אני חדשה!

Olympic Jumper

New member
אופסי...

בטעות שלחתי את זה פעמיים! אופס.. לא משנה.. וכן אני מתכוונת למשחק ריידינג סטאר! :) רציתי לקנות אותו אבל אין אותו בארץ... (נראה לי)
 

Olympic Jumper

New member
אופסי...

בטעות שלחתי את זה פעמיים! אופס.. לא משנה.. וכן אני מתכוונת למשחק ריידינג סטאר! :) רציתי לקנות אותו אבל אין אותו בארץ... (נראה לי)
 
יש לי את המשחק המלא קניתי אותו מ...

אוסטרליה.. דרך האנטרנט ושלחו לי אותו לארץ.. וגם לרוב הפורום פה יש את הדמו של זה.. את מתכוונת למשחק :RIDING STAR וברוכה הבאה לפורום שלנו!!!! קוראים לי דרור ואני מתחרה ב-90 ס"מ על סוסה בשם אוסטין.. אני רוכבת אינגליש בחוות הפארק ברמת גן!!!
 

Olympic Jumper

New member
תודה רבה על קבלת הפנים הנהדרת! :)

תודה רבה על קבלת הפנים הנהדרת! האמת היא שאני לא מתחרה... אבל אני ממש ממש רוצה! פשוט החווה שלנו היא מאוד קטנה - ובכלל אין תחרויות (רק כאלה שלומדים 5 שנים מתאמנים על דרסאג' ומתכוננים ללכת לתחרות - וגם בזה אני לא בטוחה)... אני עדיין לא התחלתי לקפוץ, והאמת היא שחששתי בהתחלה מזה - אבל לא לזמן רב.... פתאום התחלתי לחשוב שזה מזה כיף! וואי.. אפילו חלמתי כמה חלומות שבהם אני קופצת מעל מכשולים (כשאני על הסוס כמובן...) חוץ מזה, יש לי דמו של משחק על רכיבה על סוסים במחשב.. אם אתם רוצים תגידו לי ואני ישים פה את הלינק כדי שתוכלו להוריד! יש גם חבילת תוספות של שלבים לדמו... אני יכולה לשים את הלינק גם... המשחק הוא על קרוס קאנטרי, דרסאז' וקפיצות אבל בדמו יש רק קפיצות. משחק נחמד מאוד! שווה!
 

Olympic Jumper

New member
תשובות...

כפר מונאש זה באזור נתניה, ואני לא עוברת לחווה אחרת כי: 1. אני מתה על האורווה הזאתי, ועל האנשים שם 2. אני מתה על הסוסים המתוקים שם! 3. יש רק שתי חוות קרובות לבית שלי, ואחת היא ממש גרועה וזאתי שבכפר מונאש מעולה! ודרך אגב.. אני גרה בבית הלוי! (שזה ליד כפר מונאש) וכן אני רוכבת אצל ריקי וקוקו עדיין אצלנו.. ואפילו יש סייח (הסייח של דייזי) והוא חמוד לאללה! ובקשר למיכל.. לאיזה מכיל את מתכוונת? ואיפה את רוכבת עכשיו?
 

S H I L G I

New member
ראיתי את הסייח! ובקשר לקוקו..

בפעם האחרונה שביקרתי באורווה ראיתי פוני שדומה לקוקו אבל כמעט שלא זיהיתי כי ההתנהגות שלו היתה שונה.. אני לא יודעת את השם משפחה של מיכל.. תדברי עם ריקי על מיכל שהדריכה את נטע הראל היא תדע.. נטע
 
איפה זה כפר מונאש???

ואם את כל כך רוצה לקפוץ אז תעברי לאורווה שמתמקדת בזה ושיוצאת לתחרויות איפה את גרה?
 

S H I L G I

New member
../images/Emo99.gifהתחלתי בכפר מונאש!!

את רוכבת אצל ריקי נכון????? התחלתי שם!! ואם מיכל שם (מה שלדעתי נכון) תמסרי ד"ש!! תגידי, קוקו עדיין אצלכם?
 

Olympic Jumper

New member
כן...

התשובות לשאלותייך בתגובה "תשובות..." רק רציתי לשאול: באיזה חווה את רוכבת עכשיו?
 

dearanita

New member
גם לסוס של ריקי קוראים מונאש נכון?

היא מתחרה איתו ברמה א'... והיא מחפשת מדריך לדרסז
 
../images/Emo151.gifהיייי!!!!../images/Emo149.gif

אני מריאנה מרעננה (אה, חרוז...) רוכבת אינגלית שנה וחצי בערך בכל מיני מקומות... מתכוונת ללכת בקרוב או לבצרה או למעגן מיכאל... תהני בפורם
מיקו הכי יפה בעולם....
 
למעלה