XDDD איך קולן נחפזות להגן על איילת D: טוב, כי איילת זה איילת
O o0Invisible0o New member 28/9/05 #23 ../images/Emo122.gifטוב בלה.../images/Emo3.gif אל תסקלו את אלאור. אני איילת, לא גברת מתקנת. ובלה.:X זהו.
../images/Emo122.gifטוב בלה.../images/Emo3.gif אל תסקלו את אלאור. אני איילת, לא גברת מתקנת. ובלה.:X זהו.
א א ל א ו ר New member 28/9/05 #26 את |הדגש|איילת|סדגש| איילת איילת איילת סליחה סליחה סליחה? (אני משתגעת ומעוצבנת בגלל משהו אחר לא לשים לב אבל סליחה על מה שאמרתי טוב?)
את |הדגש|איילת|סדגש| איילת איילת איילת סליחה סליחה סליחה? (אני משתגעת ומעוצבנת בגלל משהו אחר לא לשים לב אבל סליחה על מה שאמרתי טוב?)
O o0Invisible0o New member 28/9/05 #27 היי, לי אין בעיה.../images/Emo6.gif נסי לשכנע את כל שאר הבנות פה. סתם, נו.. ברור שזה בסדר.
S super cat New member 28/9/05 #25 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifלאאאא לאהוב איילת את האיילת יאי
ב בננה ורודה New member 28/9/05 #28 היי איילת(האיילת נראה לי) אני דיי התחלתי להיתבלבל מכל השיחה שהלכה פה אבל אני אנסה להבין... ובכל זאת תודה לכולם....
היי איילת(האיילת נראה לי) אני דיי התחלתי להיתבלבל מכל השיחה שהלכה פה אבל אני אנסה להבין... ובכל זאת תודה לכולם....
O o0Invisible0o New member 28/9/05 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif ככה, אני איילת.:X אני כל הזמן מתקנת אנשים.. לפחות משתדלת. חלק מהבנות מתעצבנות מזה. מקווה שאת לא! וסתם כמה בנות פה הפגינו חיבה.XD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif ככה, אני איילת.:X אני כל הזמן מתקנת אנשים.. לפחות משתדלת. חלק מהבנות מתעצבנות מזה. מקווה שאת לא! וסתם כמה בנות פה הפגינו חיבה.XD
ב בננה ורודה New member 28/9/05 #30 ת'אמת... המון אנשים מתקנים אותי... (אולי אני צריכה להסיק מזה משהו )
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 28/9/05 #32 :0!!../images/Emo96.gif לא שמתי לב שאת נכנסת בכללXD. יאאא, ברוכה הבאה^^. קראת את מה שכתבו לך?