אני חדשה פה...

אני חדשה פה...

אני אף פעם לא כתבתי פה...אבל אני עוקבת הרבה זמן אחרי הפורום הזה... ואני רואה שכולם מצטערים שהם פתחו הודעה חדשה...אז גם אני ... ואני ממש נדלקתי על העיניין של הדוליז....והייתי נורא שמחה אם מישהו היה עוזר לי...כי ממש לא הבנתי איך אני עושה את הבובות החמודות האלה.... מישהו? עזרה? בבקשה *על הבירכיים* גם אני רוצה דוליז משלי!!! טיפקסית

france

New member
ברוכה הבאה טיפקסית

תיהני בפורומינו הקט ואם את כבר פה ועוקבת אחרינו כבר הרבה זמן אולי תגיבי בשרשור הבעיות (מן הסתם יש לך דעה אובייקטיבית)?

שניצולון קטנטנון...

אני יודעת שזה לא ממש יפה להיכנס לשירשור של ילדה חדשה, אבל שמוצה(דניאל) שמה תמונה שלי,שלה ושל השכנה שלה וכולם רק הגיבו על החתול החמוד והמקסים והמשגע שלה, אז הינה התמונה שוב פעם...
היינו פה עם תיסרוקות וכאלה כי הלכנו לנשף... אז לדניאל עשו פאן ושתי צמות מחוברות ולי עשו עגבניה עם תלתל שיוצא... והשכנה הזאת,סתם נידחפה!

Tinke®Bell

New member
ברוכה הבאה!

אממ.. כבר ענו לך על השאלה אז אין לי מה להוסיף..
השתלבות נעימה?

ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

תקראי את הטאגליינס(השורות הצהובות-כתומות למעלה.) תכנסי לקישורים, והכי חשוב - תהני!

תודה...

אני כל כך מקנאה בכם...יש לכם דוליז כאלה קטנות וחמודות (וחמודים) יש לי עוד שאלה...איפה אפשר למצוא עוד בייסים? חוץ מהקישור שנתתם לי...

המפ...../images/Emo117.gif

באתרים שבקישורים.
ומצטערת שאני לא מזיזה מפה את הניצול, פשוט אפשר לשרשר רק הודעה ראשית, ואני לא רוצה למחוק.

למעלה