אני חדש בגו ...

B e r a j u a n

New member
אני חדש בגו ...

התחלתי לשחק לפני חודשיים בערך וקניתי בת"א ערכת גו חובבנית. אני שיחקתי עם לוח 9X9 שאפשר לקבל חינם igowin ואני עכשיו משחק איתו ברמה 7 קיו. בקיצור רציתי בערך לדעת את הרמה שלי. אז האם משחק בלוח 9X9 יכול להגדיר רמה בלוח גדול יותר ? כי לפי מה שאני חושב עכשיו ככל שהלוח קטן יותר, המשחק טקטי יותר, פחות אפשר לנצח יתרונות, והוא פחות אסטרטגי.

vik212

New member
...

למרות שזה טוב למתחיל לשחק בלוח קטן יותר כדי להבין את הבסיס אתה תראה שזה הרבה יותר קשה לשחק על לוח גדול. בלוח קטן אין הרבה קרוב או מהלכי פתיחת משחק או בעיות והרמה ב igowin ממש לא מדויקת. אני מציע שתשחק ב KGS נגד אנשים זה ממש עוזר ללמוד מאחרים.

B e r a j u a n

New member
...

אני משחק גם שמה לפעמים. יש לי כבר 30 קיו, וניצחתי 28 קיו כבר בלוח 19, אבל שיחקתי ממש מעט, והפסדתי קצת על זמן בגלל לאגים ... כמה זמן אתה משחק ?

imdark

New member
לא בהכרך

המשחק בלוח קטן הוא הרבה יותר פרקטי חישוב השטחים הוא קל הרבה יותר וכך גם השוואה שלהם קיימים המון מהלכים תאורטיים שיכולים ליצור משחק מעניין על לוח קטן אבל כן מתחילים לא רואים את הדברים הללו בכלל אבל מתחילים גם לא מסוגלים להבין יותר מידי מלוח גדול וצריכים לפחות מספר של שיעורים על המשמעות של המהלכים לפני שהם מתקדמים יש הרבה ילדים שאני מכיר שאני לא הייתי נותן להם לשחק על לוח גדול לפני שביססתי להם הבנה רובנו מכירים את השחקנים קיו 30 הישראלים בKGS שבורחים כשהם עומדים להפסיד משחק ברמות הללו לא ממש מתקיים כמשחק בראג'ואן תבקש ממשהו שיתן לך משחק לימודי אתה תלמד מזה הרבה יותר מבמשחק רגיל

למעלה