלי הקוביות הוא ילד יפיוף וחמוד רק הוא צריך לא לחייך יותר מידי!!!
Y yuli17 New member 29/6/06 #8 אמממ.... אני חושבת שהגוף זה מה שעושה אותו לכזה נערץ... לא נראה לי שבלי הגוף המושלם שלו הוא היה מצליח ככה... אין לו פנים משוו לפחות אני לא אוהבת .... חמודות זה הכל..
אמממ.... אני חושבת שהגוף זה מה שעושה אותו לכזה נערץ... לא נראה לי שבלי הגוף המושלם שלו הוא היה מצליח ככה... אין לו פנים משוו לפחות אני לא אוהבת .... חמודות זה הכל..
כ כוסיתאשמגילשש New member 29/6/06 #10 אני חדש בפורום הזה =] חח יש לי שאלה אליכם.. אם מורידים ממייקל לואיס את הקוביות.. הוא שווה משהו?