אני חדשה!

Olympic Jumper

New member
אני חדשה!

היי! אני חדשה בפורום, אני רוכבת אינגליש בכפר מונאש, אני בת 14 ואני רוכבת שנתיים בערך!

Pink Red

New member
שששששששלום!!

אני נופר.. בת 13 וחצי... רוכבת אינגליש שנתיים וקצת... קפיצות! בחוות דני היי בנתיים... אורוות הקיסר בבית חנניה בעתיד.. תהני מהפורום ואל תיבהלי מהשריטות!! זה משו שמתרגלים אליו...

bonito palface

New member
שלום

היי, אני רעות ואני רוכבת בתלמי מנשה דרסאז'. למי שלא יודע: בתמונה זו anky van grunsven ולמי שלא יודע היא רוכבת דרסאז מאוד מאוד מאוד מפרוסמת!!! נכון תמונה יפה?

הייי

ברוכה הבאה!
מה המצב? לי קוראים דורון ואני רוכבת אינגליש כבר 7 שנים באורוות עין המפרץ(אימפריה!) איפה בדיוק האוורוה שלך? את מתחרה?

הייייי!!ברוכה הבאה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

מה המצב!? אני סתיו
בת 14 וחצי וגרה בקיסריה! רוכבת אינגליש בדני היי קיסריה ובאורוות הקיסר לעתיד!
אני קופצת ומתחרה 70-80
מתה על סוסה שקוראים לה מיסי!!!!!!
קיץ קוץ ברוכה הבאה מקווה שתהני איתנו!

הייי!!ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

מה המצב!? אני סתיו
בת 14 וחצי וגרה בקיסריה! רוכבת אינגליש בדני היי קיסריה ובאורוות הקיסר לעתיד!
אני קופצת ומתחרה 70-80
מתה על סוסה שקוראים לה מיסי!!!!!!
קיץ קוץ ברוכה הבאה מקווה שתהני איתנו!

אררררררררר תפוז מטומטם!../images/Emo46.gif

אוף המערכת מתחילה ממש לעלות לי על העצבים כל פעם זה שולח פעמים או שזה אומר שיש תקלה או שהעמוד עובר איתחול או שזה לא שולח מה נסגר עם המערכת?!!??!?!?!!?!?!??!?!

dearanita

New member
אני אוסיף עוד משהו

אנקי ואן חרונסבן היא האלופה האולימפית מסידני 2000 והרוכבת השניה שאני הכי אוהב היא שומרת על התואר 'אלופת הולנד' כבר מאמצע שנות ה-80 ונחשבת לאחת המאסטריות הגדולות ביותר בעולם הדרסז כיום. בתמונה היא רוכבת על הסוס ג'וניור מגזע KWPN סוס בן 10 אשר נמכר לפני מספר חודשים לרוכבת בלגית.

היי...

אני אבישג בת 12 מחיפה, רוכבת בחוות עמק זוהר האלופה! כולם אני שמה קובץ מהמם של סוסים תעיינו בו! דחוף...

ברוכה הבאה!../images/Emo20.gif ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפרומנו הקט....! התמכרות נעימה...!!!

../images/Emo46.gifאוף אני שונאת את מערכבת תפוז!

מה נסגר איתם בזמן האחרון!?!?!? מישהו יודע על זה פרטים יש להם המון בעיות מערכת!

אבישג כנסי!

אני מכירה את הסוס שבתמונה הזאת!! יש לי תמונה שלו.. המדריך שלי לשעבר בצופים נסע ללא יודעת איפה וצילם לי סוס וזה הסוס שהוא צילם! יש משהו אני לא יגדיר את זה כ גדר.. אבל משהו כמו גדר כחולה.. :) אני ישתדל לסרוק ולשים

Olympic Jumper

New member
תודה על קבלת הפנים הנהדרת! :)

תודה רבה על קבלת הפנים הנהדרת! האמת היא שאני לא מתחרה... אבל אני ממש ממש רוצה! פשוט החווה שלנו היא מאוד קטנה - ובכלל אין תחרויות (רק כאלה שלומדים 5 שנים מתאמנים על דרסאג' ומתכוננים ללכת לתחרות - וגם בזה אני לא בטוחה)... אני עדיין לא התחלתי לקפוץ, והאמת היא שחששתי בהתחלה מזה - אבל לא לזמן רב.... פתאום התחלתי לחשוב שזה מזה כיף! וואי.. אפילו חלמתי כמה חלומות שבהם אני קופצת מעל מכשולים (כשאני על הסוס כמובן...) חוץ מזה, יש לי דמו של משחק על רכיבה על סוסים במחשב.. אם אתם רוצים תגידו לי ואני ישים פה את הלינק כדי שתוכלו להוריד! יש גם חבילת תוספות של שלבים לדמו... אני יכולה לשים את הלינק גם... המשחק הוא על קרוס קאנטרי, דרסאז' וקפיצות אבל בדמו יש רק קפיצות. משחק נחמד מאוד! שווה!

יש לי את המשחק המלא קניתי אותו מ...

אוסטרליה.. דרך האנטרנט ושלחו לי אותו לארץ.. וגם לרוב הפורום פה יש את הדמו של זה.. את מתכוונת למשחק :RIDING STAR וברוכה הבאה לפורום שלנו!!!! קוראים לי דרור ואני מתחרה ב-90 ס"מ על סוסה בשם אוסטין.. אני רוכבת אינגליש בחוות הפארק ברמת גן!!!

למעלה