אני חדשה פה....

chompi2

New member
אני חדשה פה....../images/Emo80.gif

אני חדשה..... אני רוכבת באייל!!!!! אין לי סוס:( אני רוכבת כבר שנה וחצי(קצת חח..) אממ טוב.. זהו חחח..... שיהיה בעע

Vintage Queen

New member
היי ברוכה הבאההההה

איך קוראים לך?! בת כמה את?! על מי את רוכבת!? את מתחרה!??! חחח סורי על התחקיר... אניווי! אני סתיו... אני בת 15 ויש לי סוסה שקוראים לה מיסי ואני רוכבת באורוות הקיסר... (עליה ועל עוד מושלם שקוראים לו סיזר!) אני מתחרה80/90-100 בתחרויות.. וזיהו בערך... תהני בפורום!!!!

chompi2

New member
חח תודה לשתיכן

חח... קוראים לי ליאור אני בת 12 אמממ מה עוד יש לספר חח לקח לי זמן לענות כי לא שמתי לב להודעות חחחחח

chompi2

New member
טוףףףףףף לילה דוב לכולםםםםםםםםםם

חח.. זזתייי אני מתה מעייפותת אין לי כוח לישון זה כיף לישון זה נחמד אז בייי(0=

Krembos Girl

New member
ברוכה הבאה

אני מקווה שתהני פה... אז קצת על עצמי.. קוראים לי לידר אני ב 15 ואני רוכבת באוורות הקיסר! על הסוס המושלם קרמבו והנה תמונה שלו

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo136.gifשלווווום!!../images/Emo187.gif

שלום..
אני ענבר גרינמן רוכבת בחוות צח
כבר שנה שלישית.. חולע על טורנדוש ו-וונדה! ובנצי מהיום!! חחחח... מקווה שתהני ביי בובע!

ברוכה הבאה...

קוראים לי דרור.. אני בת 15 וחצי.. רוכבת בפארק האלומי שבר"ג.. אני רוכבת כבר 6 שנים.. ויש לי סוס מדהיייים בשם אפולו... תמונה שלו מצורפת!!!
אגב יש לך אחלה חווה!!

°fanta°

New member
היי ליאורוש

מה קורה? טוף קוראים לי יעל ואני רוכבת בחוות הפארק אני מכירה אותך מהמסנג'ר תהני בפרום

הרוכב הבאה!../images/Emo139.gif

אני צאלה בת 13 בינואר. רוכבת 4 שנים ווסטרן בחוות איתן ואין לי סוס
תהני לך.. ספרי קצת על עצמך.

chompi2

New member
תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםם

חח.. מתוקיםם תודה יעלוש!!! אממ היום היה לי אמור ליהיות שיעור אבל אין בגלל גשם :( טוף אני אצלם תמונות של הסוסים פעם הבאה!!

היי ברוכה הבאה... ../images/Emo110.gif

אני רעות בת 14 וחצי רוכבת כבר 8 שנים בחוות סוסי נועם בנצר סירני אני רוכבת אינגליש...

כן.. ../images/Emo110.gif

יש עוד כמוני בפורום אבל זה לא קשור לכמה זמן אתה רוכב אבל עכשיו אני בהפסקה בגלל בעיות גב...

הייי!

הייי אני מקווה שתהני בפורום...הוא ממש אחלה! קוראים לי נעם, אני הכי קטנה בפורום בת 9 וחצי
אני רוכבת שנה וקצת,אבל לונורא... בפארק הסוסים בבית נחמיה. ברוכה הבאה!

chompi2

New member
גם לי אין סוס:(

לא נורא.. חוץ מזה הסוסים היחידים שאני רוצה נמצאים כבר בחווה והם של מישו חח......

למעלה