אני חדשה!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif|היייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!../images/Emo24.gif

ממצב
אני הילה, בת 15 מטבריה, ובפורומינו הקט, אנחנו מדברים על חברויות, ואהבה, שאלים שאלות, פותרים כל מיני שאלות, עונים ליחדים תשובות, ועוד... מקווה שתהני

יו......... איזה קטע......../images/Emo24.gif

גם אני דיי חדשה (למרות שהייתי כאן כמה פעמים) וחוץ מזה גם לי קוראים הי
ה
........... אז שלום לכולם וברוכה הבאה ל-חברה פצצה- .............. אני בת 13 מאיזור המרכז..... וכן, כאן מדברים על הכככול!!! על בעיות, אהבות, רכילויות, בנים, בנות הכל הכל הכל!!!!! (לפחות זה מה שאני יודעת....) אז התמכרות נעימה לכולם ושכחתי להגיד מילה פשוטה כל כל: היי

../images/Emo24.gifשלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif

כן כן זה בערך......את תשתפי אותנו בבעיותיך ואנו ננסה לעזור לך
טוב,אז ברוכה הבאה לפורומנו הקט.......

Maybe Its Me

New member
שאלוום!!!../images/Emo24.gif

אז מה שלומך??? פה זה פורום חברויות,את יכולה לעיין בדפים כדי שיהיה לך רקע על מה הפורום בכלל.... אז מה קורה?? בת כמה את? מאיפה?(זה פסדר,אני בת..חח אין כל כוונה לחקור) אני שואלת פשוט ליידע כללי שנכיר אותך
וואי איזה כיף שיש כאלה איקונים חמודים!! קוצה קוקטייל?
יאמי! יש פה אפילו אבטיח!!
חחח... אז יאללה תשתלבי בכיף!!

shahar 6

New member
היי ברוכה הבאה!!!אז עושים פה ככה:

מדברים על הבעיות שיש לנו באהבות,חבריות וכל מה שקשור ובכלל דברחם שמציקים!!! ממני שחר.

בוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

טוב אז מה שעושים פה כבר אנשים הסבירו לך לי קוראים שני אני בת 15 מטבריה
ותהני פה
אם יש לך בעיה את יודעת שתמיד אפשר לפנות פה לכמה אנשים הם כל כך חמודים הם תמיד עוזרים
נוש נוש + שון שון =
שני + נתי =
נתי אני
אותך

תודה!!!!!!

אני אנסה לעזור לאחרים בקשר להודעות! ואני יכתוב אם יש לי בעיה.......

Crazy blond

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייייי

כן.. ענו לך כבר הספיקו... סוריי מה לעשות אני מגיבה תמיד אבל תמידדדדדדדדדדדדד אחרי הזמן!!!! לא שלא ראיתי את ההודעה... פשוט לאהיה לי מה להגיב..... חחחחחחחח..... אני
כי הרגע אכלתייייייייי.....
עיזבוווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!! אני תמיד שמחה כשאני במחשב או אוכלת.... מה לעשות ככה החיים! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט סוף השנה... ויש לנו הצגת סוף שנה.........!!!!!!!!!!! ומסיבות.. וים!!!! (יש לנו מסיבה על החוף....) המסיבה השניה... הראשונה תהיה אחרי ההצגה.... ולמה אני מספרת את זה? כדי שתשמחו בשבילי!

למעלה