אני חדשה

LinkinPark4

New member
אני חדשה

היי! אני חדשה ומקווה להשתלב פה... אני אוהבת את כל השירים של לינקין פארק ומהלהקה אני
את רוב

L 0 L

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

לי קוראים בת שבע והשתלבות מהירה!

giant G

New member
נהיה יצירתי... welcome chika

como e stas? (חחחחחח לא יודע לכתוב לדבר כן אז תבינו לבד...) je mapple shay est to?(חחחחחח גו צ'זי) me var 16 chlis da shen? im from jerusalem and you? אם אתם רוצים תרגום תגידו... XDXDXD היה לי ממש משעמם!!!

ברוכה הבאה!!!:} ושי..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצירתי? זה מה שנקרא.. הרמממ איבוד אשתונות אם כותבים את זה ככה:S בכל מקרה אני אגיד לכם משפט בכמה שפות שאני יודעתתת i hate school אנגלית Je detest l`ecol צרפתית ya nenaviju shkulo רוסקהה ואחד טנן טלאתה ארבע הרמממ.. ערבית?:} אני שונאת בצפר תורכית תורכית!!! uresc scoala רומנית! ואממ אם מישהו יודע עוד שפות מוזמן להוסיף! אפשר גם גרוזינית:p

giant G

New member
חחח גרוזינית...

me mezizheba scola נראה לי שזה ככה בספרדית...je odio la scwela ומשפט אחרון בעיברית... אני שונא אותך טובה אני שונא אותך טובה מי שונא אותך יותר ממני? מי יחגוג על קיברך בעת מנוחה? מי ישתכר בעת לכתך הבייתה? מי ימחק את שמך מעל המזרן? חחחחחח תודה לי זה נכתב ב2 דקות אני יודע שאני כישרון בלהמציא שטויות...

pookacha1

New member
כן.......

טובה זבידה {ימח שמה!!} מי לא שונא אותה?!?! מי?! היא פשוט כלבה!!!!!! לא.. בעצם.. כלבה זה חמוד.. אין מילה לתאר אותה!! אין! ינשוף מזורבל שבא לחנוק!

למעלה