(: העיקר אני מרוויחה את הכסף שלי..(: חח
F FreeStyLe14 New member 27/4/05 #30 אח שלי קרא את זה והוא מוסיף שהוא ממש שונא את טובה..חחחח..ייחודי כנראה למורות ללשון..
G giant G New member 28/4/05 #36 חחחחחח זהו מעכשיו אל תאמר "המורה ללשון" אמור "טובה" מלשון הציון שבחיים לא תקבל ממנה... או המחמאה שבחיים לא תקבל על עבודה שהגשת לה בשיא החופשה או הביצועים שלה במיטה חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סתם דפוק אבל wth
חחחחחח זהו מעכשיו אל תאמר "המורה ללשון" אמור "טובה" מלשון הציון שבחיים לא תקבל ממנה... או המחמאה שבחיים לא תקבל על עבודה שהגשת לה בשיא החופשה או הביצועים שלה במיטה חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סתם דפוק אבל wth
L Lp Fairy New member 26/4/05 #22 ברוכה הבאה!!! רעות 16 וחצי...(כבר אין לי כוח לספור את הימים!!) חיפה...
ל לינקנית New member 26/4/05 #24 יא גם אני אוהבת את רובבבבבבבבבבבבבב חתיך שלי!!!! אה וברוכה הבאה..אני בתאל בת12 מעפולה...השתלבות נעימה=]
יא גם אני אוהבת את רובבבבבבבבבבבבבב חתיך שלי!!!! אה וברוכה הבאה..אני בתאל בת12 מעפולה...השתלבות נעימה=]
® ®NuLy® New member 27/4/05 #25 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני גל עוד 29 ימים בת 15 {יש יש יש יש} השתלבות נעימה
F FreeStyLe14 New member 27/4/05 #31 ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif אני דוד,השתלבות נעימה!!! נ"ב גם את שונאת את טובה המורה ללשון?
L LP המקורית New member 27/4/05 #32 אממממממממ שלום חזרתי.....(אני יודעת שהתגעגעתם מה קורה..??? אהההה...וברוכה הבאה.....!!!
G GoodInsanity New member 28/4/05 #34 שלום שלום.... לרגל הגעתך אני פותחת שולחן... תהני! ו...וואי מוזר לי!אני כבר רגילה לכל הבננות שנמרחות לי על צ'סטר ומייק (לא שיש לי משהו נגד זה... )ומגניש אותי לראות משהו שונה... ת-ו-ד-ה!
שלום שלום.... לרגל הגעתך אני פותחת שולחן... תהני! ו...וואי מוזר לי!אני כבר רגילה לכל הבננות שנמרחות לי על צ'סטר ומייק (לא שיש לי משהו נגד זה... )ומגניש אותי לראות משהו שונה... ת-ו-ד-ה!
L linkin park rule New member 28/4/05 #37 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif השתלבות נעימה
L LinkinPark4 New member 28/4/05 #38 תודה לכולם...גמאני שונאת לשון../images/Emo3.gif אבל למורה שלי קוראים שלומית (אנחנו קוראים לה שלומקה D-
תודה לכולם...גמאני שונאת לשון../images/Emo3.gif אבל למורה שלי קוראים שלומית (אנחנו קוראים לה שלומקה D-