אני חדש בפורום הזה

אני חדש בפורום הזה

פעם ראשונה שראיתי אותו, וסתם עלתה לי שאלונת יש כאן מישהו יוצא בשאלה שלא שונא את הדת הדתיים וכל השאר אני הייתי בחור ישיבה היום כבר לא, אבל אני לא שונא את זה אני לא אבל אם הם בחרו לחיות כך למה לא, ושיהיה ברור אני לא מדבר על אלה שמכריחים מישהו אחר ללכת בדרכם !!! ????

R a c h e

New member
אני לא שונאת את הדת

אלא את מה שהדתיים עשו ממנה. לדוגמא: הערב במשמרת הגיע פצוע דקירה מריב בין עברינים בסופו של דבר הוא מת כי היה לו חור של 5 ס"מ בלב, אבל עוד לפני שזה קרה וניסינו להחיות אותו הסתובב לו מישהו שקורה לעצמו "רב" שעובד ב"חברא קדישא" וחיכה שכבר תהיה לו גופה...... הוא לא עובד בי"ח ולא קשור אלינו אבל תמיד כשיש תאונה או אמבולנס עובר עם סירנה, הוא בסביבה. פעם היתה תאונה והיו פצועים קל ואף אחד לא מת ולא התכוון למות אבל הוא חיפש את הגופה שלו, ופתח את כל הוילונות כדי לחפש עד שהוא מצא אישה חצי ערומה, בטעות........ אתה לא יודע מה עשיתי לו...... מאז כולם יודעים שאם הוא שם אני ממש מסוכנת!

בן הרב

New member
בגללך אני אעזוב את החברה קדישא

ולך נביא שוטה לא אני לא שונא לא את הדת ולא את הדתיים, כל זמן שהם לא מפריעים, כופים ו/או משגעים לי תמוח עם השטויות שלהם, אני כן שונא אנשים מסוימים שמפריעים מנסים לכפות ו/או להסביר לי/לנו כמה אנחנו לא מבינים וכו´ וכו´ סתם נקודה למחשבה

בן הרב !!!

סתם שאלה רטורית, אתה יודע לקרוא ? אם כן, תקרא את השאלה שלי ותענה עוד פעם, וקצת על עצמי, אני בן 18 גר בי-ם בדירה מעצב גרפי, עורך וידאו ומחשבים, מתנדב במד"א ובמשא"ז אוהב את החיים וחי באהבה !!!

אני 2

New member
מה דשונאי עליך לחברך לא תעביד

לא צריך לשנוא אף אחד כ"כ לא צריך לכפות על אף אחד כל אחד בדרכו. אבל כשכן מכריחים אותך כל אחד לפי ראות עיניו צריך לראות ולעשות אבל פרייאר אסור להיות

R a c h e

New member
ספר על עצמך

בן כמה? מאיזה רקע? מה מצבך מבחינה דתית היום? וחוץ מזה: ב ר ו ך ה ב א ! ! !

yaniv021

New member
כמוך כמוני

גם אני למדתי בישיבה עד גיל 16 ועזבתי מרצוני. כמובן שהיה קשה היה לחץ אבל קיבלתי על עצמי להיות אדם מאמין בלי קשר למה שאני עושה בין אם מותר או לא. התחלתי לעבוד ישר אחרי הישיבה וזה עזר לי מאוד להחזיק את עצמי שפוי וכמובן שאני לא שונא את העולם החרדי אלא יש לי כבוד אליו במידה מסוימת ויש לי גם טענות אליו בנוגע ליציאה לעבודה לימודים שהם לא רק גמרא ותורה צבא כמובן ועוד

גל נעים

New member
אילו היית גר בבני ברק...

היית מבין שישנם הרבה נושאים שדורשים עיקור מן השורש. לאו דווקא שנאה,אלה יותר ראיה מפוכחת של איך המדינה מבחינה דמוגרפית עלולה להראות בעוד כ-20 שנה (שאז יהיה כאן רוב חרדי). חוצמיזה אחשלי-מה שלומך היום?,איך זה להיות בן 25?,ספר לי, אני מתקרב אליך בצעדי ענק,ולהיות בן 25 זה לא פשוט,זה חצי יובל!. אחי! אנחנו זקנים!, (זוכר את הימים של הצבא?,זוכר את המפקדת מיה?...<זכרונות רעים בע"מ>) שלך לתמיד. נ.ב. ד"ש לדבי., נ.ב2 אולי נלך למפגש ביום חמישי הזה?

rastamann

New member
מה המצב גברבר

שלומי טוב תודה איך אצלכם? זה לא שונה להיות בן 25 אותה הרגשה בדיוק. ומצטער אני לא אוכל להגיע למפגש כי אני הולך עם המשפחה והחברים למסעדה לחגוג את יום ההולדת וגם סעודת הודיה,אתה יודע למה. דרך אגב רק עכשיו התחלתי להזמין את כולם אז כמובן שגם אתה וזוגתך מוזמנים. צור קשר לגבי הפרטים

"הם לא בחרו לחיות ככה"

בניגוד למה שאתה מציין כאילו החרדים בחרו לחיות כך, זה פשוט לא נכון. אנחנו היוצאים בשאלה בחרנו איך לחיות, אבל רוב החרדים והדתים לא בחרו את צורת החיים שלהם אלא זה היה כזה ראה וקדש, הם לא ראו משהו אחר ולכן הם כאלה. מסיבה זאת בדיוק אני לא יכול לשנוא אותם עם השכל, אבל בלב, אני בהחלט שונא אי אלו חרדים, במיוחד את הרבנים שבהם. ואין לי בעיה עם השנאה הזאת.

דידית

New member
איפה אתם חיים?

אם אתם חיים במדינה שלי ולא מאמינים בדת, אז איך היא לא מפריעה לכם? הבודהיסטים לא מזיזים לי כי הם לא קובעים לי איך להתחתן. הנוצרים לא מפריעים לי, אני לא שונאת אותם כי הם לא סוגרים לי את הכבישים בשבת. והדתיים כן מפריעים לי! הם כופים את הדת שלהם על אנשים שלא חפצים בכך. השחיתויות שלהם, ההשתמטות מהצבא, הרצון שלהם להפוך את המדינה פה למדינת הלכה. בטח שאני אשנא אותם, אני לא שונאת אותם אישית, יש לי המון קרובים דתיים ואני לא שונאת אותם אבל אני שונאת בהחלט את מה שהם עושים ורוצים לעשות. דידית. <ברוך הבא לכל החדשים
>

גל נעים

New member
אתה יכול להכתיר אותה ל-"עומשלא"דהפ"

הוה אומר:"עוזרת משנה לאדמו"ר הפורום". לא הייתי מציע שהיא תשמש אותך כדרכם של חסידים לשמש את רבם... אבל בהחלט להיות לך כעזר וכסעד וסיוע ושאר מיני מילים יפות. [NO OFFENSIVE VISION-דידית] [גל מתבכיין שהוא לא בעל תפקיד-אפילו לא בועדת קישוט!]

ואני מהכרות אישית עם הבודהיסטים

מצאתי שאני ממש אוהב אותם. כמה נחמד ללוות בחורה למקדש הבודהיסטי להתפלל, והיא מספרת לי שרק עכשיו סיימה את עבודתה בבר (סטריפטיז כולל מין). איזו דת יפה, דת שלא שופטת, אלוהים שמקבל כל אחד בכל מצב.

למעלה