אני חדשה פה ו...

zionov

New member
אני חדשה פה ו...

ואני רוצה לדעת מה הייתי בגלגול הקודם וגם בכלל על גלגולים... ותודה לכל מי שיכול לעזור לי!! Z

R2

New member
למה זה מעניין אותך..?

אם תדעי זה ישפר את ההרגשה, או רמת החיים..?

zionov

New member
אני סתם סקרנית...

זה כל כך משנה??? אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור...אבל גם אל תבוא אליי בשאלות "למה זה מעניין אותי"...

Tal_Ya_Tal

New member
היי zionov ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif אני

דווקא חושבת ששאלתו של R2 היתה בהחלט במקום. אם הסקרנות היא זו שמנחה אותך, את עשויה להגיע למידע שתתקשי לעכל. אולם אילו באמת רצית להבין את נסיבות חייך הנוכחיים, את מערכות היחסים שאת יוצרת ואת הדפוסים שלך, כי אז, מידע על ´גלגולים´ עשוי לעזור. בעקרון, ישנן כמה דרכים להגיע למידע על תקופות חיים אחרות. האחת היא רגרסיה. שזו טכניקה שבה מעבירים את האדם באמצעות הרפייה עמוקה למצב של גלי אלפא ומחזירים אותו להזכר בתקופות חיים אחרות. לא רצוי לעשות זאת ללא פיקוח של מישהו המיומן בשיטה. ואינני ממליצה לעשות זאת למי שרק התחיל את הדרך הרוחנית שלו, כי זה עשוי להיות טראומתי לעתים לראות את סיומם של החיים הקודמים או את הקשר עם אנשים קרובים. הטכניקה השניה היא ´ריברט´ינג´ או נשימה מודעת. זוהי טכניקה של חזרה לאחור באמצעות נשימה מעגלית, כשל תינוקות. כאן הזכרונות אף יותר קיצוניים ויותר משפיעים על הנפש, כאילו חווים זאת מחדש שוב. הדרך השלישית, היא ללכת למתקשר/ת שיאמרו לך מי היית בחיים קודמים. ואז, את תלויה לחלוטין בתפישת עולמם. וביכולתם. דרך אחרת היא לראות דרך מפת הלידה איזה מן טיפוס היית ומה באת ללמוד או להשלים בחיים הללו, על מנת לאזן את ההתנסויות. L&L TALYA

אליקים

New member
זה מאוד פשוט

בגילגול הקודם היית מישהו, שחיפש, מהו היה, בגילגול הקודם. וככה זה ימשך לנצח, אלא אם כן, תשמעי לעצתו של R2. אם תקבלי את הרמז, חסכת לעצמך הרבה כסף... כל טוב אליקים

למעלה